LAMERFALL Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Харда е АТА (не е SATA), 250GB без лоши сектори, на около 1 година, с около 2 години остатъчна гаранция към Пловдивска фирма. 7200 , 8 mb cache Марката май е Seagate. A на самия хард пише Seagate Certified Repaired HDD Barracuda 7200.10 . Предишния ми хард се беше прецакал и тъй като беше в гаранция ми го смениха с този, но докато чаках си купих друг (по-голям) хард и сега този ми е излишен (все още нямам с какво да го пълня ). Има остатъчната гаранция на стария ми хард която е поне година и половина (ще проверя при интерес). Цена: 70 лв. Нова цена: 65 лв. Харда вече е НОВ, тъй като и Repaired почна да прави проблеми и ми го подмениха през септември с НОВ Seagate 7200.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted June 22, 2008 Author Share Posted June 22, 2008 Нова цена: 70 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 Нова цена: 65 лв. Харда вече е НОВ, тъй като и Repaired почна да прави проблеми и ми го подмениха през септември с НОВ Seagate 7200.10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Пак ли е РАТА ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 Да, АТА 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted November 8, 2008 Author Share Posted November 8, 2008 Продаден - темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.