Evil_Hacker Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Значи от вчера на обяд комютъра ми се изключва сам през 15мин. Проверих градусите от на EpoX mainboard драйверите и изкарва 45 CPU ,50 System.Но пц-то продължава да се изключва,и сложих 1 домашен вентилатор да духа в него От тогава спря да изключва.Също ми направи впечетление,че на захранването вентилатора не върти(на дъното и процесора работят).Вентилатора ли е изгорял,или просто не стига необходимите градуси за да почне да се върти И ако е така,къде другаде може да е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Проблема е в захранването, само на марковите и скъпи захранвания вентилатора се включва при определена температура (твоето не пишеш какво е), ако можеш - разглоби захранването и прегледай вентилатора - с времето се спича и затяга и затова престава да се върти - най-добре го смени с нов, този така и така вече е амортизиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 На моя фортрон вента върти постоянно на много ниски обороти и зиме и лете, и не се чува изобщо. Не съм го чул да ускорява вента в него. Но и не спира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 18, 2008 Author Share Posted March 18, 2008 Fortron 400W е Мерси ще го занеса утре да го сменят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.