kr1s0 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 имам следния проблем пуска ми се клипа във вибокс и тече точно 2 секунди и ми спира а е заредило докрай клипа. +тва реинсталирах мозилата,флаш плеъра,джава скрипта актив Х контрола и пак не стааа с интернет експлорър става но не искам него заради паролите ми в мозила та какво ще кажете вие някакви съвети ? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 и аз имам същия проблем от 1 месец какво ли не съм пробвал и не ще и не ще Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Само 1 конкретен клип ли? (дай линк) Иначе на мен ми се случи подобно нещо с клиповете в youtube, пускам го, превъртам го и винаги след 1-2 секунди спираше, но сега го няма проблемът, без да съм пипал нищо, направи рестарт и трябва да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Същия проблем и при мен беше...просто рестартирах комп-а и всичко се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.