TAZ Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Само на мен ли ми се появява този проблем:1.Postam нямаще звук... 2.сега и Scarface няма звук! Аиде да ми кажете що така?? Няма звук или ти е много слаб и тих, защото ако ти е тих, то това може да е и от настройките на AC3 филтъра - ако е с АС3 звук, разбира се. С какъв кодек си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Няма никакъв звук! Кодекът е K-lite последна версия.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Няма никакъв звук!Кодекът е K-lite последна версия.. Интересен казус, аз съм със същият кодек и при мен проблеми със звука няма. Ти махна ли си стария кодек преди да инсталираш новия? Да не се е получило някакво омазване - виж с GSPOT-а дали имаш инсталирани аудио кодеци за въпросните филми, ако не - то тогава трябва или да преинсталираш кодек пакета или да търсиш някакъв аудио кодек, който ти е нужен за гледането на въпросните филми. Това се сещам за сега, другото е - да е филма, но специално Scarface го гледах отново скоро и такива аномалии нямаше с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Имам проблем с филмите (т.е. кодеците).Филмите са След утрешния ден,Маджурския кандидат,Малка черна книга.И трите филам ми лагват.С К-лайткте съм 2.35 пак.Видеото ми е Asus radeon 9200 se (64mb). Аре уе майна никой ли няма да ми помогне и да ми каже какво става ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ickata Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 имам следния проблем,като пусна някои филм да гледам и субтитрите ми не се виждат само до половината,другата част са под долната черна линия(за широко екранните филми говоря). всичко друго си е ок,плс помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 С кой DirectSHOW филтър ти стартират и вграждат в картината - субтитрите? VOB Sub, G400, ffdSHOW??? Кое използваш? Какъв ти е кодека, евентуално да се ориентираме и по това, с какво гледаш филмите???? Ако си с G400 като пуснеш филма и в долното дясно ъгълче на таскбара ти се появява малко мониторче, като натиснеш два пъти върху него и ти излизат опциите. Отиваш отгоре на второто - Subtitles и там, най-долу в ляво ти е шрифта - виж да не ти е много голям, а в дясно ти е Position - погледни Vertical на каква стойност ти е - да не ти е на нула. Това се сещам аз, друго в момента не ми идва на ум, а и инфото е ускъдно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ickata Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 ми с bsplayer съм с g 400 съм,проверих това което трябваше но пак същата работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 ми с bsplayer съм с g 400 съм,проверих това което трябваше но пак същата работа. Тогава виж някакви настройки на BSPlayer-а да не би да има и субтитрите да са ти много ниско долу. Другото решение е от G400 да си дадеш osition - Vertical - на 15 - 20 и да видиш дали ще ти се качат по-горе субтитрите. ~EDIT~ За нищо - радвам се, че съм помогнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
ickata Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 ми значи направих тва което каза и стана работата мерси много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Svalih si eto tozi film http://warez.ru:8081/Movies4/Duel.(1971)/ no e niakakav mnogo stranen format niakoi znae li s kakvo moga da go otvoria i da go gledam. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Svalih si eto tozi film http://warez.ru:8081/Movies4/Duel.(1971)/no e niakakav mnogo stranen format niakoi znae li s kakvo moga da go otvoria i da go gledam. 10x OGM e Ogg Media който е самостоятелен (единичен) файл с видео компресирано в DivX или XviD (по-вероятно xvid), аудиото е в OGG формат, който е много по-добър от mp3 и може да съдържа в себе си multiple audio streams и субтитри (всичко е събрано в един файл). Аз съм с K-Lite Codec Pack 2.35 Full и сега дръпнах 3 минути от филма и при мен си върви без проблеми в картината и звука. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Като изключим горния ми проблем (за който никой нищо неказа) искам да попитам мога ли пусна субтитрите на БС плеара на ТВ-то ?Незнам защо но само с тази програма не иска да ги показва !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 ...искам да попитам мога ли пусна субтитрите на БС плеара на ТВ-то ?Незнам защо но само с тази програма не иска да ги показва !? Да разбирам от твоя пост, че имаш BSPlayer, но той не ти показва субтитрите, а ти искаш да си закараш с TV Out-а сигнала до телевизора и да гледаш там - така ли. Не може ли да си ги пуснеш с някой друг плейр и така да ги гледаш. Да не би някъде от настройките на самия BS да трябва де се заредят субтитрите - имаше нещо такова - пробвал ли си го. Тъй като аз не го уважавам този плейър и сега карам само по спомени от времето когато съм го разглеждал. Пишеш, че си с К-Lite 2, 35 - с какъв DirectSHOW филтър си - G400, VOBSub или ffdSHOW? А иначе за предния ти пост - какво да ти кажа - не ти е от видео картата, кодеците са ти последните - не е нормално да ти "лагват" трите филма. Имаш няколко решения - изтегляш си ги наново, махаш си тези кодеци и си ги инсталираш наново, проверяваш дали пак ти насичат, проверяваш ги с друг Player - различен от BS Player-а. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Как мога на MV2 Player да подкарам DivX G400.Нещо не ми го пуска с тоя плейър.А по ме кефи от МИкро ДВД плейър.