Jump to content
BulForum.com

ЧРД PSYCHOSIS !!!

Antares

Recommended Posts

Държа да съм първия, поздравил по случай рожденния му ден един от най-колоритните и готини хора в този форум, а именно Борето :)

Честит рожден ден!!! Желая ти здраве и щастие и хармония със себе си и заобикалящия те свят.

И ЗА БОГА - НЕ СПИРАЙ ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ!!! Малко останахме откачалките и не бива да се сливаме със сивата маса :)

Бъди щастлив :)

ЧРД и от мен с много по- и най- пожелания.

След като не се сетих пръв, поне съм втори ;) .

П.П. ееее Караман ме изпреварил. тогава трети, хаха.

Хепи бърфдей Сайкоооооооо!

Да си жив и здрав, много превод от чужбина, малки копчета в градина, до година до амина! :laughing:

Жив и здрав да си! Любов, скъпо платени поръчки и повече Oblivion! :beerchug

Честито и от мен! Мнооооого любов, успехи, щастие, здраве, дълголетие, късмет, пари, хубави моменти и т.н. и т.н.

Явно пак им излезна модата на тия теми. Нека де... Аз смятах да не се включвам, ама щом е за Борето, не мога да пропусна. Сега ме е яд, че пропуснах за Sandman... По темата:

Живо и здраво, копчесто, шоколадово, гушкаво и така нататък...ти си знаеш... Пожелавам ти да се чувстваш жив, истински жив и мисля, че сега е така т.е. задържай колкото можеш повече. И наздраве! А ще почерпиш друг път...пак се измъкна гадината...

Не не дойде, ти обеща, аз те чаках сам под дъжда...ау...

Не знам защо това ми дойде на ум, ама карай, като закъснееш така е...

Жив и здрав! Желая ти нови и нови софтуерни, хардуерни и СТРЕЛКОВИ успехи!

А, да - и бири. Много бири!

А такаааа :)

Кукло... да си жив и здрав,все така усмихнат и весел и следващия път когато те видя на главната с букет цветя...запътил се срещу мен...ам направо ще те опъна :D Весело изкарване приятелю. :punk

Честит рожден ден! Да си жив и здрав и много щастлив :D Пожелавам ти и достатъчно работа, за да можеш да глезиш себе си, копчето и котката с плащещо име :D

ЧРД , пожелавам ти всичко най-хубаво и каквото си пожелаеш да се сбъдне! :)

Честит Рожден Ден, PSYCHOSIS!!! Жив и здрав, много усмихнат и щастлив!!! :)

PSYCHOSIS - много здраве и щастие и от мен, успехи в София и нека бъдеш все така обичан от любимата до теб.

Късмет!

Остани със здраве!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...