Jump to content
BulForum.com

Skinove na warez foruma

poznai

Recommended Posts

Понеже гледам.., основния skin на форума се промени, в насока оеднаквяване с индекс сайта на warez.ru, реших да направя и аз нещо, пък ако допадне и на други хора, да го сложим просто като втори skin за избор.

Понеже форум изцяло в гамата с сивото, мен не ме кефи, взех че се огледах какъв друг цвят има в warez.ru, и това е оранжевото:

orange_warez.jpg

Та, ето моя вариант, ако има хора на които им допада, или такива, които намират основни косури в него, да кажат, за да може да го оправя и да се качи за втори избор..

Само да кажа, че съм направил бутоните на БГ език, и ако на някой му допада скина, ще трябва да го ползва и с превода на български език :)

Сиво-оранжев скин, на БГ език

Ами ето затова исках да го видите.

Щом дразни окото, няма смисъл да се качва.

А да го променям смисъл не виждам. Идеята ми беше да се добави втори цвят във форума, който да е взаимстван от индекса на warez.ru

На мен по принцип тази комбинация от цветове си ми харесва, само се чудих къде да я използвам с няква цел.

Ама няма проблем.. :)

qko e ama naistina drazni. ako sedi6 po-dulgo pred forum-a sigurno 6te te zabolqt o4ite

На мене също ми харесва...

Както каза тинкър-а и аз ще си го сложа ;)

Въобще не дразни,пък на който не му харесва нее длажен да го гледа :pirate

На мен пък този нов вид на форума (сивия) супер си ми отива със скина на браузъра, все едно са създадени един за друг :love :D

Иначе всичко ново е добре дошло, по-голям избор - по-добре.

Ще взема и аз да пробвам някоя нова цветова схема да направя..

На мене супер много ми хареса оранжевото...

Даже ако и други са съгласни(а те са :П) да го добавим като избор за скин на форума. Супер яко си е оранжевото което poznai е направил..

По яко е и от синьото(преди) и от сиво-черното(сега)...

Супер по яко е да е малко по шарен форума :tongue :tongue ....

Така сега е супер по гадно...

Даже синьото повече ми харесваше..

Прилича малко на 'подадох ви пръст а вие ми отхапахте цялата ръка', но дали ще може да се направи вариант и в зелено, hands.gif да пасва на този скин

sia..

az izhodih ot cvetovata gama na warez-a, kato trygnah da pravia neshto

inache ima mnooogo mnogo gotovi skinove, koito pri dobro jelanie mogat da se dobaviat vyv foruma, prosto horata da imat izbor.

moita ideia beshe skina da si pasva s warez site-a a i uj da e priaten za okoto.

ako niakoi iska da gleda gotovi chujdi skinove za tazi versia na foruma, eto tuk:

IBPlanet.com - The Official Invision Power Board Resource Site

Сигурно ще прозвучи много тъпо ама след като толкова обсъждате тия скинове в момента има ли възможност да си избереш някъв друг скин на форума???

Сигурно ще прозвучи много тъпо ама след като толкова обсъждате тия скинове в момента има ли възможност да си избереш някъв друг скин на форума???

Ima razbira se :woot

Vazmojnostite ne sa mnogo.Ima o6te 2-3 skina,koito moje6 da smeni6 ot My Contrlos sled tova Options->Skin and Languages.

Ama spored men drugite sux :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...