DELUXe Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 В момента си деля интернета през NAT с кабели, възможно ли е да сложа безжични ланки на PC-то (рутър) и да праща до настолното ми PC нет? Като и на настолното ще бодна една безжична ланка. Мисля, че трябва да стане. Някой пробвал ли е и има ли по специални настройки или е като жичния NAT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 6e stane. no 6to ne vzeme6 prosto edin wireles router i lanki za drugite pc-ta i vsi4ko 6e ti e po lesno. edin router ve4e se namira i za 60lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 4, 2008 Author Share Posted March 4, 2008 6e stane. no 6to ne vzeme6 prosto edin wireles router i lanki za drugite pc-ta i vsi4ko 6e ti e po lesno. edin router ve4e se namira i za 60lv На рутара няма как да му сложа HDD от там и няма как да пусна апаче Пък и си е гъзарийка да си имаш сърварче и като не си си вкъщи а на работа примерно, трябва ти някакво инфо, но няма къде да го сложиш или не ти се занимава... влизаш в сърварчето и хоп инфото вече е вкъщи мързела е голямо нещо. Едит: То като се замисля и по твоя начит трябва да стане, но защо като имам готов рутър да купувам друг И парите са си пари... скръндзата и тя е голямо нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 На рутара няма как да му сложа HDD от там и няма как да пусна апаче Пък и си е гъзарийка да си имаш сърварче и като не си си вкъщи а на работа примерно, трябва ти някакво инфо, но няма къде да го сложиш или не ти се занимава... влизаш в сърварчето и хоп инфото вече е вкъщи мързела е голямо нещо. Едит: То като се замисля и по твоя начит трябва да стане, но защо като имам готов рутър да купувам друг И парите са си пари... скръндзата и тя е голямо нещо. i za kvo ti e toq server,zaema mqsto brum4i i oste kup gluposti ,a informaziqta si e prihvurlqi s flashka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 10, 2008 Author Share Posted March 10, 2008 i za kvo ti e toq server,zaema mqsto brum4i i oste kup gluposti ,a informaziqta si e prihvurlqi s flashka Дам като се замисли човек си е само занимавка. Пък и много бързо ми омръзна и ще се опитам да го продам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.