Curunir Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Хахаха, да, Тео, ето още една причина защо двойката въпреки всичките добри спомени, които пазим за нея, НЕ е по-добрата игра в поредицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 Не е етично да ги сравняваме... Никога няма да се забрави Cafe of Broken Dreams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodore Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Двойката дори няма шанс при това сравнение. Все пак, ако тогава някой ми беше казал, че рама ми в момента ще е по - голям от харда онези дни много щях да се смея. Вече не е смешно . Интересно е ако ми мислено превъртим 5-8 години напред, кво ли ще играем и на какво????!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Хах,определено ще е на някакви зверски машини...сегашните компове сигурно ще няма да могат да подкарат игрите и на low Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Тази сутрин заварих много интересен СМС от брат ми: "Бро, FALLOUT 3 e a bitter disappointment. Превъртях го на ultra hard без дори да стигна level 20. Голяма излагация." Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Как да стигна до оазиса който е точно посредата най горе на картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 По една тясна пътека през скалите. duh!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Ми влезнах и изпълних някакъв ритуал и сега съм затворен отвсякъде и незнам къде да отида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Говори с дървото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Говори с дървото. Мда взех куеста ама като скила на picklock не ми е 100 как да отворя пещерата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Един от "дърварите" има ключ. Говори с него и бъди мил, за да ти го даде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turbotobg Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Аз съм на мисията в Jefferson Memorial където трябва да търся следи къде е отишъл бащата.Намерих 6 касети и ми изписа че трябвало съм да чуя накъде ще тръгне , но никъде не се говори за някое определено място. Кво трябва се прави ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Просто изслушваш дадената касета и куестът сам се променя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 В описанието на куеста трябва да пише коя от всички касети да изслушаш, че да се промени и куеста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodore Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Един въпрос за VAULT 112. Spoil-->>Ако имаш нужния левъл скил може ли да отвориш стаята с OVERSEER-a и да промениш сюжетната линия? Поне аз така разбрах че той е виновника да останат във виртуалната реалност. Аз нямах скил на нужното ниво и изпълних куеста с Betty като вляхох в Tranquility Pot-a.<--Spoil!!! P.S.:Съжалявам w00x не се сетих, че SPOIL-вам, a тъкмо за тва идеше реч по - нагоре в темата. Виновен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Theodore, не го прочетох това дето си го писал до края, но моля те, направи го в бяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodore Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Една скромна галерия от мен: HEADSHOTS!!! Съжалявам за сивия правоъгълник на някои снимки, явно трябва да си спирам Rocket Dock-a като играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Много малко куестове нещо в тая игра . Или аз не си ги намирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turbotobg Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Аз стигнах бая далеч там до мисията с президента където действително разбираме кой е та на репликите пишеше за тва че трябвало да се самоунищожи и всичко с него - тва има ли някво значение за в бъдеще в играта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turbotobg Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 http://technology.todaysbigthing.com/2008/12/04 хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Издирва се medical brace че точно като ми трябва и не намирам никъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 В някоя болница най-вероятно ще намериш. Спомням си, че съм намерих една близо до хотел при една метро станиция в града. Под града имам предвид долу дясно където е радиото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodore Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Извинявам се за любопитството но какво се прави с medical brace, щото аз повечето оръжия си ги сглобих вече, но тва не ми е трябвало, най-трудно патерици си намерих(отново) за railway gun. Дартс гън-а просто недоумях, докато не видях за кво трябваше детската количка. То аз не че не си взимам по една бройка вече от такива рядко срещани боклуци като метла, тостер, ютия и т.н. ама medical brace ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 medical brace е за Deathclaw Gauntlet, с шината си го привързваш към ръката Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 medical brace е за Deathclaw Gauntlet, с шината си го привързваш към ръката Дам точно.А как мога да облека дрехите на паладините??И някой беше казал че си е купил къща как става този номер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.