biolander Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Имам няколко изисквания: - Да се справя добре с шрифтовете (вграждане, ако реша да ползвам екзотики) - Fulscreen - Да има standalone Viewer - ако я няма инсталирана програмата на PC на клиента. - Да работи с векторни обекти (EPS, EMF.......) - Да има готови дизайни (Master Pages) - Usage на картинките (като в Quark или М$ Publisher) Знам, че PowerPoint може повечето неща, но търся алтернатива.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Ти отхвърляш всичко познато и изпитано като софтуер, особенно Director? Според мен единствената ти алтернатива е search in Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Ако намериш такава пограма, която да отговаря на всичките ти изисквания взими я качи на warez'a и аз съм навит да я използвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 v open offica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted February 17, 2004 Author Share Posted February 17, 2004 опитвал съм с импресс, ама нещо не ми хареса, Директора е много добър ама трудоемък, а аз трябва да направя голямо количество материали за кратък срок. Същото се отнася и за флаша. Май пак ще ползвам пауърпоинта. все пак не е толкоз зле, дразня се само че не е прецизен при оразмеряването. Някак си съм свикнал да мога да кажа с цифри прости къде искам да се постави това-онова, верно че може и с ПП, но е супер тромаво. както и да е мерси за вниманието Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Пич тфа за Siemens проекта ли ти трябва случайно и аз работя по него... Не знам дали ще ти свърши работа Swish пробвай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted February 17, 2004 Author Share Posted February 17, 2004 Пич тфа за Siemens проекта ли ти трябва случайно и аз работя по него...Не знам дали ще ти свърши работа Swish пробвай... Не , даже не съм чувал за такъв проект. Кво да правя с тоз SWISH, трябва ми нещо по-сериозно, не да размятам разни буквички наляво-надясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.