nafnaf Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Използвам програмката M-EXPLORER за да качвам файлчета на моето мото, но докато бях пуснал да ъплоудва 5-6 mp3 файла без да искам измъкнах USB кабела и съответно програмката блокира ( M-EXPLORER ) и на файла на който заби после от телефона неискаше да се изтрие, съответно след рестарт на телефона после се изтри, та въпроса ми е може ли след такъв тип операция копиране/четене на файлове от мемори картата и принудително прекъсване на процеса, да се преебе телефона или софтуера в телефона по някакъв начин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Използвам програмката M-EXPLORER за да качвам файлчета на моето мото, но докато бях пуснал да ъплоудва 5-6 mp3 файла без да искам измъкнах USB кабела и съответно програмката блокира ( M-EXPLORER ) и на файла на който заби после от телефона неискаше да се изтрие, съответно след рестарт на телефона после се изтри, та въпроса ми е може ли след такъв тип операция копиране/четене на файлове от мемори картата и принудително прекъсване на процеса, да се преебе телефона или софтуера в телефона по някакъв начин? По принцип не!Аз редовно го правя тоя номер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.