Jump to content
BulForum.com

Sintezatori

ZGAN

Recommended Posts

Moje li nqkoi po zapoznat s Yonikite ili Sintezatorite da mi preporacha neshto eftino no shto gode snosnto /znam che 2te neshta se izkluchvat edno drugo ma jiveem v balgariq vse pak/ Otdavna iskam da si kupq neshto takova amatiorsko da se zaribqvam edin vid i imeno zaradi zaribqvkata ne iskam da trosha pari prosto shtoto gi nqmam v izlishak ako ida v metro/tehno market/tehnopolis tam shte mi kajat che vsichko e hubavo i eftino nqkoi imal li e vzemane davane s takiva havi ?

Moje li nqkoi po zapoznat s Yonikite ili Sintezatorite da mi preporacha neshto eftino no shto gode snosnto /znam che 2te neshta se izkluchvat edno drugo ma jiveem v balgariq vse pak/ Otdavna iskam da si kupq neshto takova amatiorsko da se zaribqvam edin vid i imeno zaradi zaribqvkata ne iskam da trosha pari prosto shtoto gi nqmam v izlishak ako ida v metro/tehno market/tehnopolis tam shte mi kajat che vsichko e hubavo i eftino nqkoi imal li e vzemane davane s takiva havi ?

ZGAN Vyv Techno Market imashe dosta dobri sintezatori ...ama i paricite si im biaha dobri :( Kakto razbiram tyrsish neshto neprofesionalno.Ama....takova neshto mojesh da si kupish sreshtu 500- 600 bylgarsi levcheta a tova sa si pari. Profesionalnite pyk sa ot 1600-2000 levcheta nagore.No dori i za liubitelski celi, ti triabva da pokriva pone 4 oktavi "nai-dobre 7 :P "

Az moga da ti prodam za 40lv.Ionika

Abe na choveka mu triabva SINTEZATOR ili s drugi dumi neshto s koeto mogat da se imitirat dostatychno drugi instrumenti osven ionika :)

@ZGAN mislq che moga da ti pomogna po vaprosa,samo iskam malko da me svetnesh za kakvo shte polzvash tozi sintezator :) Inache imam dosta oferti i za novi i za stari,ako iskash da ne stane tuka kato ruski bazar me nameri na ICQto i shte ti namerim neshto svqstnoguitar.gif Az inache imam 3 no vsqko si ima svoeto prednaznachenie...ama kato che li naposledak polzvam samo nai kalpavoto kato MIDI klaviatura za zvukovata karta na PCto.Shtoto s edna hubava karta i qki wavetables nema po hubav sintezator ot PCtoschizo.gif

v bukvalniqt smisal shte go polzvam da si drunkam imitiraiki drugi instrumenti

Ami PSR seriite na Yamaha sa tochno za tazi cel...s tozi kurs na dolara moje da si kupish ne losh sintezator za okolo 200lv..govorim za sintezator koito ima dosta mnogo vazmojnosti."Yamaha PSR-225" struva malko poveche no tq veche se vodi "professional" svirka i naistina ima adski mnogo vazmojnosti i izkluchitelen saund.6 kanalen sekuensar,General midi Standart i mnogo vajna extra "Dinamichna klaviatura"(touch response)..a we nema da gi izbroq Chtoto sa 1000 extri..e takav imah i go prodadoh za 100 lv naskoro ama imashe problem(tokov udar :blink: ) Kakto kazvash samo "drankane" mai nema da go polzvash seriozno,no spored men zadaljitelno trebe da ima GENERAL MIDI za da mojesh da si go varjish kam kompa to togaa qko:) Sashto shte dobavq che ako e za epten drankane edno momche prodava za 100 lv edno Casio ne losho,no nema MIDI in out-- saotvetno ne moi da go varjish sas kompiradontknow.gif A ako nqkoga iskash istinski sintezator YAMAHA PSR 3000 e imeto:),KORG i ROLAND imat mnogo dobri modeli no spored men struvat prekaleno mnogospy.gif

ot kade da si kupq PSR seriite na Yamaha  samo ne razbrah ?

Jiveq v Plovdiv ot 1 godina i polovina i ne sam mnogo "na ti" s imenata na ulicite.Za tova ako iskash nameri me po ICQto i shte ti obqsna nqkaksi.Inache v Plovdiv ima dosta magazini za takava tehnika,kato nai golemite sa magazina na FAKTOR(ako ne se laja) i magazina na BOZOV.Predi vreme mi pomogna za neshto taka che sega s udovolstvie shte ti pomogna i az :) I v kanala na #evrocom.net sashto moje da me namerish.Nick Matrix1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...