Jump to content
BulForum.com

FALLOUT 3

RaptoR

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Специално за Психито - глави и снайпери:

Let's dance, Talon bitches!

screenshot386qd7.th.jpg screenshot116nf1.th.jpg screenshot169ik0.th.jpg

WHAMMM! :love

screenshot364gh0.th.jpgthpix.gif

И накрая просто малко ЕКСПЛОЗИИ: :love

screenshot396tg5.th.jpgthpix.gif screenshot394wi6.th.jpg

[Edit] Малоумния imageshack нещо е променен, като цъкнете thumbnaila тук, пак се отваря силно намалена картинка, която трябва да се цъкне още един път за пълен размер. [/Edit]

Първата снимка ми напомня на една станция с рейдъри + бехемот. Намерих я, докато обикалях някакви хълмчета и тогава си направих сейв, за да мога няколко пъти да ги наливам със снайпера от скалите :D

Ще взема и аз да си направя галерия, много ти завиждам за тази от Обливиън и сега за тази от Фолаут.

Първата снимка ми напомня на една станция с рейдъри + бехемот.

Разбира се, преди това го бях налял, но просто трябваше да го снимам така :lol:

screenshot389ul5.th.jpgthpix.gif

[Edit] Направи, силно препоръчвам Picasa, качваш си нещата от програма на компютъра ти, не през някакъв чупен web интерфейс, всеки албум побира до 500 снимки, удобно и лесно се надписват и т.н. [/Edit]

Аз тамън сложих perk е кървавата баня :) И влезнах в едно обиталище на зомбирани гулове с бойната помпа :devil :devil Хвърчат крака, ръце, мозъци - сякви работи

Това има ли втора степен или си е само тая?

Само толкоз е, пръскат се винаги грубо и ти дава +5% damage, то ако имаше още щеше много да се разбалансира от прекалено многото dmg.

Аз си направих Deathclaw gauntlet, Unarmed ми е на 81, голяма зарибявка е да ги тупаш с голи ръце!

И какво сега? Така ли свършва? Пускам Purfier-a и се самоубивам за да живеят всички гадни отрепки в тая пустош!? Не ми харесва така! :(

Аз съм 6-ти левел (или 5-ти бях) и го имам тоя пърк 3 пъти вдигнат вече. Ако знаех, че е ненужен.... Май ще се слага пача за 40лвл максимум. То се видяло и без това, че ще я играя тая игра месеци.

Ами май и аз ще я играя месеци че почти никакво време не ми остава.Откъде да си дръпна този пач за max левела.

И аз дигам бял байрак, никво време не остава за тая пукница, работата зе да се трупа, съня е кът, пък го няма момента ще влезна за малко, се до 2-3 се осъмва. След нова година ще подновя, че гледам бая дни се събират почивка. Като гледам сигурно съм близо до финала или поне 2/3 ти съм обърнал, стигнал съм до радиото(намерено), и quest-a в пречиствателната станция е минат. Но сърце не ми дава да мина основния quest само за да кажа че съм я превъртял. Успех на хората с повече време.

Аз малко съм в затруднение.

Влезнах в Merigold станцията на метрото да търся причината за мравките. Обиколих я цялата, дори излезнах на другата станция. Там пък някакви паладини се биеха със Super Mutant-и. Направо ми се изциклиха очите като ги видях. Аз бях свикнал само на Raider и мравки. Включих се в стрелбата и тия момчета ми предложиха да влезна в сградата и да изкарам техния човек, докато те ме прекриват.

Не ми ли е малко раничко? Аз съм си още с оная броня дето излизам от vault 101 с нея. Влезнах в сградата и видях 3-ма Super Mutant в една стая. Процентите ми да ги ударя с пушката в главата са 17-19. Без да е нужно да споменавам, се изнесох 2 пъти по-бързо отколкото бях влезнал и се върнах в станцията с мравките.

Та да се върна на същността. Цялата станция обиколих, цялата карта ми е открита. Влезнах в една заключена врата с един терминал до нея, но терминала не можах да го активирам, защото ми е нисък сайънс скила. Къде да търся причината, защото нищо не намирам.

И този маркер, който е с очертания, какво трябва да означава? От къде съм взел куеста? Или то самото влизане и разхождане в станцията е достатъчно за преминаването на куеста? Помогнете ми моля, защото тия мравки ме влудяват. Предпочитам с тия Super Mutants да се бия. Мразя насекоми. Особенно такива дето са колкото мен.

За мравките е нужно да намериш един ненормален учен с бяла престилка.

Мисля, че се намираше в края на метро станцията с мравките, някъде наляво се фашташе. Отваря се една врата и почва да ти говори. Мене ме стресна доста като се появи от нищото, при положение че само гадинки си биех. Там ще разбереш, че той е причината за гигантските мравки - експерименти прави с тях. После от неговата лаборатория се ходи до леговището на кралицата майка. Има 2 варианта:

1. Да избиеш пазачите и да оставиш доктора да експерементира.

2. Трепеш и заравях всичко.

Познай аз кой избрах. След края на куеста док ти дава мантата си +5 science може и 10 да беше.

Бахти тъпия край.

И ква битка беше... Оня изтрепа всичко, аз само след него събирам плячка.

Няма да влизам в тъпата камера. Излизам и продължавам да обикалям.

Интересно, защо стигнах 20 левъл, а поне 10 перк-а останаха неактивни?

Бахти тъпия край.

Чукни, Мирка!

Защо, просто някой да ми обясни защо не можеш да пратиш вътре, някой който ще оцелее и всички ще са щастливи? Супермутанта, който може да ти донесе ГЕК-а, е ужасно устойчив на радиация и ходи на парти с теб. Ако си въобразим, че натрупаната радиация при пуск е УЖАСНО ГОЛЯМА, тогава може да вземеш на парти Charon от града на гуловете, тях радиацията не само не им вреди, тя ги лекува. Какво пречи да пуснеш него вътре? Неее, няма, збийш ли! Ще бъдем тарикати и ще го сложим отзад на играча, въпреки, че той си е направил труда да помисли за друг вариант!

Ся както имам към 20 нюка - влизам в Мегатон, после в Ривът и ще ги избия всички. И за капак децата . Муахахаххаха. Та в тоя град да няма нито един нормален, дето да се радва на чистата вода.

А ако съм с лоша карма какво става?

А ако съм с лоша карма какво става?

Предимно се отключват малък брой нови/различни куестове и различните зли фракции в играта започват да те разпознават, например можеш да влезеш в Paradise Falls просто защото си супер злия изрод, който всички знаят и просто се озъбваш на пазача на входа и той те пуска.

Също така...

I, the Mechanist, kill you, evil Antagonizer! :lol: :lol:

screenshot468tt0.th.jpgthpix.gif

Леле, Рапторе, взел си perk Wired Reflexes с импланта...

Майтапа настрана, жив ли си, какво се случва? Аз като се бях забучил в тоя Фолаут и не съм следил много другите теми напоследък, не съм разбрал какво-що. Всичко наред ли ти е след тия намеси?

Ако ще и по 24 часа да играете няма по-подходящ от мене за FALLOUT 3 герой в момента:

СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4

Трябва само да се екипирам и съм готов :punk

На първите две си изкарал бахти и погледа.

Много evil karma си фанал :)

Тва е от йода, казах аз ма кой да слуша.

Шсъ намажа па кото ще да става.

На ти ся. Споко, поне белег ще остане(хубав).

По скоро си за двойката:

-You criticaly missed, weapon dropped, weapon destroyed, neck severely crippled.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...