stefanopollis Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Дадоха ми стара машина за работа с интернет. Твърдия диск е 6 GB разделен на 3 дяла всеки с 2 GB. Windows XP ми е на Ц: като имам само 122 MB свободно пространство. Въпроса ми е ако инсталирам Partition Magic в Д: дали мога да го пусна от там за да си обединя 3-те дяла в един? Конфигурацията ми е Pentium 2, процесор 398Mhz, 128 MB RAM, файловата система и на трите дяла ми е FAT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 До като мога да ви отговарям , ще кажа да . Аз съм нямал проблеми със сливане на хардове , няма значение къде е програмата . Но , все пак някой по-компетентен и които е работил повече с програмата да си изкаже мнението . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 ...все пак някой по-компетентен ... По-компетентният казва, че ще затвори темата. Има поне 10 теми със същото или подобно съдържание...1...2...и т.н. А резонът ми за затварянето на темата е точка 5 от общите правила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.