TAZ Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Botev1912 Значи щом използваш G400 Filter махаш отметките и си готов - аз съм така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 А за Vob Sub само за субтитри ли служи, или има също и друга функция Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_CREATOR_PZ Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Vob Sub е само за субтитри не върши друга работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Hidalgo - Za prav pat ot mn vreme nasam imam problem s film .Obiknovenno kato mi se slu4i prosto podmenqm codecite s po novi no tozi pat ne stava. Kajete kak da go podkaram. Kato go pusna pishe "ClassFactory cannot supply requested class" i ne tragva, Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 абе да питам как мога да пусна субтитри на DivX Player ?! Пробвах с Direct Vob Sun ама не става, ако някои знае, да даде предложение плз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Hidalgo - Za prav pat ot mn vreme nasam imam problem s film .Obiknovenno kato mi se slu4i prosto podmenqm codecite s po novi no tozi pat ne stava. Kajete kak da go podkaram. Kato go pusna pishe "ClassFactory cannot supply requested class" i ne tragva, Ами пробвай с ffdshow можеш да си го свалиш от TUK Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Ами пробвай с ffdshow можеш да си го свалиш от TUKУспех <{POST_SNAPBACK}> ne stava brato.bqh s nqkva versia na ffdshow - slojih i taia koiato ti kaza ama ne stana Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 zna4i imam problem s zvoka na vampire hunter d bludlust 2000 zna4i svaqlam kakto vinagi 20-tina procenta ot ne6to i gledam za ko staa duma ma nqma zvuk pak sas g spod mi dava 4e ima zvuk i 4e imam 4 compatable codecs.drugo s edin druk film svalqm si pak 20-30% i gledam biva ima si zvuk si4ko e nared,svqlqm go puskam go i zvuka i kartinata se razminavat pak kat go preglrjdah ne se razminavaha.tva ne6to ot komputara li mi e ili?neznam kajete format li da praa ko? 10X prevaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 С какво сваляш 20% от филма и го гледаш? Нищо чудно ако свалиш файла на 100% звук да си има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 sry ako vaprosa e zadavan 1000000 pati , ama kvo da naprava za da mi varvat filmite na procesor na 300mhz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mummy Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 zna4i imam problem s zvoka na vampire hunter d bludlust 2000 zna4i svaqlam kakto vinagi 20-tina procenta ot ne6to i gledam za ko staa duma ma nqma zvuk pak sas g spod mi dava 4e ima zvuk i 4e imam 4 compatable codecs.drugo s edin druk film svalqm si pak 20-30% i gledam biva ima si zvuk si4ko e nared,svqlqm go puskam go i zvuka i kartinata se razminavat pak kat go preglrjdah ne se razminavaha.tva ne6to ot komputara li mi e ili?neznam kajete format li da praa ko? 10X prevaritelno <{POST_SNAPBACK}> Sloji toq codec i shte ti se otpravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
subbs Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 ami tova mi e vaprosa: Koi spored vas sa nai-dobrite codec paketi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Мисля че имаше преди 2-3 месеца такава тема, но ето го и моя фаворит: GordianKnot.CodecPack.1.3 Това е най-доброто нещо излизало някога, просто не ти трябва друго, единственото лошо нещо е, че качва и една долна програмка Gator (gtm, cmesys), но тя лесно може да се ремувне start --> run --> msconfig --> startup нахаш CMEsys и GStartup Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 ami tova mi e vaprosa: Koi spored vas sa nai-dobrite codec paketi? <{POST_SNAPBACK}> Я?! Цяла тема за кодеци.. Цели 5 страници изписани по въпроса кой е най-добрия кодек... @subbs - имам още една тема за теб - Правила на форума - прочети я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 не знам дали е точно проблем, но мен лично много ме дразни. първоначално си мислех, че е само при един филм, но в последствие се оказа, че при всички е така(при някои не е чак толкова фрапиращо). значи ..... остават сенки от предишни кадри! не разбирам много от кодеци и не знам дали е в тях причината(нищо не съм "барал" по настройките