gado Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Нещо много ми се приигра тази игрица отново... Одеве изкопах от архивите дискът с играта, инсталнах я..., сложих си и ДЛЦ-тата... и ГРЕДА! Не тръгва и не тръгва... Стартирам си я нормално => New Game... и или още при раждането или при изборът на име играта крашва. Поразрових се из нета (както си му е редът)... и о, чудо - оказва се, че огромна маса народ (потребители на Win7, като мен) имат абсолютно същият проблем. Тук таме се промъкват и някакви намеци, че имало начин да се подкара играта под седмицата, но никъде нищо конкретно. Та, въпросът ми е - някой сблъсквал ли се е с този проблем... и успявал ли е да го разреши? П.с. Всякакви такива като пускане на играта в съвместимост за..., или стартиране като админ, ъпдейтване на драйвери, директ хиксове и т.н. съм пробвал и не действат. Същото копие е инсталирано на ХР х86 и Глиста х64... и двата пъти е тръгвала без никакви проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Нещо много ми се приигра тази игрица отново... Одеве изкопах от архивите дискът с играта, инсталнах я..., сложих си и ДЛЦ-тата... и ГРЕДА! Не тръгва и не тръгва... Стартирам си я нормално => New Game... и или още при раждането или при изборът на име играта крашва. Поразрових се из нета (както си му е редът)... и о, чудо - оказва се, че огромна маса народ (потребители на Win7, като мен) имат абсолютно същият проблем. Тук таме се промъкват и някакви намеци, че имало начин да се подкара играта под седмицата, но никъде нищо конкретно. Та, въпросът ми е - някой сблъсквал ли се е с този проблем... и успявал ли е да го разреши? П.с. Всякакви такива като пускане на играта в съвместимост за..., или стартиране като админ, ъпдейтване на драйвери, директ хиксове и т.н. съм пробвал и не действат. Същото копие е инсталирано на ХР х86 и Глиста х64... и двата пъти е тръгвала без никакви проблеми... Казва ли нещо, или просто гърми? Щото аз в нас съм с 64бит 7-ца и ми вървеше. Бая време разпуках на нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Казва ли нещо, или просто гърми? Щото аз в нас съм с 64бит 7-ца и ми вървеше. Бая време разпуках на нея. Нищо не казва, просто си крашва. И това винаги се случва между 20 и 40 секунди след стартиране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 пробвал ли си да махнеш всички модове и да пуснеш само играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 И това е пробвано! Както казах и по-нагоре, този проблем го имат прекалено много хора с Вин 7. Съвсем малко са тези (съдейки по това което чета из форумите), които като тебе не са имали никакви проблеми с тази игра на тази ОС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 И това е пробвано! Както казах и по-нагоре, този проблем го имат прекалено много хора с Вин 7. Съвсем малко са тези (съдейки по това което чета из форумите), които като тебе не са имали никакви проблеми с тази игра на тази ОС. Аз не твърдя, че съм нямал проблеми. Просто не помня вече дали оправях нещо или не. Защото си спомням, че имах проблем с подкарването на игрите и правих нещо с DirectX. Но не знам за тази ли беше или а друга. Но в момента ми върви - как, идея си нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Най-накрая открих причината и решението на моят проблем с играта..... Ако още някой страда от замръзвания и има многоядрен процесор, решението е това => http://www.pdsys.org/blog/post/2009/02/07/Fallout-3-VideoDisplay-Freezes-sound-keeps-going.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.