Jump to content
BulForum.com

FALLOUT 3

RaptoR

Recommended Posts

Много ме кефи надписа за осакатената/повредена глава на нещо си, когато му я отнасям с помпата.

Доста е увредена, спор няма. :):)

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Heeeelp.Изчезна ми водопроводчика. Събрал съм вече към 30 скрап метал, а оня дядка го няма никъде. Какво да правя, къде да го търся , или това е бъг?

Yesssss! Това ревю го чаках! :D

Мирка - дишай, иди си в къщата, наспи се, иди пак при водопроводчика. Имай предвид, че в завода има и задни стаички, в които може да спи или яде, а също много често киризи на парапета на площадката през самата сграда, изглежда невъзможно да го пропуснеш като е там, но аз успях, затова казвам. Не може да се е изпарил, гледаи да го търсиш в удобни часове, когато не яде или не спи. Мисля, че не е скриптиран да ходи да пие в бара.

Куру - спал съм вече 10 на пъти. Винаги ходя до задните стаички. Няма го от вън. Ходих в бара, ходих в другия бар, обиколих църквата и доктора, влизах по къщите. Дядката го НЯМА! Никой не казва да е умрял, изчезнал и да ми дава куест да го търся. Няма го!

Аз съм го виждал по "пътя" между пречиствателната централа и бара. Долу до бомбата... Иди изпълни някой куест и го пробвай пак :)

Ами минах два куеста от ръководството за оцеляване, взех нови, отидох до Rivet, обикалях, наколко пъти се връщам до града да продавам и да поспя като хората(8+ часа). Няма го :(. Нито по пътя, нито си пуши цигарката на терасата, нито яде в задната стаичка, нито поправя. Нищо.

Хм хм хм изглежда е сравнително често срещан бъг.

Пускаш конзола с ` и после (според официалния форум):

prid 00003b59

resurrect 00003b59

enable

After that, sleep for a full day (or until 9AM, whichever you feel like doing). Walter should be back to his regular routine. Again, this occurs from NPCs leaning against the railing and falling off from being bumped by other NPCs.

Може и това да е наистина, ако той си пуши на парапета и някой мине покрай него и го блъсне... Представям си как изглежда, ако го видиш на място :D

А, тъй ли жа стане! Дядката в Мегатон тогава какво се стипци с по 10 капачки тогава! Добре че на другия сейв ги гръмнах! Аз шиткам сензорни модули на Outcast-овете от братството, дават разни неща в замяна, стимове, патрони за карабините, rad away. А града на гуловете още не съм го открил и в двата сейва. В първия не бях открил и Тенпени, после се наложи, защото гръмнах Мегатон :D

Ама оня гул дава ли експириънс. Аз за това ходя при дядката. Иначе в града на гуловете бях, и си напазарувах.

Я кажете кои части се изкупуват. Значи аз знам за метала, за захарните бомби и за запазените книги. И като намеря такива си ги складирам, докато отида при съответния човек, вместо да ги продам на безценица.

Тия оуткастове къдя са?

Намерих ги някъде на път от Мегатон към Тенпени, посока юг-югозапад от Мегатон.

[Edit] Абе майка му стара, само аз ли се дразня от мизерните поражения на лазерните пищов и пушка? С новия вдигнах енергийния скил, но сега установявам, че ми е много по-лесно просто да спамя с калашника или със спаса, вместо да се целя и мъча с тия мизерни енергийни. Какво по-точно трябва да компенсира малкия damage? Не е като да няма поне два-три мода, които слагат повече dmg на лазерите де, просто искам да питам само аз ли си въобразявам сред форумно играещите, че лазерите са прекалено слаби? [/Edit]

Прекалено слаби са, когато аз стрелям с тях. Като ме стрелят, ми точат доволно. А съм към 50 на енергийните. И кво разсейване прави...

А иначе, най ме кефят, амъ..

Лазерните наистина са по-слаби,ама като намериш плазмата.....ще забравиш за всички останали!Е,с изключение на горелката,минигъна,мисайла и естествено-FATMAN!

А който е намерил Алиен Бластера просто няма врагове!!!

Лазерните май изискват по-малко АР и може да се направи допълнителен изстрел, но не съм сигурен. Иначе плазмените вече са съвсем друга история.

Плазма чак след Enclave, и, да, разбрах какъв е кяра на лазерите. Сипвам се от върха на малко каньонче точно в средата на 4 рейдъра, VATS, по един в главата на всеки, на практика без чакане освен да се обърна, в един ход и четиримата бяха долу, това без Jet с други пушки не става. :D

Заради тая игра цял ден ми се спи!

Няма да я играя. Едвам гледам. А трябва след работа да ходя на курс, че и тест имам.

Вече само в събота ще я играя.

Хм хм хм изглежда е сравнително често срещан бъг.

Пускаш конзола с ` и после (според официалния форум):

prid 00003b59

resurrect 00003b59

enable

After that, sleep for a full day (or until 9AM, whichever you feel like doing). Walter should be back to his regular routine. Again, this occurs from NPCs leaning against the railing and falling off from being bumped by other NPCs.

Може и това да е наистина, ако той си пуши на парапета и някой мине покрай него и го блъсне... Представям си как изглежда, ако го видиш на място :D

Не помогна. Веднъж спах 24 часа, веднъж по-малко. Липсва. А като му давам метала освен че дава повече парички, дава и експириънс.

Ти намери за XP да се загрижиш! Експириънс има да го ринеш с лопата, преди да си преполовил обиколките си ще си ударил тавана 20 левел и ако нямаш мод за макс 30 или 40 левел, ще си циклиш и XP няма да ти е за никакъв.

А ако си избрал Intensive Training за 30% повече experience, още по-рано стигаш тавана :)

Аз съм 6-ти левел (или 5-ти бях) и го имам тоя пърк 3 пъти вдигнат вече. Ако знаех, че е ненужен.... Май ще се слага пача за 40лвл максимум. То се видяло и без това, че ще я играя тая игра месеци.

Добре де, само аз ли съм този прокажения, дето след 2 часа цъкане играта ми се стори безинтересна и даже леко тъпичка и я затрих ... ? Басии - а като чета оставам с впечатлението че толкова много се забавлявате :blink:

Добре де, само аз ли съм този прокажения, дето след 2 часа цъкане играта ми се стори безинтересна и даже леко тъпичка и я затрих ... ? Басии - а като чета оставам с впечатлението че толкова много се забавлявате :blink:

Зависи как си играл. Аз след 2 часа игра тамън излизах от бункера :)

а като чета оставам с впечатлението че толкова много се забавлявате :blink:

И още как! Ако можеш, по цяла нощ щях да разцъквам. Атмосферата е просто омагьосваща. А и при всяка нова игра откривам по нещо ново - например с новия герой вдигам explosives и се оказа, че гранатите са особено мощно средство за унищожение, когато попадат в целта :) С първия герой като хвърля граната, тя пада толкова далеч, че дори вълната не докосва противника. А сега му пада точно пред краката и го отнася като Хамър плюшено кученце. И това ме кефи. А като пръсна нечия глава със снайпера от 100 км - направо се размазвам. И т.н. Никой не те притиска да играеш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...