EaSteRn_SuN Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Имам нужда от помощ! От известно време нещо се сгомнясаха кодеците и сега всички филми тръгват без звук. Каквото и да правя, който и кодек да сложе - все същата работа. Отделно К Lite ми прави някакви мизерии - на някой филми картината излиза с надолу главата. Надявам се някой да ми даде съвет, като опцията преинсталиране на Уиндоус не е за препоръчване Махни всички кодеци и си сложи на ново само нужните .К-лите ако искаш последната версия,ac3,xvid-абе квото си решиш.Пробваи така ако не стане пак пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Всичко махнах и сложих К Lite отново - нищо. Махнах К Лайт и сложих ACE codec pack - същата работа - картина без звук. Може би трябва да отбележа, че преди 2-3 седмици старата ми sound карта се развали, но се съмнявам новата да ми прави проблеми с филмите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Всичко махнах и сложих К Lite отново - нищо. Махнах К Лайт и сложих ACE codec pack - същата работа - картина без звук. Може би трябва да отбележа, че преди 2-3 седмици старата ми sound карта се развали, но се съмнявам новата да ми прави проблеми с филмите... Щом имаш картина добре.Намери си драйвери за саунд картата и аудио кодек.Пробваи в търсачките на warez,data.bg,ftlbg.com.Пиши audio codec и ще стане работата. Пробвай и audio decoder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 A kak ti vyrvyat mp3-kite (i zvucite ot Win-a i ot igrite) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 EaSteRn_SuN не ми помагаш особено... Всичко си върви перфектно, звуци от игри, от Win-a... Само шибаните филми нямат звук. Почти съм сигурен, че ще трябва да преинсталирам Win-a, но не ми се занимава и затова питах тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 EaSteRn_SuN не ми помагаш особено...Всичко си върви перфектно, звуци от игри, от Win-a... Само шибаните филми нямат звук. Почти съм сигурен, че ще трябва да преинсталирам Win-a, но не ми се занимава и затова питах тук... man iska6 li da probva6 ne6to vzemi pyrvo si install RegCleaner o4isti vsi4ko po pyytq si deto vidi6 codec sloji si posle Gordian Knot Codec Pack 1.6 i probvai edin poznat ima6e sy6tiq problem pri nego taka go podkarahme i probvai s MV2Player dali 6te trygnat kakto trqbva filmite v playera moje da si pravi6 si4ki nastroiki kakto na codeci taka i audio Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Пробва ли с audio decoder?Пробвай и с това:Start Menu/settings/control panel/аудиоустройства-горното "Разширени" там има звукови настройки вдигаш нивото на звуа.Ако не стане не знам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Вместо да се чуди да преинсталирва уина, поне така със сигурност ще му се оправи проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Kodecite sa prosto registrirani faylove s razshirenia acm i ax (ako ne se lyja). Predstavlyavat filtri za DirectShow (koyto e chast ot DirectX) - znachi ima 2 veroyatnosti: Ili nyakoi kodeci (faylove) sa iztriti ili podmeneni , lil registrito se e skapalo.Znachi: Preinstaliray si DirectX-a - sled tova pak vij nastroykite na kodecite Ako i tova ne pomogne - format i preinstal. I nedey da pravish gyuvech ot kodeci i kodek-pakove - tryabva ti pyrvo "gspot" i vtoro - ffdshow,ac3,mp3 -kodeci i BSPlayer (moje da se naloji da slojish i Xvid , makar che go ima v ffdshow-to) I zabravi za nedorazumenieto WMP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Сложих си Dx9.0b(до сега бях с 9.0) и всичко се оправи! Nibelung мерси много, че ме светна да проверя DirectX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Pak zapovyaday do predi 2 meseca i az pitah , ama vidyah , che nay0dodre da si pocheta na angliyski i sam da se opravyam m/u drugoto - ne che predniya ti DirectX e smotan , ami neshto ti e skapalo faylovete-kodeci ili e zapisalo gluposti v registyra. Az sym si s DirectX 8.1 i ne smyatam da slagam 9 Da ne pomisli nyakoy che samo s 9 mogat da se gledat filmi... mnogo kodeci sa dll-i (zabravih da go spomena) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Iskam da popitam znachi puskam si film (proizvolen) no mi go dava svetlo vse edno sum si baral nastroikite na kontrasta no vsichki option-si sa na default i nz zakvo e taka nqkoi moje li da mi kaje kak se opravq (Prekaleno svetloto drazni) 10x ot sq Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Искам да попитам някой ако е гледал досиетата Х.