slavi032 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 технически преглед-без платен пътен данък-къде в пловдив.някои да знае каде може да се мине.защото нали искат да се направи технически преглед на автомобила да се плати данъка.някои знаели каде може да мина без да съм платил данъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burbeng Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 когато отиваш да минеш преглед кажи че данакъ сиго платил по банков път Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi032 Posted March 19, 2008 Author Share Posted March 19, 2008 ще стане ли така.може ли данъка да се плати по банков път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Няма проблем. Носиш си вносната бележка за платен данък по банков път за 2007-ма година. Данъка може да внесеш в офиса на ТБ"Инвестбанк", има такъв на Сточна гара до сладкарница "Неделя" там ще ти кажат номера на сметката. Провери в интернет колко точно ти е данъка. Плащането по банков път спестява и висенето на опашка в данъчното, когато трябва да се представи документ за платен данък и пред нотариус, при прехвърляне собственоста на автомобила Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Няма проблем. Носиш си вносната бележка за платен данък по банков път за 2007-ма година. Данъка може да внесеш в офиса на ТБ"Инвестбанк", има такъв на Сточна гара до сладкарница "Неделя" там ще ти кажат номера на сметката. Провери в интернет колко точно ти е данъка.Плащането по банков път спестява и висенето на опашка в данъчното, когато трябва да се представи документ за платен данък и пред нотариус, при прехвърляне собственоста на автомобила интересно ми е как точно се проверява в интернет колко точно ми е данъка? edit: точно щото чичко гугъл не ми връща точни спецификации за дължимия от мен данък, затова попитах. помислих че има някъде някакъв ивд електронна справка подобна на тази за здравното или пенсионното осигуряване, явно греша и личното явяване в институциите е неизбежно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 http://pariteni.com/Calcs/1679091c5a880faf6.html - Примерно. Но до колкото знам от тази година всяка отделна община определя размера на данъка. Затова калкулатора показва ценови диапазон, но колко точно е не знам. Някой ако има информазия да каже. Поздрави! EDIT: До колкото разбрах от новините, който са в нета, данъка за МПС остава непроменен, т.е. гледа се долната граница на калкулатора. Не можах да намеря официялен източник на информация, така че най-добре се обадете и питайте колко точно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Кажи, че колата ти е на инвалид и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.