Айде ако някой ми каже как става ще съм му благодарен.Понеже ми писна да гледам на малак екран филмите с тоя тап ДВД плейър.А съм MV2-то се разширява перфектно... Благорадя предварително !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Как мога на MV2 Player да подкарам DivX G400.Нещо не ми го пуска с тоя плейър.А по ме кефи от МИкро ДВД плейър.Айде ако някой ми каже как става ще съм му благодарен.Понеже ми писна да гледам на малак екран филмите с тоя тап ДВД плейър.А съм MV2-то се разширява перфектно... Благорадя предварително !!! <{POST_SNAPBACK}> Стартираш MV2 Player избираш филма и субтитрите и му даваш "зареди". Щом си с този player не ти е нужен DivX G400. Ако субтитрите са със същото наименование като това на филма,ще ти ги пусне автоматично,дори и да не ги заредиш./ако са в една директория/ С десен бутон на мишката върху картината,ще можеш да видиш и всички настройки. Има и БГ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 A ima li nqkoi predstawa kakvi trqbwa da sa ti minimalnite iziskwaniq na PC-to da gledash filmite ...............po novite de. Mersi mnogo predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 A ima li nqkoi predstawa kakvi trqbwa da sa ti minimalnite iziskwaniq na PC-to da gledash filmite ...............po novite de.Mersi mnogo predvaritelno! Погледни в тази тема. Там съм дал минимални изисквания за филмите според DivX Network - малко са завишени, но може да се използват като отправна точка. А си спомням, че и друг път сме разисквали този въпрос, в същата тази тема - ето погледни и това - макар че е едно и също. Дано инфото да е било достатъчно. Това че са нови или стари филмите - не те бърка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Slojih K-Lite codec 2.35 , obache ne mi izlizat subtitri na filmite. Niakvi nastroiki li ima ili triabva da sloja oste nesto. Dosega biah s ACE Mega 5.93. Tam polovinata ot novite filmi koito sa pod Xvid ne trugvaha. Nadiavam se niakoi da pomogne. Mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Slojih K-Lite codec 2.35 , obache ne mi izlizat subtitri na filmite. Niakvi nastroiki li ima ili triabva da sloja oste nesto.Dosega biah s ACE Mega 5.93. Tam polovinata ot novite filmi koito sa pod Xvid ne trugvaha. Nadiavam se niakoi da pomogne. Mersi predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> И при мен беше така та си дръпнах от ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 И при мен беше така та си дръпнах от ТУК <{POST_SNAPBACK}> Mersi. Veche vsicko e OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Първо искам да се извиня ако е питано преди по този въпрос, но сега нямам време да чета десетте страници на темата.Та проблема ми е следния : "Стари филми които изискват DivX Low или Fast Motion codec не ми варвят.Тоест варвят, но или ми се появява черен екран с 2-3 ленти на които цветовете се сменят (предполагам че това е реалната картина) или същото, но със светло зелен екран.Пробвах с Codec Pack All in One версия 6.0.21 , -22 и -23.Пробвах с K-Lite мисля, че 2.35, пробвах с оригинален DivX и Xvid, но проблема продължава да съществува.Само на К-Lite като цъкна да инсталира и DivX Low & Fast Motion филма ми тръгва с картина,но насича много.Надявам се някой да ми каже как да си реша проблема.10x предварително ЕДИТ: Пробвал съм с филма A night at the roxbury и Cube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 PLS nqkoi da pomaga PLS iskam da si pusna edno film4e .mov no kato go pusna prez media player classic-a i mi dava 4e trqbva da darpa nqkav 3ivx D4 Media Splitter : Video output kakvo trqbva da napravq HELP! P.S. ka4il sam k-lite 2.35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 За да отвориш и гледаш клип с екстензия .mov, ти е необходим apple quick time codec и quick time player, който можеш да свалиш от тук. Ако искаш да гледаш клипа с windows media player или друг, трябва да си свалиш конвертор от .mov в .avi , например Liquid Media. Тази програма, позволява и обединяването на клипове, добавяне на звук и т.н., или работи като не лош movie maker /предполагам, че става въпрос за клипове от дигитален фотоапарат или мобилен телефон./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Naposledak koito i codec da si sloja filmite s AC3 sound mi nasi4at.niakakva alternativa na ac3 ima li s koqto moga da si puskam filmite bez problem. EDIT:Cpu-to mi e p2 350 mhz slot1 no dosega sam niamal problemi 10x predvaritelno EDIT2:4udeh se dali da napravia tema ili da pi6a v codecs no tam nikoi ne postva ako niakoi moderator smetne za neobhodimo da iztrie temata sajaliavam Pozdravi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Naposledak koito i codec da si sloja filmite s AC3 sound mi nasi4at.niakakva alternativa na ac3 ima li s koqto moga da si puskam filmite bez problem.EDIT:Cpu-to mi e p2 350 mhz slot1 no dosega sam niamal problemi 10x predvaritelno Pozdravi! Определено имаш някакви проблеми със кодеците, защото току що изгледах "Cube" и всичко си вървеше нормално. Аз съм с K-Lite Codec Pack 2,35 Full както и ти, но при мен всичко си е наред. Ако филма е аудио компресиран с АС3 - не мога да се сетя с какво друго би могъл да го пуснеш и да ти излезе звук, освен с АС3 кодека. Май ще трябва да си преинсталираш всичко наново, за да може да ти се оправят нещата, защото определено вече е много омазано. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.