beku Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Значи проблема е следния тунерчето е Пикселвю имам и едно хронос (и двете са вътрешни, ако има някакво значение), но и двете дистанционните бачкат само с програмите дето вървят с тях, а те са доста зле като фунции, за това си свалих летящия телевизор на братушките FLY 2000 TV версията е 2.38RC2, мислех че това RC ще рече remote control, ама тъщият е изключен от менюто и изобщо не може да се бърника там, верно че го дават за тези който са с филипс чип, но всичко си работи, само дистанционното не мога да подкарам, та въпроса ми беше, ако някой знае нещо по въпроса или ползва някоя друга добра програма да казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Значи проблема е следния тунерчето е Пикселвю имам и едно хронос (и двете са вътрешни, ако има някакво значение), но и двете дистанционните бачкат само с програмите дето вървят с тях, а те са доста зле като фунции, за това си свалих летящия телевизор на братушките FLY 2000 TV версията е 2.38RC2, мислех че това RC ще рече remote control, ама тъщият е изключен от менюто и изобщо не може да се бърника там, верно че го дават за тези който са с филипс чип, но всичко си работи, само дистанционното не мога да подкарам, та въпроса ми беше, ако някой знае нещо по въпроса или ползва някоя друга добра програма да казва. RC2 ще рече Release Candidate. RC2 е допълнена с поддръжка на чип тунерите от серията 7135. Няма общо с дистанционното. Иначе май си прав за за липсата на поддръжка на дистанционно ако чипа е Conexant и ако не ме лъже паметта, програмката управлява "не-Филипските" тунери с някакви алтернативни драйвери. А, щях да забравя: Опитай да подкараш тунерчетата с програмите DScaler и ChrisTV. Във форума на data.bg има няколко теми за тунери, има и една с автор callmenow, струва си да се почете из нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.