warp Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Изгониха Едо Ераносян от Локото!!! Това е най-голямата простотия, която бях чувал в последно време. Това си е жива гавра с хората, които милеят за Локо! И тук се вижда намесата на дългата синя ръка, която от край време опетнява българския футбол. Честита ви титла, левскари! Дано да ви приседне. Радвайте се, че Жоро Илиев е тъпа мутра, на която и е през оная работа за футбола! Срам е, че има такива хора! Жоро Илиев - Вън от футбола!!! Нека всички локомотивци да се вдигнат и да натират този наркоман от Лаута! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Ако не беше Жоро Илиев , Локото щеше да види А-група през крив макарон P.S. Въпреки това вън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilman Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 to tva ne e lokomotiv plovdiv a velbujd kiustendil mnogo mi e 4udno kak lokomotivec moje da si misli 4e tozi otbor e negovia lubim sled kato si4ko e selska rabota ot kiustendil az sam ot botev no nikoga ne sam imal nishto protiv lokomotiv pld i za tova se draznia na glupostite koito stavat v plovdivskia futbol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Собственикът на Локо (Пд) Георги Илиев ще обяви конкурс за нов старши-треньор на отбора. Това съобщи шефът на фенклуба Мартин Вълков - Умброто след среща с изпълнителния директор Емил Наков. В мача срещу Марек в Дупница лидерът в "А" група ще бъде ръководен от досегашния помощник на Едуард Ераносян Иван Маринов. не се интересувам нито от локо нито от ботев обаче тва че са изгонили трениора е голяма простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 zippo, мерси... предпочитам да сме в Б група отколкото да се случват такива неща. Devilman, говориш пълни глупости. Говори си ги... на всички е ясно колко са различни нещата от тогава. Футболисти, треньори са съвсем други, а те правят отбора. Те радват феновете, не ръководството. Ама не виждам смисъл това да се повтаря многократно след като който си ги говори тия неща ще си продължава да го прави. Но може би за всеки нещата са различни. Така да бъде. И глупостите не стават (само) в Пд футбола, а в БГ футбола. От там идва всичко/ Сега очаквам ревностен фен на Левски да започне да ни убеждава, че те (Левски) не са виновни, защотото нищо не са направили и се борят сами срещу всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Аз сега научавам от вас за гоненето на Едо от локото. Ами аз сега се замислям тогава за всички тези успехи на локо ПД дето са постигнати със толкова труд на футболистите и с умението на треньора . Ами обяснете ми че аз не разбирам щом отбора е на първо място и върви напред как така си уволняват треьора дето го е постигнал тва нвщо ????? Извод: или Едо не е добър треньор (локото е на първо място) или успехите на локото не са от чисто футболно естество а са плод на повечко пари. P.S. Не съм ги гледал локото но са ми казвали че са играли добар футбол първия полусезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilman Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Dreamer: 4esno kazano radvam se 4e loko pld ima uspehi i na puk na shopskite otbori se bori za 4elnite mesta , no ne mojesh da me ubedish 4e loko se e iz4istilo ot selkata(mutrinska) mrasotia na kiustendil.prav si 4e ot togava sa se smenili mnogo neshta no edno ostava sashtoto Vis2(Georgi Iliev) i ne e viarno 4e na g.Ivliev ne mu puka za futbola puka mu i to mnogo shtoto 4rez nego si legalizita 4ast ot (4estnite) parite. p.s. pak v kraina smetka moje da e za dobro cialata tazi rabota s trenera na loko Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 fairplay-q vuv futbola pobedi Sega si spomnete za Treniorskite smeni na 4-te vodeshti otbora: Litex: Otbora vurveshe 4udesno, sled otpadaneto si ot turnira za kupata na UEFA. Treniora be smenen bez osnovatelna pri4ina vupreki 4e purvi nakazaxa Locoto. Slaviq: nai silniq polu sezon na Slaviq prez poslednite godini. Belite imaxa apetiti za titla, no ... Treniorska smqna po nikoe vreme i nikomu neujna(osven na Levski) CSKA- Silno se iznenadax na reshenieto na Stankov da podade ostavka, makar na vsi4ki da beshe qsno 4e nqma da izkara pove4e ot godina. I to sedmica predi vajnite ma4ove s Naftex, Slaviq i Litex. Loco Plovdiv - no comment. Nai hubavoto e 4e Levskari neodobrqvat tova koeto vurshat v lubimiq im tim ( topsport.bg - mneniq pod temata za Edo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Dreamer: 4esno kazano radvam se 4e loko pld ima uspehi i na puk na shopskite otbori se bori za 4elnite mesta , no ne mojesh da me ubedish 4e loko se e iz4istilo ot selkata(mutrinska) mrasotia na kiustendil.prav si 4e ot togava sa se smenili mnogo neshta no edno ostava sashtoto Vis2(Georgi Iliev) i ne e viarno 4e na g.Ivliev ne mu puka za futbola puka mu i to mnogo shtoto 4rez nego si legalizita 4ast ot (4estnite) parite. p.s. pak v kraina smetka moje da e za dobro cialata tazi rabota s trenera na loko Точно затова казах, че ръководството е друга работа. Наков си е пълен селянин, Илиев е мафиот... поне досега всички създаваха впечатлението на Локо за честен отбор. А може би досега е бил. Но сега разбирам защо шампионска титла не е поставяна като задача на отбора. Никой не вярваше... може би това и хубавата игра + класирането на отбора са били единствените истини. Другото.