TIGERWOMAN Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Намерих си такъв телефон без sim-карта беше.като сложих мойта карта ми иска код на телефона.опитах по стандартните комбинации-0000,1111,1234 и т.н.сигурно притежателят е сложил ниакакъв.как мога да отключа телефона? Помагайте!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Зависи какъв е телефона. Кода е сложен, за да работи само с картата с която е бил, когато е въведен кода. Карта имаше ли в телефона? Защо просто не се обадиш на някой от номерата и да зарадваш човека, като му върнеш телефона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Пред някое училище ли си го "намери"... какъв кеф, че някой малчуган се е светнал за тоя номер. Всички трябва така да си кодират телефоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Пред някое училище ли си го "намери"... какъв кеф, че някой малчуган се е светнал за тоя номер. Всички трябва така да си кодират телефоните. Че и някой от по-новите като се кодират така, нямат разкодиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Ся понеже стана въпрос за код, като си купих телефона / 6300 / и веднага си сложих код понеже на предния ден ми бяха откраднали стария пък и той си беше с код и така... обаче съм го забравил и сега като искам да си активирам кийборд гарда и ми иска кода пък съм го забравил..пробвах всичко от ЕГН-та до телефони и не мога и не мога да го уцеля,някой някви идеи? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Форматирай го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 зимащ юсб кабел и му сменяш фирмуера,така се трия всичко може да се махне и кода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.