им). ползвам k-lite 2.26 full, xvid(отделен) и ffdshow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Original`Prankster Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Абе, не съм сигурен, че т'ва е за тука, ама все пак ще се пробвам. Значи, като си пусна някои филм и звука изпреварва картината (или по-скоро картината изостава). Мися, че при всички формати е така. Като пусна филм с crystal media player proffesional в статистиките пише Fast YV12->YUV422 conversion (can't setup YV12). Освен това по - новите филми СТРАШНО яко насичат. Е да, като ми видите системката... ама се пак на най-ниско качество без разни там екстри би трябвало горе-долу да бачкат. -------------------------- Win98, Celeron 433mhz, VooDoo Banshee 16MB, Sound - Yamaha 723 ( ) и с К-Lite Codec Packa -------------------------- Плийз, хеелп Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Minimum System Requirements Before you download DivX® software, please ensure that your computer meets the minimum system requirements shown below. If you can manage it, we recommend as powerful a machine and video card as you can get your grubby little hands on, but here are the minimum requirements for those of you still living in the twentieth century. ;-) These minimum requirements are measured for full-screen (640x480) video playback with playback quality and post-processing settings at their lowest levels. Full playback quality and post-processing requires at least 15% more CPU power. DivX® Windows Windows 98 or higher Pentium II 450 processor or equivalent 64 MB or more of RAM 8 MB or higher video card Minimum 24-bit color when using Windows Media Player DirectX 7 or higher is suggested for best video performance DivX Pro™ Windows Windows 98 or higher Pentium II 450 processor or equivalent 64 MB or more of RAM 8 MB or higher video card Minimum 24-bit color when using Windows Media Player DirectX 7 or higher is suggested for best video performance Това е за Div, но и за XviD изискванията са идентични! Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_am_weasel Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 хора на някой известно ли му е кои кодек ми е нужен за файл с формат *.m2v Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 ае пичове имам малко проблемче-значи дръпнах си от вареза mater&commander обаче нещо звука се ебава деа.Експлозии и разни други ефекти почти не се чуват-аз съм с 5.1 саун система,с саундкарта на creative и к-лайт кодек пака.И със БСплайъра и със Медиа Плейъра го прави тоя номер..някакви идеи от какво може да бъде тфа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGLYAR Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Awe hora nqkoi mozhe li da mi kazhe kak se puska Alien v Predator (orqzaniq deto e po 300 MB), 6toto si imam codeci, gspot mi go pokazva, 4e moga da go rendervam i si4ko a puk ne vurvi - stoi na 00:00. Sorry ako ve4e nqkoy e pital ne6to podobno ama mi6kata mi se sgomnqsa i s keyboard mi e baq trudno da browsevam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Nqkoi uspql li e da podkara normalno What Lies Beneath i ako e uspql kak po to4no . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Imam problem s zvuka v niakoi filmi. Dokato vurvi filma zvuka se namalia i uveli4ava. Ot kakvo moje da e tozi problem. s k-lite sum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 awe hora q kajete koi codec ka4va6e edna prilojna programka za subtitri na media player 4e iskam da gledam filmite s media player sorry ako go ima napisano vyv temata no ne mi se 4etqha 5 stranici a sym zabrail koi e to4no toq codec G400 pomna ima6e ne6to ama ne pomna koe go ka4va6e 6toto az predi ka4vah qko codeci nared a sega polzvam samo K-lite mnogo mi haresva toq codec ama tova go nqma tam. a da i o6te ne6to na nimo codec pack koq e nai-novata versiq ? koq mi prepory4vate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Zabeliazah 4e koito e s Windows SP2 ne mu triabvat nikvi kodeci.Instalvash si samo BSPlayer i vsi4ko tragva bez kodeci.Niakoi drug sashto shte potvardi moiata informacia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 pri men ne e tak pak si trqbwat kodeci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.