semiloma Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Здравейте, Имам следния проблем: Разполагам с компютър със счетоводна програма, който компютър сменям с по-нов. Направих бекъп на всичко с изключение на програмите, като особено една програма е много важна за мен и трябва да бъде прехвърлена по някакъв начин. (програмата е уиндоуска) Направих copy-paste на директорията от C:\Program Files, но при стартиране се появиха грешки за липсващи .dll файлове. След това намерих и въпросните .dll файлове от папката system32 и ги прехвърлих на новия компютър - ПРОГРАМАТА ТРЪГНА! Но все пак минавам през 2 диалогови прозореца за грешки и не знам как да ги преодолея. Любопитно ми е дали ви се е случвало да прехвърляте вече инсталирани програми и как сте се справяли ? Поздрави! Значи установих, че двата диалогови прозореца със съобщения за грешки са фатални ... защото програмата не може да функционира нормално Поговорих с един приятел, каза ми че трябва освен програмата, .dll файлове, трябва да прехвърля и нещо от регистрите, но не знам как и какво ... малко помощ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.