danio Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Пробвах мезматрона, много е просто - уцелваш "жертвата", тя започва да се олюлява, избираш да говориш и оттам й казваш да си сложи каишката и да ходи в Paradise Falls. Мирка, да, има значение - в зависимост от това дали си добър или зъл понякога се появяват допълнителни реплики в диалозите. Аз сега съм супер зъл и забелязвам, че някои хора бягат от мен, когато се опитвам да си говоря с тях. Ами аз съм си го продал откъде да си купя нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Там, където си го продал. Ако не си спомняш къде - кофти. Мисля, че не може да се намери другаде, поне аз не съм намирал. Когато ти го дава, слейвърът казва, че го е взел от някаква военна сграда. Пробвай пак да говориш с него, може да ти даде инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Май го продадох в мегатон само че такъв град вече няма .Все от някъде трябва да се купува... EDIT:все още си търся мезматрон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Fallout 3 Game Guide Дори да сте много хардкор и да не искате помощ, пак мисля, че е готино да го има човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Баси, почти 500 страници! Това се казва comprehensive guide Все пак препоръчвам първия път да изиграете играта самостоятелно и след това вече да се хванете да explore-вате с ръководството в ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 В тая игра има ли някакви такива по-големи чудовища. Царе, както на другите RPG-та? Нещо голямо и страшно, което да заема цял склад примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Най-опасните животни са Deathclaw и Behemoth и се срещат много рядко. Не може да се каже, че са царе, въпреки че в един от главните куестове целта е точно да убиеш един Behemoth. При среща с тези чудовища е добре да имаш Fat Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 При среща с тези чудовища е добре да имаш Fat Man Психозис, стига бе Deathclaw колко голямо добиче е, че да понесе цял нюк? По-яко ли е от сентри ботовете с минигън и ракети на ръцете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Е, аз не съм казал, че с нюк е единствената възможност И да, според мен са по-яки от сентри ботовете - считам по това, че от робот не съм умирал, но от Deathclaw - доста пъти. Пък и роботите са по-неточни - ти сам каза, че минигъна много разсейва, а от ракети може да се бяга. А онуй рогатото като се доближи и като те подхване с шамарите...Не знам, може би пресилвам малко силата им, но пък това е защото ме кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Дайте скрийновете! ME WANTS SEE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 I CAN SHOOTS HEAD? I CAN KILLS CLAWS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Диаблооооооооооо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodore Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Психарче специално: Пик 1:UFO crash site. Очаквах да е цяла локация с вход и доста зор, и лапаница на корем, ма на. Кораб, зелено човече и малко радиация. Пик 2:Тва дава там, добро, много добро оръжие ма муниции???? май тва са само за цялата игра. Иначе ги прави салата с един шот. Пик 3: Моето момче в действие. има и мустаки ма оператора блее. Пик 4: Едно залезче от играта, мен ме накефи. Тва е някъде около метро станциите след куеста с декларацията за независимостта. BTW: Търся патерици да си направя Railway GUN-a. Видях ги на две места ма сега отрепи ме не мога да ги намеря. И между другото като взимате схемите за правене на оръжия ги ъпдейтва с всяка нова схема за оръжието + 10%, мойте са 3-4 версия . Като се задържи Tab = фенерче, доста се озорих да го нямеря. Задържан R = скрива оръжието за градовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Майкоооооо, Vault 106... Дали щото снощи го играх по късното, дали от друго, но много психясах :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 А разбра ли на какво се дължи тая лилавата светлина и какво точно е станало във волта? Theodore, намирал съм амуниции за извънземния пистолет - до Super-Duper Mart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 А, мама ви стара, тъкмо я изтрих щото ми писна и вие сте открили баси яките работи. Качвам пак ;Д. Май ще се психясва тая вечер :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Ами доколкото прочетох от терминалите СПОЙЛЕР СПОЙЛЕР изпуснали са газ без да искат, пострарали са се да ограничат щетите върху хората вътре, но повечето са се надишали, някакъв халюциноген явно е било, и като се са пренаситили са мръднали за постоянно. Лилавото аз си го обяснявам като някакъв остатъчен газ, който ти гълташ вътре. Не знам дали си обиколил всичко, аз изръчках всяка стаичка чак до дъното, но надолу има една стая, в която още си стои един облак с червеникав газ. /СПОЙЛЕР СПОЙЛЕР Преди малко намерих пак бащата, сценката непосредствено преди срещата с него беше просто... невероятна. И дъртото си е дърто, операцията по намиране на скрития failsafe терминал ми отне точно 2 минути, заедно с налучкването Повече такива неща трябва да има в модерните игри. [Edit] Как се движите с Bobbleheads? Аз засега имам 3 броя, само за скилове, от SPECIAL нямам никакви. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Failsafe-a е готин, но още по-готини са куестовете на момиченцето-доктор Иначе главички съм намерил общо 7, но убий ме, не помня къде. Само първата се сещам - в офиса на баща ти от миналото, когато отиваш да караш GOAT теста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Само първата се сещам - SHIT! Значи вече не мога да ги събера всички. Освен ако както четох някакви намеци, по-късно не се връщаш пак в 101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Сега пробвах - ако се опиташ да влезеш обратно във волт 101, гадовете най-нагло ти затварят вратата под носа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Да бе, но някъде из основния куест не се ли връщаш пак там? [Edit] Как се движа в основния куест? Водя учените през тунелите към Цитаделата, надявам се има още немалка част, не искам да има ex abrupto край на играта преди да се усетя, държа само един сейв, ще бъде грозно, ако се нахендря така, че да не мога да си джиткам свободно и да съм заседнал в основния куест и после бам! game over. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Не, не се връщаш. Иначе си почти към края. Ако ти се обикаля, сега е времето Аз я превъртях за втори път - сега със зъл герой + обстойно обикаляне. А сега мисля да се пробвам да я превъртя за минимално кратко време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Аз я превъртях за втори път - сега със зъл герой + обстойно обикаляне. Кога успя да я превъртиш пак, па и с "обикаляне"? Аз имам 44 часа на сейва и имам поне 40% от световната карта, в които не съм стъпвал, не съм намерил слейвърите, града на гуловете, пещерата на избягалите слейвъри и още сигурно един тон места и неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Нямам работа през деня, през нощта не ми се спи - воала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.