paspartu Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 LOST: "Via Domus" Release Date: 26.02.2008 Homepages: http://lostgame.uk.ubi.com/ Publisher: http://www.ubi.com/ Genre: Action, Adventure, Mystery Also On: PC, PS3 and Xbox 360 Screenshot: click Minimum Requirements: Supported OS: Windows Vista /XP (only) Processor: 2.4 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon MP 2400+ RAM: 1 GB Video Card: 128 MB DirectX 9.0c–compliant, Shader 3.0–enabled video card Sound Card: DirectX 9.0c–compliant sound card DirectX Version: 9.0c DVD-ROM: 4x DVD-ROM drive Hard Drive Space:5 GB Lost: Via Domus е приключенски екшън в трето лице където вашата задача, като оцелял от полет 815 е да успеете да се запазите жив в непредсказуемият и забележителен свят на Lost. Играта се разработва от студиото на Ubisoft в Montreal и е базирана на успешният телевизионен сериал, като ще позволи на играчите да преживеят приключенията от епизодите. Вие като пътник от полет 815 също сте оцелели след катастрофата и се намирате на неизвестен остров някъде в Тихият океан. В началото на приключението ви, ще трябва да разгадаете мистериите на острова и да откриете своите тайни. Единственият начин да оцелеете е като осъзнаете грешките си от миналото за да намерите пътя към дома. (info: kaldata.com) Чакам вашите мнения и коментари за играта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Препоръчвам на феновете на сериала да не я играят. Аз направих тази глупост и съжалявам. Доста слаба игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted March 4, 2008 Author Share Posted March 4, 2008 Препоръчвам на феновете на сериала да не я играят. Аз направих тази глупост и съжалявам. Доста слаба игра. с какво ти навреди толкова, че чак съжаляваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 аз я започнах, но нямам много време да играя. не ми направи особено добро впчеатление, но ще я довърша. малко глупаво е как бягаш из джунглата и се удряш в "ръбовете" на природата стигнал съм до момента в който тръгнах след Лок за да ми даде батерии за лаптоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Ся последно за феновете на сериала да я играем ли или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Играта е много бъгава... много от хората се оплакват, че ги изхвърля на произволни места. Самата игра следва действията по филма, като добавя нови събития и нови персонажи. Ако не си падате по този стил игри (адвентчър с решаване на загадки) колкото и голям фен на играта да сте, пак няма да ви хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 Играта е много бъгава... много от хората се оплакват, че ги изхвърля на произволни места. Самата игра следва действията по филма, като добавя нови събития и нови персонажи. Ако не си падате по този стил игри (адвентчър с решаване на загадки) колкото и голям фен на играта да сте, пак няма да ви хареса. На мен пък ми направи впечатление че играта е много стабилна и нямаше бъгове. Тъпо ми стана че е много кратка, за по малко от ден я изиграх. Има общо с някой серий от сериала, но историята е за героя с който се играе, а него във филма го няма. Останалите герой си ги има и острова си е същия. Предполагам че ако се играта ще правят продължение защото свърши странно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 О, повярвай за стабилност точно в тази игра не може да се говори... провери официалният форум на играта. През 2 часа има тема за проблем свързван с изхвърляне на десктопа (пон така беше в деня на издаването на играта), проблеми със звука или картината. Аз се "отбих" там понеже и на мен ми крашва супер много и реших да видя дали няма лек за проблемите ми... уви, не само, че няма... но открих че направо съм късметлия предвид другите какви проблеми имат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 с какво ти навреди толкова, че чак съжаляваш? Не ми е навредила, просто е много тежка, базирана само на първи сезон, гемплея е доста посредствен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 О, повярвай за стабилност точно в тази игра не може да се говори... провери официалният форум на играта. През 2 часа има тема за проблем свързван с изхвърляне на десктопа (пон така беше в деня на издаването на играта), проблеми със звука или картината. Аз се "отбих" там понеже и на мен ми крашва супер много и реших да видя дали няма лек за проблемите ми... уви, не само, че няма... но открих че направо съм късметлия предвид другите какви проблеми имат. ами значи съм бил супер късметлия , играта си вървеше супер от където и да го погледнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 така си е... направо ти завиждам благородно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.