Jump to content
BulForum.com

FALLOUT 3

RaptoR

Recommended Posts

Тц тц тц зли хора бе ей!

Аз си давам всичката пречистена вода на хорицата, помагам, правя струвам, вие трепете невинни цивилни наред!

Преди малко ме наляха мутанти, единия скрит, хвърли ми граната, засекох я на VATS и я взривих във въздуха, преди да падне при мен. Сериозно, коя друга игра има толкова яки номера? :laughing:

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Аз пък реших да си изпробвам китайския автомат и както си бях пристрастен към някви лекарства отидох в Тенпени Тауър, отворих вратата с шут ( образно казано ) и реших да поизчистя :}. Господин Тенпени излетя от балкона благодарение на един добре примерен 24-патронов откос във врата :D.

А мобовете кога се респаунват? Щото на обливиън някъде след 5-6 игрални дни пак си се пълнеха простотиите.

А бтв, най-обичам рейдъри с в.а.т.с. да насирам ^^.

Аз пък най-обичам да трепя гулове с combat shotgun - изчаквам ги да се доближат на една ръка разстояния и бум - навсякъде се разхвърчават парчета гул :D

Също така много ме кефи да слагам гранати или мини в джобовете на хората, особено на спящи - представи си усещането: спиш си спокойно и изведнъж се взривяваш :P

Аз си ползвам още hunting rifle-а, какви магични sneak критикали стават на рейдърите от 80-90 метра, преди да са те видяли, падат от един патрон.

И на мен ловната пушка ми е любима. Това с гранатите няколко пъти се сетих да го пробвам ама нямах гранати ;Д.

Аз пък най-обичам да трепя гулове с combat shotgun - изчаквам ги да се доближат на една ръка разстояния и бум - навсякъде се разхвърчават парчета гул :D

Също така много ме кефи да слагам гранати или мини в джобовете на хората, особено на спящи - представи си усещането: спиш си спокойно и изведнъж се взривяваш :P

Ама наистина ли ги буташ по джобовете или образно казано, просто ги мяташ до тях? И ако е наистина, със скила снийк ли се появява тази "способност"?

Как може да обикалям 4 часа и да съм 3-ти левел и да не съм направил нито един куест??????

Който не е играл Oblivion ... :D

Нарича се reverse pickpocket: тръгваш да джобиш другия човек по нормалния начин, но вместо да взимаш от него, пускаш граната от твоя в чуждия инвентар.

Ахаха. А как я задействаш?

Нали ако прехвърляш от инвенторията, и артикула се запазва? Или заради Fun-a е направено така, че точно гранатата да не се запазва неактивирана :)

Oбливиън смятах да го играя, даже още е в списъка ми с игрите, които трябва да си сваля. Нямам място обаче. Много по-различен ли е от тази?

Или заради Fun-a е направено така, че точно гранатата да не се запазва неактивирана :)

Не е заради fun-а, а заради самата идея :) Реално няма друг предмет, освен граната или мина, който да може да се активира по някакъв начин, поне аз не се сещам. То даже и това с мината малко не ми се връзва, ама айде.

Fallout доста прилича на Oblivion, все пак е на същата фирма. Но начинът на развиване на героя е съвсем различен - там напредваш в дадено умение, ако го използваш, а не с разпределяне на точки. Пример - блъскаш много с меч, качваш blade skill, стреляш с лък - качваш archery, или както там се казваше. Няма да сбъркаш, ако пробваш Oblivion, не е случайност, че е станала game of the year.

А каква е реалната полза от това, освен да гръмнеш някой с граната? Може ли да интригантстваш? Или е просто, за да използваш джоба на някой за шкафче, защото нямаш място вече?

Все едно питаш "Каква е ползата да изпразниш един пълнител в главата на врага, освен да му разпилееш мозъка по стената?" :)

Не не. Аз питах каква е ползата от тоя скил, Reverse pickpocketing, като изключим взривяването на хора.

Много съм глупав. Естествено, че можеш. Като всеки друг шкаф. Просто не съм играл достатъчно :)

Последния път като играх, отидох да помагам на онова момченце с ония мравки и баща му. Изтрепах мравките, но дойдоха още. Свършиха ми патроните, свършиха ми гранатите, изпаднах в паника, избягах, върнах се в града и излезнах. Oт тогава не съм я пускал :)

Не си видял паника :) Мравките са сравнително бавни и са на открито. Друго си е да вървиш из тъмни тунели и да слушаш хриптенето на ghoul-ове или да влезеш в пещера на deatclaw-ове с надеждата, че ще паднат след 3 ракети, но уви, не падат, напротив - хвърлят се срещу теб и ти откъсват главата :D

Oще по-стряскащо е като играеш на тъмно. Oтзад се чува хриптенето на мравките, а ти нищо не виждаш. В същото време се чуват някакви други звуци от ляво в далечината. Ад направо. Най-накрая ще я играя само с централния говорител, за да не се параноясвам. Мисля тая седмица да поиграя по-задълбочено.

Остави мравките намира, просто търчи към лабораторията на доктора, като му направиш куеста, всички огнедишащи навън ще измрат. А, и един малък съвет за огнедишащи и всякакви мравки на закрито и в тесни пространства, слагаш един бокс или melee оръжие, обикаляш около гадината, така че вечно да си от задната страна и налагаш, докато тя се опитва да си разплете краката и да се обърне :D

Какъв доктор? Tози в мегатрон? Tой май не ми даде никакъв куест. С меле оръжие много бавно удрям. Чак се дразня. Млатя някакъв с бухалка в главата и той продължава да ме стреля.

Аз като отидох в Мегатон изпълних няколко куеста от мадамата с ръководството за оцеляване, после завърших куеста с предаването на писмото на унуй малкото канибалче, след което завърших целия куест за ръководството. Така горе долу направих пари и сега чакам да вдигна левел за да могфа да използвам голямата броня и шлем като на обложката на играта.

Не искам да те разочаровам, но се изисква специално обучение за такава броня. Един чичко в цитаделата на Brotherhood of Steel те научава, а до там се стига почти в края на главния куест. Иначе куестовете на Мойра (Survival Guide) бяха много забавни - и аз първо тях минах.

Всичко е чудесно, но почти целия D.C. ruin, т.е. най-големия разрушен град долу вдясно на картата, ми лази ужасно по нервите. От 40 минути се опитват да стигна до някаква сграда и не мога, защото отвсякъде има нещо срутено и няма как да мина, ужасен лабиринт е. :angry:

[Edit] Май се оправих :) Междувременно:

screenshot107hv9.th.jpg - номера с гранатата във въздуха :P screenshot123ma5.th.jpg - RoboFag

screenshot114wt8.th.jpg - :heart:screenshot117zp3.th.jpg - Too sexy for your party! :lol:

[/Edit]

Къ да стани, ако имаше мулти... правя глави от километри, тия биг гънс с тая разсейка... :D

Само аз ли намерих кучо толкова късно бе? :unsure:

[Edit] Божичкоо, доста късно откривам и че Explosives е яко! :D

screenshot143bg2.th.jpgthpix.gif [/Edit]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...