samkijot Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 един приятел ме помоли да му сложа някакви карти, ако е възможно .... на мен пък не ми се занимава много с тоя телефон, а и доколкото погледнах малко е сложно с тея gps карти. така че ако някой може да каже "в кратце" какъв е номера на китайката, ще му бъда благодарен може и някакъв линк с инфо .... (знам, че има google, ама в момента нямам време и желание да се ровя) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 един приятел ме помоли да му сложа някакви карти, ако е възможно .... на мен пък не ми се занимава много с тоя телефон, а и доколкото погледнах малко е сложно с тея gps карти.така че ако някой може да каже "в кратце" какъв е номера на китайката, ще му бъда благодарен може и някакъв линк с инфо .... (знам, че има google, ама в момента нямам време и желание да се ровя) Ами на 1 приятел на н95-цата има tomtom някаква програма..потърси я. Ако успея да се видя с него ще го попитам как точно се правят тези щуротий Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 tomtom na N95, разпознава вградения GPS?! Edit: Deathzone - и аз тва питам - щото мисля смятам че tomtom не разпознава вградения GPS заради ограничения в SDK на Symbian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 tomtom na N95, разпознава вградения GPS?! Откъде може да се дръпнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 за да работи с вградения gps ти трябва или Route66 Mobile v7.3.486 или garmin mobile xt препоръчвам ти 2то има по / подробна карта на България аз го ползвам на н82ката без забележки. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 15, 2008 Author Share Posted August 15, 2008 за да работи с вградения gps ти трябва или Route66 Mobile v7.3.486 или garmin mobile xt препоръчвам ти 2то има по / подробна карта на България аз го ползвам на н82ката без забележки. Успех а това garmin mobile xt "пакетен" софтуер, в който е включена бг карта ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 16, 2008 Author Share Posted August 16, 2008 в крайна сметка така и не разбрах откъде се теглят тея карти за N95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Като за начало прочети това: http://www.all4smartphone.com/forum/viewto...&highlight= За момента най-добрата и подробна карта на България е за Гармин (BG OFRM 4.60).Ползвам я на Н95 и съм много доволен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.