Първи сезон пилотния (пук и не само той)епизод лагва ли ??? Щото при мен да и ме дразни много Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Аз имах проблеми с първия и още няколко такива епизода, но се оправиха с смяна на кодеците - по - нова версия на K-Lite Codec Pack-а (защото това използвам) и avifixed (програмката) за тези серии, които явно са енкоднати с грешки - има няколко такива! Искам да ви помоля всички за нещо - значи, ако имате проблеми с произволен филм и не е свързано с кодеци (примерно - както беше проблема с втория диск на "Златото на Меккена"), то пишете за това в темата - Movies@warez.ru, Movies@warez.ru, за да може да се сенят и оправят проблемните филми. Благодаря ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 Абе някой свалял ли е тоя филм (The Ring) от вареза да ми каже дали има звук.Щото аз го свалих и не ще да ми пусне звука. К'во трябва да направя та да си пусна звука. Пробвах го с кви ли не плайери и не ще. Филма е с DivX аз имам инсталнат DivX 5.1.1 Pro. кат го пусна с Divx Playera ми пи6е че намам някъв аудио кодек с Таг 8192 от къде мога да си го набавя т'ва чудо. Много искам да го гледам тоя филм и ми е малко тъпо да гледам Horror без звук. Моля помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 Абе някой свалял ли е тоя филм (The Ring) от вареза...<snip> Първо, като е филм що беше във Videos ами не в Moviez? (т. 8) Второ, даже и да беше в Moviez, си има закарфичена тема за такива проблеми (тази), следователно не се прави нова тема. (т. 5) Трето, аз съм с ffdshow и AC3Filter и въпросният филм ми е тръгвал безпроблемно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Koi kodecs mi lipsva 4e ne moga da gledam Van Helsing ---mod note: Forum rules - §13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Някой може ли да ми помогне? Пускам си South Park (самият филм, не сериите) и вместо звук има само един МНОГО дразнещт пукот . Имам си кодеk (K-Lite) и само този филм ми се прецаква. Help? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Da ama kato gi nima6 tia 4 lv tova VSd e vsi4ko koeto ostava Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Някой може ли да ми помогне? Пускам си South Park (самият филм, не сериите) и вместо звук има само един МНОГО дразнещт пукот . Имам си кодеk (K-Lite) и само този филм ми се прецаква. Help? <{POST_SNAPBACK}> Ми пробвай с друг кодек,например Nimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Ok, 10x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 50.First.Dates.DVDRip.XViD Zna4i... predi 4-5 dena si go bqh svalil tozi film i go puskam ima zvuk a puk kartinata mi e nqkva zelena izpolzvam BSPlayes 1.0v v4era pak si go svalih pak su6tiqt problem!Ako moje nqkoi da mi pomogne da mi kaje dali nov codec da si svalq az sega sum s k-lite ili ne znam!HELP!Mersi o6te ot sega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Zna4i... predi 4-5 dena si go bqh svalil tozi film i go puskam ima zvuk a puk kartinata mi e nqkva zelena izpolzvam BSPlayes 1.0v v4era pak si go svalih pak su6tiqt problem!Ako moje nqkoi da mi pomogne da mi kaje dali nov codec da si svalq az sega sum s k-lite ili ne znam!HELP!Mersi o6te ot sega! <{POST_SNAPBACK}> Да не би да си с уин 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 50.First.Dates.DVDRip.XViD..... az sega sum s k-lite ili ne znam! Лошо няма в K-Lite Codec Pack-а, ама коя версия, защото аз съм с K-Lite 2.27 Full и нямам проблеми с този филм? Дай повече инфо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Значи някой ще каже ли тва Direct Vob Sub за кво служи и задължително ли трябва да се инсталира от K-Lite 2.27. Може ли без него. Второ. Има две отметки Disable G400 Filter и под него Disable ffdshow filter и са маркирани. Аз обикновено им давам enable (махам отметките), щото позлвам G400 filter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.