mIRCata Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 А сега мисля да се пробвам да я превъртя за минимално кратко време. То по главния куест може да прескачаш етапи. Аз примерно докато се ровех из самолетоносача мадамата в лабораторията ми говори за бащата и от ходене до радиото ме прехвърли директно към лабораторията. Така, че предполагам, ако излезеш от 101 и отидеш директно до лабораторията ще намериш записите за следващото скривалище и ще те насочи натам. Така прескачаш Мегатон,Радиото и Самолетоносача като етапи в търснето на бащаткото. И минаваш за по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 A защо да не се пропусне и лабораторията и направо да се иде във Vault 87, където бащата е пленен в Tranquility Lane? Ще пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Хахаха, и Enclave да ти се сипят на lvl 2? Не мисля, че е добра идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 I'd love a challenge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Събираш повечко амуниции по пътя, малко повече джето-ве за АП и влизаш на бургия с хедшотове Аз тамън минах куеста с радиото - преди не го бях минавал. Деба тва метро загубих се 1000 пъти. И на сичкото отгоре е един шеф мутант ми сипва ракети и нюкове мръсника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Чшшшш, малеейй, добре че минах бързо през Lamplight Caves, щото ако още едно малко лайно ме беше нарекло mungo или shitface и щях да сложа пача за убиване на деца и щях да им намажа малките самодоволни мутри по скалите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Хахахахаха, и после "как може да ти идва да трепеш деца в постапокалиптичен свят, бла бла бла" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Хахахахаха, и после "как може да ти идва да трепеш деца в постапокалиптичен свят, бла бла бла" С неговите камъни по неговата глава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Дете е уплашеното момче, което те моли да изчистиш огнените мравки, дете е онова момиченце в Мегатон, за което се грижи едноокия с мустака, това в пещерите са лекета, които говорят с лоши прилагателни на човек в Enclave PArmor, not too smart Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Можеш ли да се присъединиш към различните братства? Тия На стоманата, другите там разни и да правиш куестове към тях. Кога точно ще мога да използвам големите брони? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Просто трябва да бутнеш по-натам в основния куест, ще можеш след като ЛАЛАЛАЛА няма да ти развалям основната линия на историята, просто поиграй малко основния куест и ще видиш. Аз... премахнах президента на Enclave Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 10 часа игра и само три куеста изпълнени. Бива мотане, но това моето е прекалено. 6-ти левел съм. Най-далеч където съм стигал е Super-Duper Mart и училището в Springvale. Обезвредих и бомбата, дадоха ми апартамента. Имах намерение и да я гръмна да видя какво ще стане, но забравих, че го изпортих ония на шерифа и той го уби (с моя помощ), и вече не можех да правя куеста. Самоче нещо почна да ми доскучава, било то и малко играно. Само рейдъри и тия шумни мравки. Обирам някви работи, продавам ги и т.н. Дали да не тръгна след основния куест? По-интересно ли ще ми стане? Колко "пари" имахте на 6-то ниво? Искам просто да знам как се движа. Аз имам 2500. За какво мога да ги ползвам в последствие? Компютрите ги разгадах вече. Всеки път от първия уцелвам паролата. Ключалките и тях. Най-много една фибичка да счупя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Току що завърших играта. What the fuuuuuuck? Worst ending ever! Затова ли имах около 10 тона добра карма, за да получа това? Изобщо цялата логика накрая е толкова ужасно нагласена, че нямам думи. С мен ходи г-н Fawkes, който не се трогва дори ако се къпе в корито с уран, но НЕЕЕЕЕЕ! Той не може да натисне три бутона! Право са си писали хората по официалните форуми, а и общо взето навсякъде - завършека е глуповат и откровено изнасилен. Морален избор е едно, малко здрав разум и не-поставяне на играча в идиотски ситуации е друго. Но в крайна сметка, това е единственото ми оплакване от играта, тъй че всичко е наред. А и в крайна сметка, коя друга игра предлага (било то и минути преди края) гледки като тази: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 И аз бях много разочарован, когато играх с good герой. Накрая и аз направих същия избор като теб и останах да седя с пръст в ... едит: 1705 "патрона" за лазерната пушка?!?!? Що не ги продаваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Какво да ги правя тия пари? Имам 6к, купил съм си всичко за къщата, няма за какво да харча просто. А и аз съм невероятен packrat, вманиачен съм на тема изобилие, особено на амуниции. Като играеш с лош герой предполагам просто можеш да им дадеш средния накрая, но пък ще получиш лошо филмче. То и като добър може да им дадеш средния де, но само ми се разваля цялостното добро впечатление от филмчето [Edit] Woo-hoo! Галерийка! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Сега като я видях тая галерия, мисля, че ще дам още един шанс на играта и ще продължа по главния куест, за да стане по-интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Е, ама разбира се, по думите ти по-горе разбирам, че нищо не си видял още Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Добре де, мама му стара, как да стигна до това скапано радио? Отивам до стрелката, която ми сочи и нищо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Какъв точно ти е куестът? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Сигурно да отиде до Галакси радио да пита Кучето за бащаткото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Мдаа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 През станциите на метрото ще стане, голяма част от местата в DC се достигат само чрез метрото. Маркирай куеста в списъка така че намирането на радиото да ти е основен куест. После на световната карта ще имаш пунктирана линия от настоящото си място до първата станция на метрото, в която трябва да влезеш на път за радиото. Вътре гледай локалната карта за пунктира и маркера, за да знаеш през кой изход да излезеш. Може да се наложи да скачаш през повече от едно метро, не помня как беше точно, но това е идеята. [Edit] SHOORYUKEN! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 Бясен съм че нямам никакво време да играя... Мисля да наложа вето на играта и някой ден като се поосвободя да я започна отначало и да играя дълго и качествено. Засега мисля обаче да остана пас.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 I see it in your eyes, take one look and die The only thing you'll see, you know it's gonna be THE ACE OF SPADES, THE ACE OF SPADES Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Ха-ха-ха-ха-ха! Лемиииииииии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.