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flufil Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 joro iliev izpusna vazmojnosta da stane bezsmarten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 hubu 4e ne sam fen na bg futbola vapreki 4e shtqh da se radvam ako sme4eli plovdivski otbor a ne sofiiski ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 6apka mu svalqm na toq 4ovek.Ako ne be6e toi prosto lokoto sega 6te6e da e dosta po nazad.Toi nakara futbolistite da zaigraqt ka4estven futbol.Makar da sam jalto-4eren v ktyvta ne moga da si krivq du6ata.I bih se radval da stanete 6ampioni ili da vzemete kupata . Vse pak GUSTO MAINA FILIBETO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 4estito da mu e na Edo Sega ve4e moje da vi biem na 5 mart Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Da be 6te bie6.....be6e li v Smolqn na ma4a 6toto az bqh i nqma da ti obqsnqvam kakva tragediq be6e ....Otbora ne igrae .Dobre ama i o6te mnogo ne6ta deto draznqt da re4em publikata....kade sa ? kade sa fenovete ?Na vseki na4 vijdam vse nqkvi ne6tasnici deto sedat i bleqt!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 zippo, мерси... предпочитам да сме в Б група отколкото да се случват такива неща. Devilman, говориш пълни глупости. Говори си ги... на всички е ясно колко са различни нещата от тогава. Футболисти, треньори са съвсем други, а те правят отбора. Те радват феновете, не ръководството. Ама не виждам смисъл това да се повтаря многократно след като който си ги говори тия неща ще си продължава да го прави. Но може би за всеки нещата са различни. Така да бъде. И глупостите не стават (само) в Пд футбола, а в БГ футбола. От там идва всичко/ Сега очаквам ревностен фен на Левски да започне да ни убеждава, че те (Левски) не са виновни, защотото нищо не са направили и се борят сами срещу всички Обясни с какво Левски са виновни? Нали бяхте торсида, нали бяхте шампиони, каква е тази паника изведнъж? И защо точно Левски, а не ЦСКА, Литекс, Славия, Ботев или МАКЕДОНСКА СЛАВА? Защото май точно заради силния мач с македонците изгониха анонимника Едо. Това, че имахте късмет си е едно на ръка. Има още цял полусезон, не се предавайте така, че няма да е интересно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Носят се слухова че Чорни щял да продава акциите на Левски и Жоро Илиев ще се пробва да ги купи. Ето защо не иска Локомотив да е шампион. Сигурно за това и Ераносян си е подал оставката. Човека е истински локомотивец и не е понесъл срама да бъде подлога на сините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 VooDooMaN... наистина ли си толкова заблуден да мислиш, че Едо, който класира Локо на първо място може да бъде освободен заради мач, в който Локо е бил с 1:0 предпосления в класирането? Иначе си прав. Пенсиите в отбора (играчите) на Левски нямат нищо общо То повечето от тях и с футбола нямат общи неща, но това друга тема Тая година Левски са шампиони, другата ние... само, че футболистите ни сами ще си падат вместо да станат шампион по срамен начин другия сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 zippo, мерси... предпочитам да сме в Б група отколкото да се случват такива неща. Няма за какво да ми благодариш! По добре да си бяхте стояли там където ви е мастото "Б",отколкото да се кефите с парите и съдийте на мутрите!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Няма за какво да ми благодариш! По добре да си бяхте стояли там където ви е мастото "Б",отколкото да се кефите с парите и съдийте на мутрите!!! Какво общо имат съдиите... или твърдиш, че са удря ли по някое рамо на отбора постоянно през сезона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Какво общо имат съдиите... или твърдиш, че са удря ли по някое рамо на отбора постоянно през сезона. За съдииството трябва да погледнеш с очите на не"Локо-Фен" за да разбереш! Започва се безмислен спор.Нямам намерение да си развалям настроението с темата ЛОКО.Да правят каквото си искат. PEACE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flufil Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 az gledam s o4ite na cska fen i pak mi haresva6e kakvo prave6e lokoto prez essenta zippo,ako si razvalq6 nastroenieto,moje6 da si go opravi6 s "turn of",sled koeto da izlezne6 malko na vazduh.pomaga povqrvai mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Само едно ще кажа, щото не сам фен на който и да е отбор. Парите развалят футбола, не само в България ами навсякаде, но тук и малкото пари са много и затова сме в по-сериозен случай. Затва гледайта Крикет и се радвайте. Там има Fairplay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Napulno sam saglaen sas teb Lg-Badluck (osven v 4asta sas kriketa )...Parite naistina razvalqt futbola...bil toi Bg ili kufto i da e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Какво общо имат съдиите... или твърдиш, че са удря ли по някое рамо на отбора постоянно през сезона. Побутват ви съдиите леко, вижда се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Ние с няколко човека играем спортен Монопол (в мултиплейър). Там корупция няма. Е, освен когата двама се съюзят срещу останалите, които играят всеки за себе си :PPPPPPPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.