Jump to content
BulForum.com

FALLOUT 3

RaptoR

Recommended Posts

А сега мисля да се пробвам да я превъртя за минимално кратко време.

То по главния куест може да прескачаш етапи. Аз примерно докато се ровех из самолетоносача мадамата в лабораторията ми говори за бащата и от ходене до радиото ме прехвърли директно към лабораторията. Така, че предполагам, ако излезеш от 101 и отидеш директно до лабораторията ще намериш записите за следващото скривалище и ще те насочи натам. Така прескачаш Мегатон,Радиото и Самолетоносача като етапи в търснето на бащаткото. И минаваш за по-бързо.

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Събираш повечко амуниции по пътя, малко повече джето-ве за АП и влизаш на бургия с хедшотове :)

Аз тамън минах куеста с радиото - преди не го бях минавал. Деба тва метро загубих се 1000 пъти. И на сичкото отгоре е един шеф мутант ми сипва ракети и нюкове мръсника.

Чшшшш, малеейй, добре че минах бързо през Lamplight Caves, щото ако още едно малко лайно ме беше нарекло mungo или shitface и щях да сложа пача за убиване на деца и щях да им намажа малките самодоволни мутри по скалите! :angry1

Хахахахаха, и после "как може да ти идва да трепеш деца в постапокалиптичен свят, бла бла бла" :P

:lol: :lol: :lol:

С неговите камъни по неговата глава :)

Дете е уплашеното момче, което те моли да изчистиш огнените мравки, дете е онова момиченце в Мегатон, за което се грижи едноокия с мустака, това в пещерите са лекета, които говорят с лоши прилагателни на човек в Enclave PArmor, not too smart :D

Можеш ли да се присъединиш към различните братства?

Тия На стоманата, другите там разни и да правиш куестове към тях. Кога точно ще мога да използвам големите брони?

Просто трябва да бутнеш по-натам в основния куест, ще можеш след като ЛАЛАЛАЛА няма да ти развалям основната линия на историята, просто поиграй малко основния куест и ще видиш. Аз... премахнах президента на Enclave :D

10 часа игра и само три куеста изпълнени. Бива мотане, но това моето е прекалено. 6-ти левел съм. Най-далеч където съм стигал е Super-Duper Mart и училището в Springvale. Обезвредих и бомбата, дадоха ми апартамента. Имах намерение и да я гръмна да видя какво ще стане, но забравих, че го изпортих ония на шерифа и той го уби (с моя помощ), и вече не можех да правя куеста.

Самоче нещо почна да ми доскучава, било то и малко играно. Само рейдъри и тия шумни мравки. Обирам някви работи, продавам ги и т.н.

Дали да не тръгна след основния куест? По-интересно ли ще ми стане?

Колко "пари" имахте на 6-то ниво? Искам просто да знам как се движа. Аз имам 2500. За какво мога да ги ползвам в последствие?

Компютрите ги разгадах вече. Всеки път от първия уцелвам паролата. Ключалките и тях. Най-много една фибичка да счупя.

Току що завърших играта. What the fuuuuuuck? Worst ending ever! :wacko: Затова ли имах около 10 тона добра карма, за да получа това? Изобщо цялата логика накрая е толкова ужасно нагласена, че нямам думи. С мен ходи г-н Fawkes, който не се трогва дори ако се къпе в корито с уран, но НЕЕЕЕЕЕ! Той не може да натисне три бутона!

Право са си писали хората по официалните форуми, а и общо взето навсякъде - завършека е глуповат и откровено изнасилен. Морален избор е едно, малко здрав разум и не-поставяне на играча в идиотски ситуации е друго. Но в крайна сметка, това е единственото ми оплакване от играта, тъй че всичко е наред. А и в крайна сметка, коя друга игра предлага (било то и минути преди края) гледки като тази:

screenshot303ps0.th.jpgthpix.gif

И аз бях много разочарован, когато играх с good герой. Накрая и аз направих същия избор като теб и останах да седя с пръст в ...

едит: 1705 "патрона" за лазерната пушка?!?!? :) Що не ги продаваш?

Какво да ги правя тия пари? Имам 6к, купил съм си всичко за къщата, няма за какво да харча просто. А и аз съм невероятен packrat, вманиачен съм на тема изобилие, особено на амуниции.

Като играеш с лош герой предполагам просто можеш да им дадеш средния накрая, но пък ще получиш лошо филмче. То и като добър може да им дадеш средния де, но само ми се разваля цялостното добро впечатление от филмчето :D

[Edit] Woo-hoo! Галерийка! :laughing: [/Edit]

Сега като я видях тая галерия, мисля, че ще дам още един шанс на играта и ще продължа по главния куест, за да стане по-интересно.

През станциите на метрото ще стане, голяма част от местата в DC се достигат само чрез метрото. Маркирай куеста в списъка така че намирането на радиото да ти е основен куест. После на световната карта ще имаш пунктирана линия от настоящото си място до първата станция на метрото, в която трябва да влезеш на път за радиото. Вътре гледай локалната карта за пунктира и маркера, за да знаеш през кой изход да излезеш. Може да се наложи да скачаш през повече от едно метро, не помня как беше точно, но това е идеята.

[Edit] SHOORYUKEN! :lol:

screenshot330nf0.th.jpgthpix.gif [/Edit]

Бясен съм че нямам никакво време да играя... Мисля да наложа вето на играта и някой ден като се поосвободя да я започна отначало и да играя дълго и качествено. Засега мисля обаче да остана пас.... :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...