Curunir Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 На мен Agility ми е паднало на 7, предрусах с морфин и сега съм в абстиненция За сметка на това освен изброените пъркове имам и Finesse за повече критикали и Small Guns на 100. А още нямам lvl 14. Action boy-а колко AP дава и заслужава ли си? Дава ли още един чист изстрел с карабина или спас да речем? А и за какво ти е пърк като имаш цяла торба с амфети (Jet) Яко junkie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Дава, дава. Веднъж гътнах три super mutants в един VATS. Между другото днес пробвах hunting rifle и ми хареса. Досега винаги го игнорирах това оръжие, но сега ме кефи - става за пръскане на кофи А и с първия си герой намерих unique версията - Old Faithful - с доста по-добър damage. Като говорим за unique оръжия - има една мадама със SMG - 45+ damage. Лудница! Освен това съм намирал unique sniper rifle, minigun и laser pistol. Предполагам, че от всяко оръжие има по една unique версия. Искам да видя combat shotgun-a Колкото до химията - досега не съм използвал НИЩО. Само стимпакове. Не ми се занимава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Някой ще каже ли колко ГБ е играта инсталирана, че нещо из нета пропускат тази информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 @Curunir, от къде взе кучето? И за какво служи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 liquid - инсталацията заема 5.5 - 5.6 gb. PSYCHOSIS - Аз уникални пушки още не съм виждал, намерих само SMG-то, това при мадамата с конституцията, нали? woox - не искам да спойлвам Кучето не се взима от куест, аз го намерих на едно от местата по глобалната карта, търсех там друго по принцип. Иначе служи за много неща Няма да спойлвам, ако все пак настоявате, защото глобалната карта е големичка, намира се в... широкия център на картата с лека тенденция на изток Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Хм, аз си мислех, че под куче имаш предвид Three Dog Не мога да си представя за какво може да служи, освен за компания. Аз не обичам компания и винаги гледам да убия тези, които ме следват. Даже последно с мен вървеше един цивилизован ghoul, когото пратих в една стая с не-дотам-цивилизовани ghouls. Ами...изядоха го намерих само SMG-то, това при мадамата с конституцията, нали? Да, Стейси май се казваше. Поне докато не я разстрелях от упор. След това се казваше Труп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Добре, как може да сте такива гъзове в игрите бе? Аз започвам да разбирам ESRB за какво служи. Как може да ти дойде да разстреляш някой от упор в лицето просто ей така? Или да взривиш невинни цивилни. Или да утрепеш ... кучо Вие не сте хора бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Chill out, dude. По-добре ли щеше да е, ако търсех начин да задоволя това си желание в реалня живот? Плюс това в този постапокалиптичен свят действа закона на по-силния, а по-силният е този, който пръв стреля. Но всичко си има последствия - редовно ми изскачат някакви протектори да ми се карат, че съм лош. Само дето хич не могат да се сравняват с обратния им вариант - talon-ите. Не е ли странно - ако си добър те гонят свръх пичове, ако си лош - разни пикльовци по потници. Relax & enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Не бе, не мога да си го обясня, ясно е че оцелява който стреля пръв, но тук говорим за невинни, цивилни или приятелски настроени хора. В това ми е проблема, ако малко или много се вживяваш в ролята си, как така ти идва да трепеш подобни хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Няма такова нещо като невинни хора. Бой за всички. Затова обичам игри, в които ми дават свободата да пребивам, убивам, изнасилвам и разчленявам всичко. Във всяка игра трябва да ти предоставят възможност да си от лошите. Колкото повече кръв се лее, толкова по-добре :д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Не бе, не мога да си го обясня, ясно е че оцелява който стреля пръв, но тук говорим за невинни, цивилни или приятелски настроени хора. В това ми е проблема, ако малко или много се вживяваш в ролята си, как така ти идва да трепеш подобни хора. И аз се изкушавам, но преди да гръмна някой правя Quick Save. И после си лоудвам Един път изтрепах целия Megatron по погрешка. Започнах да стрелям по един лош, за да помогна на шерифа и взех, че уцелих някакъв цивилен дето се беше разтичал. Всички започнаха да ме гонят. Утрепа ме онзи младеж с пушката, дето бил преди някакъв си навън, но се отказал. Преди да ме пребие, само той беше останал жив в града. Всичко друго що беше останало навън, беше мъртво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Oh, i'm just a girl... 4 super mutants и 2 кентавъра ми се наляха наведнъж...лоша идеяяяя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Изтрих я, изтъпя до болка... За разлика от Обливиън <333 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 11, 2008 Author Share Posted November 11, 2008 Днес малко поиграх... Нещо се вбесих на кръчмаря в Мегатон, който ми поиска 300 капачки за информация и го пребих брутално... заедно се една група хора дето ми скочиха впоследствие. Както се сещате в Мегатон вече не ме харесват, та се наложи да избягам... Изтръшках супа-дупа маркета, но съм доста претоварен и трябва да отида пак в Мегатон. Някакъв шанс да ме харесат отново? Карма ли трябва да вдигна? Отделно тия терминали грам не отебавам от кодирането. Някой да е открил логика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 В мегатон повече няма да те харесат каквото и да правиш според мен. Кармата няма да помогне, ако си трепал местни. Престъпленията са