RaptoR Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Не си от вчера тука, така че много добре знаеш къде се намира темата "Нестандартни въпроси"! Защо отваряш нова тема???? Да си заблуден новобранец да те разбера, ама не си... Карти има и в МЕТРО и в ОФИС 1, а и в почти всяка книжарница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Не си от вчера тука, така че много добре знаеш къде се намира темата "Нестандартни въпроси"! Защо отваряш нова тема???? Да си заблуден новобранец да те разбера, ама не си... Карти има и в МЕРТО и в ОФИС 1, а и в почти всяка книжарница. добре затворете ми топика, не мисля че трябва да се хабят нерви за нещо толкова незначително (като защо съм пуснал топик, ами ей така просто така ми дойде....както и да е), просто искам малко информация, а времето ми е недостатъчно да се ровя и да намеря, (защото не съм я видял тази тема с нестанратни въпроси) и да пиша там!Като е съвсем нормално да се сложи такава тема в Others, а за това от кога съм и колко позлвам форума си е друг въпросКакто и да е, мерси все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Premestih ti posta tuk: http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495131969 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.