JIS Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 трябва ми парче 35х30 ако на някой му е останало че не ми се зима 1 кв. м. а и още едно парче 25х20 може и по-големи размри да дадете стига да има някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
^bagirra_boy^ Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 kaji kolko im iskash!!!moga da ti namera!! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Да ама колко пари ???? тряя да кажиш щото и на мен ми тряя 1кв. пиши ако ти е по удобно един РМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Във магазин "Маркита" има колкото си искате плексигласт. всякакви дължини дебелини бла бла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLT Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Незнам за какво ти е този плаксиглас, но ти препоръчвам да си свършиш работата с поликарбонат. Разпитай някъде, тва няма чупене. Малко по-скъп е, но не мога да ти кажа нищо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 off topic / xaxaxaxaxaxa GLT otrepa konq pro4eti edna ot pinn-natite temi v hardwear i 6te razbere6 / off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 че от поликарбонат ми е почти цялата кутия (виж сигнатурата) ^bagirra_boy^ ако си сериозен човек ми прати ПМ да ти дам размери Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 jis maina taq kutiq prilicha na moita mashina za pukanki chesno ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 та ... за сега ми трябва парче 25х20 а после като си направя кутията с пухкаво и отпред тогава ще знам колко точно ще ми трябва да бъде второто парче за дебелината не знам ... квато имаш ЕДИТ: и моля ти се де .. ся .. машина за пуканки Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 JIS: В "Микро АСУ" предлагат всякакви плексигласи - цвят, дебелина и могат и да ти го отрежат по зададен от теб размер. Тази фирма се намира до хотел "Марица" - улица Ибър. Съжелявам, че чак сега ти виждам топика иначе днес можеше да ти взема телефона и да ти го дам, а също така да ти дам по - подробна информация за наличните размери и цветове на плексигласите, които имат. Ако не ти е спешно, може в понеделник да ти пусна едно лично съобщение, с по - подробна информация. Но там ще ти свършат работа - определено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 26, 2004 Author Share Posted March 26, 2004 идеално много ще съм ти благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 извнтопик: някой може ли да ми даде сайт или малко повече информация за силите на натиск и/или опън които могат да понесат тези парчета (=N/кв.м) или нещо подобно 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.