локални, ако трепеш хора в Мегатон например, хората в други градове не се влияят от това. Терминалите се хакват почти на принципа крави и бикове. Като цъкнеш дума в подобието на шестнайсетичен код, долу ти изписва 1/7 или 2/5 примерно. Това е броя на правилно уцелените букви от паролата, все едно брой бикове от крави и бикове. Паролата е една от думите, които излизат в кода. Всъщност просто виж инструкциите преди да съм те объркал с моите обяснения. Предупреждавам, че вътре има леки спойлери относно... скрити хакове в самата мини-игра по хакването. Аз лично не ги бях открил сам и сега сефте ги научавам от тоя сайт. PSYCHOSIS - Дека са тия червени тухли бе? [Edit] Кой ще ми каже какво не е наред с героя ми тук? woox - няма "както трябва", трябва да налучкаш коя от изложените думи е паролата, ползвай и тия хави със скобите, които са описани в линка, който съм дал в тоя пост. Ако не става, винаги можеш да си спреш терминала и да опиташ с нови 4 опита, и с разбъркани, нови думи разбира се. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Епък не ми се получава тва с тия терминали. 2 пъти се опитах и не мога и не мога. Гледам буквите, правя думите както трябва и не ми се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Хррррр, не видях, че с поста си си обърнал на нова страница, виж ми едита на предната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 [Edit] Кой ще ми каже какво не е наред с героя ми тук? woox - няма "както трябва", трябва да налучкаш коя от изложените думи е паролата, ползвай и тия хави Има манивела в задника? И от нея му се е накъдрила косата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Има манивела в задника? И от нея му се е накъдрила косата This, my friend, is a toupe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Абе със Speech, половината куестове не ги минавам и ги изпълнявам. Не ходих до магазина, за онази с наръчника и я излъгах, че съм бил. Не ходих до Minefield и я излъгах, че съм бил. Имаше още 2 неща за които бях излъгал. Супер далавера Схванах ги терминалите. То трябвало не само буквата да присъства, ами да е и на същото място, за да покаже съвпадение. Вече съм 5-ти левел почти. Току що бях в Super-Duper Mart и изграбих всичко де що видях. Нови оръжия, патрони. С автомата си е друга работа. Не е като с тоя глупав пистолет. Вече не ме е страх от мравките. Какъвто съм алчен, награбих предмети с тегло 450 при 200 възможни. Около 10 минути вървях от Super Duper Mart до Megatron, но стигнах и сега имам пачка. Чудя се дали да не си купя тая схема за оръжието дето стреля с подръчни материали. няма ли да ми дадат стая вече в тоя град? Какво трябва да направя, че да ме подслонят някъде? Горе нали имаше една Empty? Какъв е ефекта от това, че не съм спал откакто съм излезнал от Vault-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Стая - като обезвредиш бомбата. Негативен ефект от неспане няма, има положителен ако спиш често и по 8+ часа. [Edit] Rock-it launcher-а ми се вижда бая шитлив, а и амунициите ще ти товарят инвентара само. Аз не бих го взел. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 От custom оръжията може би само railgun-а има смисъл, защото може да заковава противника Хакването на терминали също ми се вижда безсмислено - в повечето случаи можеш да използваш lockpick, в други случаи просто си трепеш кулите и т.н. Затова и на двата си героя не съм им слагал science. По принцип има шанс да те приемат в град, в който си бил мразен. Нека минат няколко дни и пробвай да влезеш. Ако те приемат, ок. Ако не, имаш си автомат Аз днес нямам никаква работа и познайте какво ще правя Ще си взема Cannibal и ще ям хора. И Sandman ще си взема, за да трепя спящи хора. Абе ще съм много, ама много зъл. Curunir - тези тухли са близо до camp-a на рейнджърите на Райли, които спасяваш от един покрив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Абе със Speech, половината куестове не ги минавам и ги изпълнявам. Не ходих до магазина, за онази с наръчника и я излъгах, че съм бил. Не ходих до Minefield и я излъгах, че съм бил. Имаше още 2 неща за които бях излъгал. Супер далавера То идеята като отидеш на тия места, не е само да и свършиш работата на мадамата. Тя не дава кой знае какво. Обаче като отидеш на съответните места има хора за пуцане - съответно прибираш неща и продаваш. Отделно амуниции, лекарства и т.н Аз от ходенето до библиотеката имам от тия яките брони и шлем. Отделно за мините събрах сума мини, които продадох и направих още пари. В библиотеката намираш една мадама, която и продаваш запазени книги - по 100 всяка. Отделно когато продаваш на тия персонажи неща ти дава и допълнителен експириънс. Както дядото в пречиствателната станция за метала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 То идеята като отидеш на тия места, не е само да и свършиш работата на мадамата. Тя не дава кой знае какво. Обаче като отидеш на съответните места има хора за пуцане - съответно прибираш неща и продаваш. Отделно амуниции, лекарства и т.н Аз от ходенето до библиотеката имам от тия яките брони и шлем. Отделно за мините събрах сума мини, които продадох и направих още пари. В библиотеката намираш една мадама, която и продаваш запазени книги - по 100 всяка. Отделно когато продаваш на тия персонажи неща ти дава и допълнителен експириънс. Както дядото в пречиствателната станция за метала. Аз местата така или иначе ги обиколих, но отивам на тях с повече XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Бе нарамваш един combat shotgun с повече амуниции и тръгваш. Няма от какво да се страхуваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.