Curunir Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Честит рожден ден, Сандмане! Бъди жив и здрав! Освен здравето ти пожелавам любов, вдъхновение и достатъчно пари за един спокоен живот! Аз съм малко болнав, ама сега ще опъна една биричка за твое здраве! Rock on, dude! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Ч.Р.Д ! Жив и здрав! Успех с музикалните начинания Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Аууу колегата имал РД Хайде адаш да си жив и здрав,да продължаваш смело с музиката иии тази вечер...ПИЙ БЕ! Хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 ЧРД! Цялото щастие на земята да ти се стовари на главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Не го познавам лично човека , видял съм само myspace , но ме кефи какви ги пишe Бъди здрав , щастлив и неприлично богат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Жив и здрав бъди! Вътрешен мир и истинско щастие са моите пожелания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Еййй, доживях и за мен да има такава темичка! Благодаря, за което, на Curunir, както и на всички, които ми честитиха тук и на ПМ-ми! Нека пожеланията да ви се връщат тъпкано! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.