Jump to content
BulForum.com

Помощ!!! Къде в Mozilla се намират запаметените

Guest cheese

Recommended Posts

Хора, някой знае ли къде в директорията на Mozilla се намират записаните URL-та (bookmark).

С две думи - повреди ми се хардът, лоши сектори и прочее, категорично отказва да буутне , въобще е за боклука май. Но мога да си го броузвам, и реших да си пресипя полезните неща на новия хард. Но срещнах тая трудност - не знам къде е буукмарка на Mozilla. Windows Explorer-ът си прави една директория Favorites, там нещата са лесни. Но Mozilla ги помни на някакво местенце, дето не мога да го открия . Знае ли някой къде е това!?

Друг въпрос - на същия хард имаше и Flash Get, със сума ти наполовина изтеглени неща. Как мога (ако въобще мога), да си ги сложа в новия хард. Мога ли и да взема някак нещата , които са заредени в тоя Flash Get (да ги взема като URL) и да ги прехварля на новия диск??

Спасявайте ме

Amigo, значи ако копирам директорията от стария диск на новия, а също и директорията Downloads с полуизтеглените неща, дето си е прави автоматично Flash Get - а, и ще трагне, така ли??? Правилно ли съм те разбрал??

Ха със здраве!

Amigo, значи ако копирам директорията от стария диск на новия, а също и директорията Downloads с полуизтеглените неща,  дето си е прави автоматично Flash Get - а, и ще трагне, така ли??? Правилно ли съм те разбрал??

Ха със здраве!

aha pi4 ama ako si teglil da re4eme 1.avi i e bilo nna d:\down\1.avi pak na new disk trebe si naprai6 d:\down\1.avi

Хора, някой знае ли къде в директорията на Mozilla се намират записаните URL-та (bookmark).

Има папка C:\Documents and Settings\\Application Data\Mozilla\Profiles\default\xxxx.slt или нещо подобно, но това и сам можеше да го намериш ако беше използвал search на bookmarks.html ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...