El Diablo Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Какви пожарогасители ползвате в колите си? Знам че никой не иска да му се налага да го ползва, но винаги е добре да имаш нещо сигурно и надеждно под ръка. Аз лично имам опит с ползването му в кола след проблем с ел. инсталацията. Сега мисля да взимам някакъв за колата. Тоя който съм ползвал беше ятрус, но нещо немога да ги намеря из Пловдив. Ако някой знае къде има да казва Иначе гледах в Метро, но бяха китайски и нещо не ми харесха. Намерих едни, май са български, срещу военна болница прахови от 1 и 2 килограма за кола. Някой знае ли къде има български или некитайски и нетурски на прилична цена в Пловдив? Споделете в темата и вашия опит по принцип, препоръки, кой къде държи пожарогасителя, в багажника или под предната седалка и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Добре, че си я отворил тази тема.До сега не съм мяркал във Волвото пожарогасите трябва да видя дали имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Аз имам един израелски спрей, който покрива нормите за гасене на открито и закрито, както и за пожари, предизвикани от различни горива. Седи си от години в самото купе, тъй като не е голям като размер и само на годишния преглед го давам да го проверят дали е ОК. За щастие досега не ми се е налагало да го ползвам, а и съм по-спокоен, защото не съм на газ, но то пък като стане...все тая с какво си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Наскоро си взех цял комплект от Метро(пожарогасител,аптечка и много други.)и то български на цена от 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Български,съдържание: NаHCO3,работно налягане:1.2Mpа.Проверка на налягане всяка година с годишният преглед.Наложи се да гася преди време с подобен (по-голям като обем) запалена кола,върши работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.