Guest cheese Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Хора, някой знае ли къде в директорията на Mozilla се намират записаните URL-та (bookmark). С две думи - повреди ми се хардът, лоши сектори и прочее, категорично отказва да буутне , въобще е за боклука май. Но мога да си го броузвам, и реших да си пресипя полезните неща на новия хард. Но срещнах тая трудност - не знам къде е буукмарка на Mozilla. Windows Explorer-ът си прави една директория Favorites, там нещата са лесни. Но Mozilla ги помни на някакво местенце, дето не мога да го открия . Знае ли някой къде е това!? Друг въпрос - на същия хард имаше и Flash Get, със сума ти наполовина изтеглени неща. Как мога (ако въобще мога), да си ги сложа в новия хард. Мога ли и да взема някак нещата , които са заредени в тоя Flash Get (да ги взема като URL) и да ги прехварля на новия диск?? Спасявайте ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 za mozilata ne moga da ti kaja za6toto ne q polzvam inak za flashgeta napravo si go startirai ot tam deto si ti e i mu dai da si gi dyrpa tva mu e gotinoto 4e daje i na dr windows ili disk pak si prodyljava:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cheese Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Amigo, значи ако копирам директорията от стария диск на новия, а също и директорията Downloads с полуизтеглените неща, дето си е прави автоматично Flash Get - а, и ще трагне, така ли??? Правилно ли съм те разбрал?? Ха със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Amigo, значи ако копирам директорията от стария диск на новия, а също и директорията Downloads с полуизтеглените неща, дето си е прави автоматично Flash Get - а, и ще трагне, така ли??? Правилно ли съм те разбрал??Ха със здраве! aha pi4 ama ako si teglil da re4eme 1.avi i e bilo nna d:\down\1.avi pak na new disk trebe si naprai6 d:\down\1.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Хора, някой знае ли къде в директорията на Mozilla се намират записаните URL-та (bookmark). Има папка C:\Documents and Settings\\Application Data\Mozilla\Profiles\default\xxxx.slt или нещо подобно, но това и сам можеше да го намериш ако беше използвал search на bookmarks.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.