zaq Posted February 1, 2003 Share Posted February 1, 2003 awe niakoi moje li da mi kaje 6to ne moje da se svalia ot wareza s download accelerator 5.3 kajete ako tribvat nastroiki na proxy ili port,vsi4ko probvah i ne stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B52 Posted February 1, 2003 Share Posted February 1, 2003 Svali si Flashget .. I az polzvah DAP no pravi gadni problemi ( ne e mnogo priatno da ti dade niakav error na file 600mb primerno posredata i da ne mojesh da prodaljish !! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 1, 2003 Author Share Posted February 1, 2003 i az sam s fla6get ama DAP e nai dobar a pak ne raboti v warez.ru stiga na 6-tata conection i sled tva ne6te Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 1, 2003 Share Posted February 1, 2003 Az si polzvam dobria star GetRight i niamam grizi nikakvi. Viarno e che poniakoga darpa po-bavmo ot CuteFTP naprimer, no pone ne sazdava grizi i ima kakvo li kato vazmoznosti. Ima si i FTP i t.n. FlashGet neshto ne me izkefi, moze bi sam konservativen i kakvo li oste ne, no tva e polozenieto. DAP vaobshte ne sam polzval. Pich, ako iskash opitai getright i viz kakvo ste stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted February 1, 2003 Share Posted February 1, 2003 Pich, ako iskash opitai getright i viz kakvo ste stane. Posledno kato polzvah GetRight (do predi 1 godina) imashe golemi iadove s segmented download-a. Ne znam dali sa gi opravili, no e adski gadno da drupnesh 200Mb ot server na mainata si s 0.1kbps na connection i nakraia da se okaje, che faila e svalen kofti. Cial si e, no niakude vutre ima la*na ... hodi go opraviai Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 1, 2003 Author Share Posted February 1, 2003 awe mom4eta az polzvam fla6get i niama gre6ka,no iskam da opravia DAP-a,nali vi kazvam 4e konektva do 5-6-ta i ne6te,ako niakoi moje da mi pomogne 6tr mu bada blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B52 Posted February 1, 2003 Share Posted February 1, 2003 Cial si e, no niakude vutre ima la*na ... hodi go opraviai I na men mi se e sluchvalo .. Pich Sloji si Flashget ili Getright ... shte te precaka toia DAP az ti kazvam nedei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2003 Share Posted February 2, 2003 4estno kazano ot toq download accelerator po lainqn download manager ne sym vijdal. Polzvah go izvestno vreme ama ot problemi ne sym se ottyrval basi. Taka 4e GetRight i tova e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 2, 2003 Share Posted February 2, 2003 noiskam da opravia DAP-a,nali vi kazvam 4e konektva do 5-6-ta i ne6te,ako niakoi moje da mi pomogne 6tr mu bada blagodaren. Napravi go da durpa s 1 ili 2 conekcii. Skorosta po4ti ne se gubi i nqma da te reje ot warez-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 2, 2003 Author Share Posted February 2, 2003 ne moje da se naglasiat conekciite,no stiga tolkova s toia DAP ve4e sam s Fla6Get.Tva e ot men ....................?,. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 ne moje da se naglasiat conekciite... Moje i oshte kak.... Downloads -> Options/Configurations -> Connections -> Acceleration Mode go pravish na Above Normal Speed i krai ve4e she darpash s 2 konnekcii max Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 3, 2003 Author Share Posted February 3, 2003 merci Ael Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.