Jump to content
BulForum.com

FALLOUT 3

RaptoR

Recommended Posts

На мен Agility ми е паднало на 7, предрусах с морфин и сега съм в абстиненция :D

За сметка на това освен изброените пъркове имам и Finesse за повече критикали и Small Guns на 100. А още нямам lvl 14.

Action boy-а колко AP дава и заслужава ли си? Дава ли още един чист изстрел с карабина или спас да речем? А и за какво ти е пърк като имаш цяла торба с амфети (Jet) :D Яко junkie! :lol:

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Дава, дава. Веднъж гътнах три super mutants в един VATS.

Между другото днес пробвах hunting rifle и ми хареса. Досега винаги го игнорирах това оръжие, но сега ме кефи - става за пръскане на кофи :) А и с първия си герой намерих unique версията - Old Faithful - с доста по-добър damage. Като говорим за unique оръжия - има една мадама със SMG - 45+ damage. Лудница!

Освен това съм намирал unique sniper rifle, minigun и laser pistol. Предполагам, че от всяко оръжие има по една unique версия. Искам да видя combat shotgun-a :D

Колкото до химията - досега не съм използвал НИЩО. Само стимпакове. Не ми се занимава.

liquid - инсталацията заема 5.5 - 5.6 gb.

PSYCHOSIS - Аз уникални пушки още не съм виждал, намерих само SMG-то, това при мадамата с конституцията, нали?

woox - не искам да спойлвам :) Кучето не се взима от куест, аз го намерих на едно от местата по глобалната карта, търсех там друго по принцип. Иначе служи за много неща :D Няма да спойлвам, ако все пак настоявате, защото глобалната карта е големичка, намира се в... широкия център на картата с лека тенденция на изток :laughing:

Хм, аз си мислех, че под куче имаш предвид Three Dog :)

Не мога да си представя за какво може да служи, освен за компания. Аз не обичам компания и винаги гледам да убия тези, които ме следват. Даже последно с мен вървеше един цивилизован ghoul, когото пратих в една стая с не-дотам-цивилизовани ghouls. Ами...изядоха го :D

намерих само SMG-то, това при мадамата с конституцията, нали?

Да, Стейси май се казваше. Поне докато не я разстрелях от упор. След това се казваше Труп. :laughing:

Добре, как може да сте такива гъзове в игрите бе? Аз започвам да разбирам ESRB за какво служи. Как може да ти дойде да разстреляш някой от упор в лицето просто ей така? Или да взривиш невинни цивилни. Или да утрепеш ... кучо :cry

Вие не сте хора бе!

Chill out, dude. :) По-добре ли щеше да е, ако търсех начин да задоволя това си желание в реалня живот? :devil Плюс това в този постапокалиптичен свят действа закона на по-силния, а по-силният е този, който пръв стреля. Но всичко си има последствия - редовно ми изскачат някакви протектори да ми се карат, че съм лош. Само дето хич не могат да се сравняват с обратния им вариант - talon-ите. Не е ли странно - ако си добър те гонят свръх пичове, ако си лош - разни пикльовци по потници.

Relax & enjoy!

Не бе, не мога да си го обясня, ясно е че оцелява който стреля пръв, но тук говорим за невинни, цивилни или приятелски настроени хора. В това ми е проблема, ако малко или много се вживяваш в ролята си, как така ти идва да трепеш подобни хора.

Няма такова нещо като невинни хора. Бой за всички. Затова обичам игри, в които ми дават свободата да пребивам, убивам, изнасилвам и разчленявам всичко. Във всяка игра трябва да ти предоставят възможност да си от лошите. Колкото повече кръв се лее, толкова по-добре :д.

Не бе, не мога да си го обясня, ясно е че оцелява който стреля пръв, но тук говорим за невинни, цивилни или приятелски настроени хора. В това ми е проблема, ако малко или много се вживяваш в ролята си, как така ти идва да трепеш подобни хора.

И аз се изкушавам, но преди да гръмна някой правя Quick Save. И после си лоудвам :) Един път изтрепах целия Megatron по погрешка. Започнах да стрелям по един лош, за да помогна на шерифа и взех, че уцелих някакъв цивилен дето се беше разтичал. Всички започнаха да ме гонят. Утрепа ме онзи младеж с пушката, дето бил преди някакъв си навън, но се отказал. Преди да ме пребие, само той беше останал жив в града. Всичко друго що беше останало навън, беше мъртво.

Изтрих я, изтъпя до болка... За разлика от Обливиън <333 :love .

Днес малко поиграх... Нещо се вбесих на кръчмаря в Мегатон, който ми поиска 300 капачки за информация и го пребих брутално... заедно се една група хора дето ми скочиха впоследствие. Както се сещате в Мегатон вече не ме харесват, та се наложи да избягам... Изтръшках супа-дупа маркета, но съм доста претоварен и трябва да отида пак в Мегатон. Някакъв шанс да ме харесат отново? Карма ли трябва да вдигна? Отделно тия терминали грам не отебавам от кодирането. Някой да е открил логика?

В мегатон повече няма да те харесат каквото и да правиш според мен. Кармата няма да помогне, ако си трепал местни. Престъпленията са локални, ако трепеш хора в Мегатон например, хората в други градове не се влияят от това.

