ByByy Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Предполагам тук може да постна тази тема,ако не да бъде преместена Та по въпроса ... на някой намира ли му се .. двигател от Симсон-ка , че имам една Custom рамчица с двигател от Балкан 50 к. с амортисьорки от опел кадет ! Голяма манийка си е ... ама ми писна с тоя Балкански двигател ... искам от Симсон... щот кат му направиш центровка и заспива .. и е почти "Вечен" , ама при мен такива "Вечни" неща не просъществуват дълго . Та,ако някой има .. и иска да се раздели с него .. да пише ! П.с : Няма да е зле .. ако някой може да ми каже някви размери на самия двигател ... че не открих ! Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Приятелю, виждам че, си мераклия .Позволи ми да ти дам един приятелски съвет ! Щом си падаш по кросарки (може би), събери си някой лев, купи си нещо към 125 - 250сс и се радвай на живота. Не се занимавай с глупости ! А и по този начин ще имаш доста по - малко ядове с чичовците (полицаите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByy Posted April 7, 2008 Author Share Posted April 7, 2008 Принципно не си падам по кросове... а по пистарки .. такова е и моторчето ся.. голямо е колкото скутер... и ми се занимава с него .. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.