Jump to content
BulForum.com

FALLOUT 3

RaptoR

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Е да ама в тоя магазин като бях, тия Raider-и не се приближаваха особено много :) Oт далече пуцаха.

Ще видим нататък какво ще се получи. Вече имам 6 часа. Имам чувството, че докато я превъртя ще направя към 100 с това темпо дето се движа.

Иначе играта създава страхотна атмосфера. В тоя магазин чак страх ме хвана. Tрупове висят от тавана, хора приковани към стените без ръце и крака....

Можеби се подсилва от факта, че играя предимно късно, когато майка ми и баща ми са си легнали и се налага да намалям тонколоните и да се впрягам да слушам какво става, а тогава стряскането е още по-голямо.

Със слушалки е още по-добре :)

Колкото до приближаването - не ги чакай те да дойдат, ти иди при тях - sneak-ваш се, криеш се и когато се приближиш достатъчно - бум!

Да тя е за близък бой, ама то в сградите и друг начин почти няма. Или като ме видят се скрия за някой ъгъл и само чакам да дойде да ме види какво правя. -> V.A.T.S и главата на кайма. И така следващия.

За по далечни разстояния използвам или калашника или лазерната пушка.

Да тя е за близък бой, ама то в сградите и друг начин почти няма.

Ако срещу теб има само един противник, винаги можеш да тръгнеш срещу него в стил Рамбо. Ако се целиш добре, той ще се олюлява през повечето време и ще можеш да се доближиш достатъчно, за да го целнеш в тиквата. Аз така изчистих болницата - имаше много супер мутанти, но пък бях насъбрал около 50 стимпака и ме обхвана смелостта :) В крайна сметка ми се наложи да използвам само 2 стимпака, а на всички останали им се наложи да си събират ченетата от тавана :punk

Деа, като каза "събрал 50 стимпака", бях насъбрал повече от 60, влязох да търся конституцията и на излизане бях изчаткал поне 15-20 стима, много се изнервих! :angry: Но пък направих най-голямата експлозия с мини ever, долу има едни много неприятни сентри роботи, нямат убиване... и просто направих купчина от 15-ина мини пред една врата и после викнах робота през нея :lol:

Вчера в Super Duper Mart намерих Mini Nuke. Някой има ли идея за какво служи? Надявах се да е оръжие, но се оказа в графа Ammo.

Служи за аммо на Fat Man :) Взима се от главния куест пред радиото на Three Dog :)

П.С. Опа не видях,че колегата е отговорил преди мен.

Ше взема да мина само глвния куест да видя какво е като идея и ще се лоадна от мястото където излизам от 101 и ще я почна наново. С повече обикаляне и и с друга идея за точките...

Психозис - ти коя версия на играта си поръча - колектор едишъна или обикновенната. И от колко ти струваше доставката. Дай малко линкчета.

Обикновената - но исках колекторската. Поръчах от ozone.bg. Там ясно пишеше, че ако си предплатиш обикновената, после като излезе колекторската ще може да ги размениш безплатно. Супер далавера. Да, ама като ми доставиха копието (60 лв) и питах за колекторската пича сви рамене и каза: "Всички бройки са изкупени". Което много ме учуди, защото в сайта нямаше опция за купуване на колекторската, имаше само инфо. Почувствах се леко прецакан, но какво да се прави.

Curunur - и аз намерих кучето. A ти намери ли офиса на Bethesda? :)

Обикновената - но исках колекторската. Поръчах от ozone.bg. Там ясно пишеше, че ако си предплатиш обикновената, после като излезе колекторската ще може да ги размениш безплатно. Супер далавера. Да, ама като ми доставиха копието (60 лв) и питах за колекторската пича сви рамене и каза: "Всички бройки са изкупени". Което много ме учуди, защото в сайта нямаше опция за купуване на колекторската, имаше само инфо. Почувствах се леко прецакан, но какво да се прави.

То и в пулсара гледам има само за PS. А в амазон може да се поръча само за щатите :(

То и в пулсара гледам има само за PS. А в амазон може да се поръча само за щатите :(

По принцип, amazon.com доставят дискове и книги и до България, но само това. Предполагам е диск, нали? Ти пробва ли да направиш поръчката? Преди България беше в списъка и приемаше поръчката, но после при потвърждението пращаше мейл, че не може да се пращат артикули различни от книги и дискове до нашата страна.

П.П. Ако не, amazon имат сайтове и в различни страни с различни централи. Пробвай co.uk, de, fr и т.н. Всички доставят до различни места. Много е вероятно тези от EU да доставят и до тук сега, след като вече могат да ни следят и законите за кражбите с кредитни карти важат и при нас. Предполагам, че ще са ни вкарали в списъците на страните за доставка.

Картата с локациите. Гледам доста маниаци има и работят по пъкления ми план - да си направя 2 герой и да я мина MAX KaRMA Evil Char.

Good hunting. Мисля да се запътя към сините локации, че ми стана интересно.

Wastelandmap.png

Относно картата - чийтър! :) На 20 ниво си има пърк, който ти разкрива всички локации.

Относно max evil karma - точно това правя сега и е много забавно! Cannibal е много полезно за набавяне на evil karma, но иначе е много досадно - яденето отнема време и качва съвсем малко кръв. Досадно е.

Понеже чета темата редовно, играта ми е много интересна, но просто нямам КАПКА време да е играя, изживявам емоциите чрез темата... Та на кратко: Какво подяволите има на S1 и S2? :lol: (мога да чета, но искам скрийн!)

Не съм го минавал, защото тогава бях "добър" герой :)

Доколкото разбрах, трябва да използваш някакво устройство за поставяне на нашийници (?!?). Дава ти го слейвъра, от който взимаш куеста. Не знам как действа, но предполагам, че трябва да си снийкнат, когато го използваш.

Не съм го минавал, защото тогава бях "добър" герой :)

Доколкото разбрах, трябва да използваш някакво устройство за поставяне на нашийници (?!?). Дава ти го слейвъра, от който взимаш куеста. Не знам как действа, но предполагам, че трябва да си снийкнат, когато го използваш.

Май нещо такова е но незнам как да им го сложа.

Трябва да ги уцелиш с него, за да изпаднат в някакво състояние на неподвижност или нещо такова. Сега ще пробвам и ще пиша малко по-късно.

Тая хава с кармата има ли значение в играта, или е само за края на основния куест. Оказва ли влияние върху това какво ми казват хората, как се държат и т.н?

Че аз я почнах отначало и тамън отидох в супермаркета от куеста.

Пробвах мезматрона, много е просто - уцелваш "жертвата", тя започва да се олюлява, избираш да говориш и оттам й казваш да си сложи каишката и да ходи в Paradise Falls.

Мирка, да, има значение - в зависимост от това дали си добър или зъл понякога се появяват допълнителни реплики в диалозите. Аз сега съм супер зъл и забелязвам, че някои хора бягат от мен, когато се опитвам да си говоря с тях. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...