SupraTRD Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 :ph34r: Nemoga da ne si skriq vyzhishtenieto ot tazi perfectna programka..za tova iskam da q spodelq na tezi, koito do sega ne sa chuvali za neq!Za tazi malka programka chuh ot edin kolega ..i napravo se rodih ot kakto e instalirah na mashinkite v cluba , v koito bachkam!Obshto vzeto programkata sluji za virtualno zamrazqvane na fizicheski ili logicheski dqlove na hard diskove.Sled kato nqkoi dql ze zamrazi .. nqkoi ako iztrie ili dobavi informaciq kym nego ...sled restart vsichko se vyztanovqva v predishnoto polojenie V pyrviq moment ne povqrvah na tova i si napravih malak eksperiment Iztrih vsichko kakvoto mojeshe da se iztrie ot windows i dobavih mp3 i drugi bozi za da polzvam praznoto mqsto .. i restartirah PC-to :ph34r: E mashinkata si trygna bez nikakvi problemi .. vsicko beshe vyztanoveno .Programata vyzstanovqva i informaciqta ot formatiran disk samo s edin restart..bez da zabavi i 1 sekunda pri boot-vaneto (estestveno ako formata e pod windows ) ako iskate da q razgledate i testvate .. . http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Deep.Freeze.Standart/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Toq admin da ne e bil ot i-net club Visio(Manhattan) 6toto samo v onaq nasrana zala ima deepfreeze.I btw deep-a sa buta super lesno ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted February 17, 2004 Author Share Posted February 17, 2004 RaZoR MI De da znam shto ne ti haresva ..s pylnata versiq nqmam problemi ..V manhattan e trial versiqta na Deep Freeze i se buta samo s premestvane na datata ot chasovnika s 2 meseca napred ... Pri pylnata versiq nqmatakiva bozi ..nqma go i problema s zabivaneto do kato zarejda windowsa.Vie si reshete kolko efectivna moje da e tazi programa.Mnogo hora biha si trygnali ot tuk ako im otreja dostypa do dqlovete na hard diska ... :ph34r: :ph34r: :ph34r: S deep freeze nqmam problemi i s virusite .. PROSTO SHTOTO SLED RESTART GI NQMA!!!! Ne sym kazal che s edin pikliv deep freeze se rashavat vsichki problemi no e dosta razumno reshenie na drugi. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 BOOT.ini C:\Windows\system32\hal.dll missing fail go dava na 52 PC 6toto e mnogo qk deep freeze. 6a trygna az v kluba da si slagam deep freeze q stiga we ....tva za ni6to ne stava.Samo mi kaji koi ot adminite ti kazaha za taq winboza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted February 18, 2004 Author Share Posted February 18, 2004 RaZoR pi4 znam za kvo sporim za gluposti ?!?Na men shto ne mi dava takiva greshki a ?! Kvi sa tiq gluposti za PC 52 ima si poddryjka tam da se opravqt az ti kzavam che za polovin godina rabota ne mi e syzdal nikakyv problem.Qvno imash neshto kym skapaniq manhattan.Neznam kvo obshto ima Deep Freeze™ s tova.Omryzna mi da se zanimavam.Ako iskate zatvorete temata.Predlojin neshto naistina razumno.Testval sam go hilqdi pyti inache nqmashe da trygna da go slagam na mashinite tuk ili za da vi govorq prazni prikazki! :ph34r: :ph34r: :ph34r: A za "adminite" tam ,koito sa si chisto i prosto edni MAGAZINERI (samo stoqt na kasata) nqma kakvo da govorq shtoto gi smenqt kato nosni kyrpi.Tozi moi priqtel mi kaza prosto kakvo imat po mashinite i za tova reshih da testvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.