Jump to content
BulForum.com

Предложение за форума !

Slain

Recommended Posts

вижте тук колко 'Емоции' си е добавил тоя пич в форума!

та въпроса ми е :)

Не може ли и в нашия форум да се увеличи броя на Емоциите?

мисля че ще е по яко с повече такива иконки :)

не че нещо, ама аз сложих точно 470 emotions на моя форум и ... кел файда ! единствената промяна е, че докато ги заредя всичките да ги разгледам минават около 5мин.; и още 10мин. докато си харесам някое и то кво стана... за 15мин правя един пост :) споед мен, ако ще се добавят emotions трябва да са не повече от 50 и да са подбрани, да се види от какво има нужда и кое ще се използва...

Абе ся няма кво да се караме идеята не е лоша обаче според мене няма да стане щото тука повечето от хората не са много отворени откъм идеи....

Квото им кажеш все казват че не можело те били измислили всичко..

не искам с това да обиждам някой и съжалявам ако го правя...

Иначе Slain напълно те подкрепям човече...

ti hubavo kaza "svali tova" ama nema li da mi kajesh registration key i name shtoto bez tqh mai ne tragva programata :(

mai sam zabravil da ka4a serial number-a :)

vij sled malko ve4e trqa da e tam :)

ina4e programkata naistina e qka oba4e v pove4eto slu4ai zabravqm da q pusna :)

вижте тук колко 'Емоции' си е добавил тоя пич в форума!

та въпроса ми е :)

Не може ли и в нашия форум да се увеличи броя на Емоциите?

мисля че ще е по яко с повече такива иконки :)

az predlagam emociite da se iztriat vsichkite

samo precakvat mneniata, niakvi petna mejdu tekstovete samo, zaradi koito se promenia i mejduredovoto razsDoianie, abe emociite sux

az predlagam emociite da se iztriat vsichkite

samo precakvat mneniata, niakvi petna mejdu tekstovete samo, zaradi koito se promenia i mejduredovoto razstoianie, abe emociite sux

poznai, ами то си има опцийка по-долу когато се съставя риплей да се изключат емоциите, защото наистина понякога се случва в някое мнение да видиш нещо от рода:

А) първа точка

B) втора точка

като това B) отговаря на една от емотиконите.

spored teb kak sym citiral mnenieto po-gore bez da ima skapani emocii?

az tazi opcia ia maham vinagi

loshoto e che ne moga da gi izkliucha ot foruma, poneje s tazi funkcia si zaminavat i ostanalite eventualni kartinki v mneniata.

a i na miastoto na emociata ii sedi primerno ":sayjin"

az sum super navit da se oveli4at 6toto sega emotionite sa dosta ograni4eni, no edvali 6te ima promeni v tova otno6enie. sumnqvam se nqkoj da se zaeme s tva pri polojenie 4e i bez ikonki moje da se mine.

да, докато си логнат, нищо не можеш да направиш, скрипта така ти ги връща с картинките.

А пробвал ли си докато не си логнат да разглеждаш форума ;)

poznai, много си прав даже - не ми се рови сега за (но всички сме ги виждали) разни малоумни постове в които има 2 думи (неграмотно написани на неизвестен език) и 10-на емотикони... Мързи ги хората да пишат и по лесно им е да цъкат. Прекаляването с тях е прекалено. И въпреки, че и аз ги използвам отвреме на време - не виждам с какво толкова допринасят към написаното. Освен че наистина променят междуредовото пространство и става грозно. Няма да ми липсват. Но едва ли ще ги махнат. Бих бил доволен обаче, ако ги намалят още повече!

Emociite koito prdlaga foruma sa dostatachni,ima nqkoi izlishni kato slednite pone az ne znam za kakvo da gi polzvam :lol: Ako taq emociq bez zabi se vodi "lol" .... :allien Krasivo-no bezmisleno; :inqn sashto ne znam koga moga da go polzvam,vse pak tezi emocii ne sa samo da krasqt,a za da podchertaqt i podsilqt znachenieto na napisanoto ot usera.Inache Get Smile e chudesna programa za emocii i dori nai kapriznite shte ostanat dovolni :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...