goltak Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Здравейте, един приятел си загубил зарядното за гореспоменатия модел фотоапарат и ме кара да ровя из нета да му търся, аз като видях на какви цени са оригиналните се зарадвах, че моя апарат е с АА батерии, та искам да попитам има ли някакви универсални зарядни, с които да може да се зареди батерията на този фотоапарат, някои ако знае и ми даде насока, много ще помогне. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Щом не е му АА батерията ами литиево-йонна(си мисля),трябва оригинално!Ако не ориваш на руския пазар има боклуци колко щеш,ама най много от тях да си купиш след това и батерия и зарядно!Така,че золожи на сигурно и си купи свясно,оригинално зарядно,освен ако не е по скъпо от апарата Link to comment Share on other sites More sharing options...
goltak Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 Щом не е му АА батерията ами литиево-йонна(си мисля),трябва оригинално!Ако не ориваш на руския пазар има боклуци колко щеш,ама най много от тях да си купиш след това и батерия и зарядно!Така,че золожи на сигурно и си купи свясно,оригинално зарядно,освен ако не е по скъпо от апарата Ми гледам ги нови са 70-80лв., просто няма смисъл, прекалено е скъпо, пък и не съм от Пловдив за да видя на Руския пазар. Други предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.