Jump to content
BulForum.com

FALLOUT 3

RaptoR

Recommended Posts

Хахаха, да, Тео, ето още една причина защо двойката въпреки всичките добри спомени, които пазим за нея, НЕ е по-добрата игра в поредицата :D

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Двойката дори няма шанс при това сравнение. Все пак, ако тогава някой ми беше казал, че рама ми в момента ще е по - голям от харда онези дни много щях да се смея. Вече не е смешно :). Интересно е ако ми мислено превъртим 5-8 години напред, кво ли ще играем и на какво????!!!

Тази сутрин заварих много интересен СМС от брат ми:

"Бро, FALLOUT 3 e a bitter disappointment. Превъртях го на ultra hard без дори да стигна level 20. Голяма излагация."

:bgrin:

Аз съм на мисията в Jefferson Memorial където трябва да търся следи къде е отишъл бащата.Намерих 6 касети и ми изписа че трябвало съм да чуя накъде ще тръгне , но никъде не се говори за някое определено място. Кво трябва се прави ?

Един въпрос за VAULT 112.

Spoil-->>Ако имаш нужния левъл скил може ли да отвориш стаята с OVERSEER-a и да промениш сюжетната линия?

Поне аз така разбрах че той е виновника да останат във виртуалната реалност.

Аз нямах скил на нужното ниво и изпълних куеста с Betty като вляхох в Tranquility Pot-a.<--Spoil!!!

P.S.:Съжалявам w00x не се сетих, че SPOIL-вам, a тъкмо за тва идеше реч по - нагоре в темата. Виновен.

Аз стигнах бая далеч там до мисията с президента където действително разбираме кой е :D та на репликите пишеше за тва че трябвало да се самоунищожи и всичко с него - тва има ли някво значение за в бъдеще в играта ?

В някоя болница най-вероятно ще намериш. Спомням си, че съм намерих една близо до хотел при една метро станиция в града. Под града имам предвид долу дясно където е радиото.

Извинявам се за любопитството но какво се прави с medical brace, щото аз повечето оръжия си ги сглобих вече, но тва не ми е трябвало, най-трудно патерици си намерих(отново) за railway gun.

Дартс гън-а просто недоумях, докато не видях за кво трябваше детската количка. То аз не че не си взимам по една бройка вече от такива рядко срещани боклуци като метла, тостер, ютия и т.н. ама medical brace ????

ScreenShot69.jpg

medical brace е за Deathclaw Gauntlet, с шината си го привързваш към ръката :laughing:

Дам точно.А как мога да облека дрехите на паладините??И някой беше казал че си е купил къща как става този номер?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...