Slain Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 ууфф тоя Windows като почне с неговите простоии напраоо заеби да си дойда на въпроса начи Windows-a ми прай някви проблеми...пускам аз да се инсталира някои от ъпдейтите за Windows-а и тръгва отначало инсталацията и след известно време извъднеж инсталацията сама се затваря пускам си KaBoom!3.0(Mail Bomber:)) и тъкмо тръгна там да попълвам настройките и тва земе че се затвори ?!? пускам да се инсталира Norton Internet Security вариант 1:или няма да се инсталира като по време на иснталицията ще се затовори вариант 2:или ще се инсталира(поне така се води) и после няма да иска да трагне с Windows или изобщо не иска да работи та някой да има идея защо така става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 Ами аз съм с ХР ПРО последния път когато не искаше да инсталира нито една програма се ядосах занесах си харда у един приятел и след скан се оказа че имам около 200 вируса и сума ти червеи.. Е след формат се оправи естествено... От тогава вечно имам и антивурусна и ФайърУол... и все пак незная може при тебе да е друг проблема... Абе на Windowsa най-здраво му се прецаква тъпото Registry.. Ако дълго време не си преинсталирал може нещо да се е преебало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Hah 100% ima6 virus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.