Jump to content
BulForum.com

за "вътрешните" форуми

Recommended Posts

интересно ми е с к'ва цел се прави така, че на някои интернет доставчици форумите им да са "локални" т.е. само абонати от мрежата им могат да ги виждат. какъв е смисъла? крият ли нещо? и как по този начин можеш да привлечеш един бъдещ клиент, ако не с пълна прозрачност ... 'щото малко или много от мненията на потребителите можеш да си изградиш някаква представа общо взето

примерно аз досега винаги съм бил абонат на кабелен интернет. този форум преди играеше ролята на един вид "неофицален" на ек пловдив. сега на dcc пак може да влезе всеки ... общо взето не се притесняват, че някой може да прочете нещо за тях, което да не им хареса.

Не съм сигурен, но моето мнение е следното: Главно, че по форумите се пишат само за проблеми. И като във форума на Гаров, постоянно някой се оплаква, че му е спрял интернета и някой който чете си изгражда аболютно отрицателно мнение и няма как да го привлечат като клиент, което не е техен приоритет :D

И като във форума на Гаров, постоянно някой се оплаква, че му е спрял интернета и някой който чете си изгражда аболютно отрицателно

ами не съм съвсем сигурен , че примера е уместен ...в точно този форум може да се гледа , ако се регистрираш .... аз когато бях към евроком ( да вървят по дяволите тези мизерници :angry: ) четях форума а сега като не съм на евроком ( О слава на Господа , че се махнах ) пак мога да го чета .... така че ...... :)

Този форум също беше "вътрешен". Даже имаше хора, които искаха хората от гигабит да нямат достъп до него, само на модемите да го виждат. Не виждам нищо лошо в това да не са достъпни от други доставчици, форума е за клиенти на хората където се обсъждат и споделят неща свързани с услугата там, подобрения, профилактики и т.н. нищо, което хора, които не са клиенти имат нужда да знаят. Има си тема за доставчика, в нея има оплаквания и хвалби.

Този форум също беше "вътрешен". Даже имаше хора, които искаха хората от гигабит да нямат достъп до него, само на модемите да го виждат. Не виждам нищо лошо в това да не са достъпни от други доставчици, форума е за клиенти на хората където се обсъждат и споделят неща свързани с услугата там, подобрения, профилактики и т.н. нищо, което хора, които не са клиенти имат нужда да знаят. Има си тема за доставчика, в нея има оплаквания и хвалби.

не смятам, че е така. според мен един бъдещ клиент може да се позаинтересува от тези неща, а мненията на клиентите за техния доставчик ми се струва най-меродавно ... а тези неща се виждат най-добре в един форум. не виждам с к'во пречи форума да бъде открит и достъпен за всеки ... освен ако не се крие нещо (аз просто друго обяснение нямам).

Еми не съм им адвокат , ама ето - открит е ..... а иначе : няма нужда да се знае всичко от кухнята точно на една фирма или организация , а за мненията - то ако има нещо , дето мирише , с тези мерки ли ще го спреш ? Седни хвали цените на еврокома , или съпорта на визио па да видим кого ще излъжеш .... :) Другия момент да са скрити е , че има опасения за много спамене на темите и последващо чистене ..... знаете за какво иде реч.... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...