ByByy Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Така.. нужен ми е съвет.. за да знам .. какво мога да "турна" .. на дънцето което е на Elitegroup - L4IPEA2 ! Искам да знам какви са му крайностите .. и какви са му допустимите и съвместимите стойности които може да поддържа... (CPU , HDD , RAM ... etc . ! ) ... Благодаря ! Дънцето П.с : Със 400W захранване съм ... мисля,че е Fortron ! + тва .. не съм ъпгрейдвал и биос-а ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Сокета е 478. Много остарял, но 2 ръка можеш да си намериш някой Р4 на 3.0Гхз. Макс рам поддържа 2ГБ. 2 слота Х 1ГБ ДДР400. Има един слот АГП8Х пак може 2 ръка някоя добра радеонка Х1900 еct. Това е макса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByy Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 А нещо за оувърклокинг ? И за подновяване на Bios-a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surgul Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Не виждам смисъл да влагаш пари в остаряла техника по-добре продай каквото имаш в момента като компоненти и си закупи нови ще ти излезе малко по-скъпо но новото почти винаги си заслужава. За пример ще дам че ако имаш Дъно процесор памет и видео от типа Celeron 2,00 + 512 MB RAM + FX5200 + дъното което си посочил може да вземеш около 100 лв. а за новия процесор (2,8 - 3 GHz) под 70 лв едва ли ще намериш видео карта от сорта на 6600 АГП - 50-60 лв. и още 512 МБ рам - 30-40 лв и то отиде та се невидя огледай ценовите листи на компютърните фирми ако искаш помощ в избора кажи какво имаш като финанси и за какво ще се ползва компютъра и да те ориентираме Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByy Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 Всичко това което съм задал като въпрос е ориентировъчно ! Цени съм гледал в каталозите на фирмите ! Просто съм си свикнал с тая кошница и искам да я посъживя малко ! Не ми тряа нов комп.. еб*ти ! Предпочитам да си кретам с този .. но ъпгрейднат Благодаря за насоките .. полезна информация ми беше .. но не можех да си намеря менюъла за дъното .. за тва попитах тука .. но вчера го открих ! Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.