Jump to content
BulForum.com

FALLOUT 3

RaptoR

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Много е готина игричката:)

Моля да ми дадете някакви сейвове от експанжъна Operation Anchorage.

Много е готина игричката:)

Моля да ми дадете някакви сейвове от експанжъна Operation Anchorage.

http://www.4shared.com/file/103584994/c4d7a734/Saves.html

Ако те устройва началото,когато влизаш в кабината-имам го.От там нататък не съм правил сейфове-изиграх я с Quick Save.Вътре има също сейф и на The Pitt.

Експанжъна Broken Stеel вчера е бил пуснат официално в Games for Windows Live, но почти веднага са го махнали заради жестоки бъгове. Бъгове от страна на Microsoft.

• 5 months later...
Здравейте. Попрочетох, но не намерих решение за ограничението на левелите. Някой може ли да помогне?

Има мод за това. Даже мисля го има описано в темата.

Изиграх Point Lookout и се върнах в Capital Wasteland. Къде е Fawkes? Не го намерих в Музея. И също така разбрах че някакво куче ще ме чака пред Vault 101. Как става тая работа с кучето?

Puppies! :D

fashion_m - кучето се намира в един открит слкад за скрап, после като тръгне с теб вече, ако вземеш тоя perk, ако ти го убият, след няколко дни пред 101 те чака 'друго куче от котилото му' или в случая от 'кучилото му'. :D

Да не би по някаква случайност кучето да се казва "Dogmeat" ? Щото ако е то - т'ва псе сигурно го има във всички епизоди :D На двойката бях намерил някакъв special encounter, в който някакви nerd-ове си приказваха за Fallout1, кой какви скилове имал, кой на какво наблягал, та там беше и въпросното псе, което е май от първата част... Не, двойката имаше такива encounter-и, че съм се скъсвал от смях. Като кратер от разбил се кит и ваза с петунии...

Ок, да питам сега - завършил съм главния куест Project Purity. Има ли някакви други куестове в Capital Wasteland? Защото съм се придържал стриктно към Project Purity и почти не съм поглеждал настрани.

Има ли някакви други куестове в Capital Wasteland?

Шегуваш се, нали? :)

Има страшно много странични куестове - обикаляш из картата, намираш локации, ала бала.

Страшно много не са, но има доста, които включват ходене от единия край на картата до другия. А в експанжъните или GOTY версията има дори още повече.

Забива ли ви играта? На мен понякога ми вади син екран. С последните видео драйвери съм.

Забива ли ви играта? На мен понякога ми вади син екран. С последните видео драйвери съм.

Значи е време за форматиране и преинсталация на уин ;)

Доста често забива на излизане от Museum Authority Building ili Museum of History. И се corrupt-ва сеива... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...