Терминалите се хакват почти на принципа крави и бикове. Като цъкнеш дума в подобието на шестнайсетичен код, долу ти изписва 1/7 или 2/5 примерно. Това е броя на правилно уцелените букви от паролата, все едно брой бикове от крави и бикове. Паролата е една от думите, които излизат в кода. Всъщност просто виж инструкциите преди да съм те объркал с моите обяснения.

Предупреждавам, че вътре има леки спойлери относно... скрити хакове в самата мини-игра по хакването. Аз лично не ги бях открил сам и сега сефте ги научавам от тоя сайт.

PSYCHOSIS - Дека са тия червени тухли бе? :rolleyes:

[Edit] Кой ще ми каже какво не е наред с героя ми тук? :lol:

screenshot150hn8.th.jpgthpix.gif

woox - няма "както трябва", трябва да налучкаш коя от изложените думи е паролата, ползвай и тия хави със скобите, които са описани в линка, който съм дал в тоя пост. Ако не става, винаги можеш да си спреш терминала и да опиташ с нови 4 опита, и с разбъркани, нови думи разбира се. [/Edit]

Епък не ми се получава тва с тия терминали. 2 пъти се опитах и не мога и не мога. Гледам буквите, правя думите както трябва и не ми се получава.

[Edit] Кой ще ми каже какво не е наред с героя ми тук? :lol:

screenshot150hn8.th.jpgthpix.gif

woox - няма "както трябва", трябва да налучкаш коя от изложените думи е паролата, ползвай и тия хави

Има манивела в задника? И от нея му се е накъдрила косата :)

Абе със Speech, половината куестове не ги минавам и ги изпълнявам. Не ходих до магазина, за онази с наръчника и я излъгах, че съм бил. Не ходих до Minefield и я излъгах, че съм бил. Имаше още 2 неща за които бях излъгал. Супер далавера :)

Схванах ги терминалите. То трябвало не само буквата да присъства, ами да е и на същото място, за да покаже съвпадение. Вече съм 5-ти левел почти.

Току що бях в Super-Duper Mart и изграбих всичко де що видях. Нови оръжия, патрони. С автомата си е друга работа. Не е като с тоя глупав пистолет. Вече не ме е страх от мравките.

Какъвто съм алчен, награбих предмети с тегло 450 при 200 възможни. Около 10 минути вървях от Super Duper Mart до Megatron, но стигнах и сега имам пачка. Чудя се дали да не си купя тая схема за оръжието дето стреля с подръчни материали. няма ли да ми дадат стая вече в тоя град? Какво трябва да направя, че да ме подслонят някъде? Горе нали имаше една Empty?

Какъв е ефекта от това, че не съм спал откакто съм излезнал от Vault-a?

Стая - като обезвредиш бомбата.

Негативен ефект от неспане няма, има положителен ако спиш често и по 8+ часа. :D

[Edit] Rock-it launcher-а ми се вижда бая шитлив, а и амунициите ще ти товарят инвентара само. Аз не бих го взел. [/Edit]

От custom оръжията може би само railgun-а има смисъл, защото може да заковава противника :)

Хакването на терминали също ми се вижда безсмислено - в повечето случаи можеш да използваш lockpick, в други случаи просто си трепеш кулите и т.н. Затова и на двата си героя не съм им слагал science.

По принцип има шанс да те приемат в град, в който си бил мразен. Нека минат няколко дни и пробвай да влезеш. Ако те приемат, ок. Ако не, имаш си автомат :devil

Аз днес нямам никаква работа и познайте какво ще правя :D Ще си взема Cannibal и ще ям хора. И Sandman ще си взема, за да трепя спящи хора. Абе ще съм много, ама много зъл.

Curunir - тези тухли са близо до camp-a на рейнджърите на Райли, които спасяваш от един покрив.

Абе със Speech, половината куестове не ги минавам и ги изпълнявам. Не ходих до магазина, за онази с наръчника и я излъгах, че съм бил. Не ходих до Minefield и я излъгах, че съм бил. Имаше още 2 неща за които бях излъгал. Супер далавера :)

То идеята като отидеш на тия места, не е само да и свършиш работата на мадамата. Тя не дава кой знае какво. Обаче като отидеш на съответните места има хора за пуцане - съответно прибираш неща и продаваш. Отделно амуниции, лекарства и т.н Аз от ходенето до библиотеката имам от тия яките брони и шлем. Отделно за мините събрах сума мини, които продадох и направих още пари. В библиотеката намираш една мадама, която и продаваш запазени книги - по 100 всяка. Отделно когато продаваш на тия персонажи неща ти дава и допълнителен експириънс. Както дядото в пречиствателната станция за метала.

То идеята като отидеш на тия места, не е само да и свършиш работата на мадамата. Тя не дава кой знае какво. Обаче като отидеш на съответните места има хора за пуцане - съответно прибираш неща и продаваш. Отделно амуниции, лекарства и т.н Аз от ходенето до библиотеката имам от тия яките брони и шлем. Отделно за мините събрах сума мини, които продадох и направих още пари. В библиотеката намираш една мадама, която и продаваш запазени книги - по 100 всяка. Отделно когато продаваш на тия персонажи неща ти дава и допълнителен експириънс. Както дядото в пречиствателната станция за метала.

Аз местата така или иначе ги обиколих, но отивам на тях с повече XP :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...