LuDaTa_BaBy Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Пробвай,като дръпнеш и инсталираш програмата най-долу тук! <{POST_SNAPBACK}> Пак не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
opposite_11 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 na men puk subtitrite mi sa kofti kak da gi opravq ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Аз имам проблем с кодеците.Някои филми не ми вървят.Примерно може ли да инсталирам някой нов кодек пак като K-lite 2.51 и всички филми да вървят само с него без да инсталирам абсолютно нищо друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotavar Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Някой може ли да ме свтне как да подкарам онлайн филми, които са с разширение *.bin и *.cue?Извинявам се ако вече е писано по въпроса обаче след упорито едночасово търсене успях да намеря само, че исото се отваря с DAEMON, което отдавна знам само дето тази програмка не важи ако искаш да го гледаш онлайн.Намерих и някъквви връзки по за това към някъква тема на veseo обаче това е в стария форум и тази връзка не работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugarray Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 imam problem sys silata na zvuka. t.e. filmite sa mi napravo tihi. tova svyrzano li e s codec-a, ili prosto novote filmi se codirat veche taka che da ne moje da gi uvelichish kakto triabva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Проблема най-вероятно ти е от АС3 филтъра, виж си го в контрол панела и го набузи звука от там Аз имам друг проблем - разбазикаха се някакви кодеци и аз реших да ги махна и да си кача по-нови. Махнах всичко и качих KLite 2.54, най-новото уж. Качих си и най-новите драйвери за видеокартата на nVidia. Част от avi-тата си вървят нормално и без проблеми. Обаче при доста филми картината върви забавено и звука я изпреварва. Пускам ги в G Spot и програмката не показва да ми липсват някакви кодеци. Имате ли идея какво да направя и какво да кача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Проблема най-вероятно ти е от АС3 филтъра, виж си го в контрол панела и го набузи звука от там Аз имам друг проблем - разбазикаха се някакви кодеци и аз реших да ги махна и да си кача по-нови. Махнах всичко и качих KLite 2.54, най-новото уж. Качих си и най-новите драйвери за видеокартата на nVidia. Част от avi-тата си вървят нормално и без проблеми. Обаче при доста филми картината върви забавено и звука я изпреварва. Пускам ги в G Spot и програмката не показва да ми липсват някакви кодеци. Имате ли идея какво да направя и какво да кача? Качвай си 2.50 версия и няма да имаш проблеми! И аз не се разбирам с по-новите версии на КейЛайт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Имам следният проблем: КАто пусна филма всичко му е ок,но като го пусна на tv-out-а имам само субтитри без картина.Тва се получава като гледам с bs player,crystal player и всички други.Само като използвам QUICK VCD PLAYER V.3.0 всичко е наред,но проблема при тоя player е,че няма full size.Някви идейки на какво може да се дължи този проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Аз имам проблем с Merchant.of.Venice.2004.LiMiTED.FS.DVDrip.XViD-MDP.cd1/cd2.Имам само звук ,без картина Gspot ми казва,че имам инсталирани 5 compatible codecs и би трябвало без проблем да си гледам филма Някои да има идея как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 XviD 1.0.1.05062004DivX MPEG4 DivXG400 AC3 1.01a RC5 (най-новият с поддръжка на DTS) DivX 5.1.1 Free На моя компютър имам всички тея неща + K-Lite 2.34 Standart...филмите си вървят без проблем.Обаче бях у един приятел - слагам всичките тези неща, но не се получава както при мен.В началото субтитрите или ги нямаше напълно или бяха маймунки.Махнах всичко и ги сложих наново - този път и филмите дори не тръгват...някой, ако може да ми помага по някакъв начин, моля да го направи. В неделя ще имам достъп до онази машина тъй, че колкото може повече решения давайте и да ги пробвам едно по едно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Тези + K-Lite е напълно излишна комбинация. Субтитрите се пускат от G400, а в началото винаги са маймунки, защото не се настроени. Тов че си ги махна и сложил пак ме кара да мисля, че е останало някое *.ax файлче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Тези + K-Lite е напълно излишна комбинация. Субтитрите се пускат от G400, а в началото винаги са маймунки, защото не се настроени. Тов че си ги махна и сложил пак ме кара да мисля, че е останало някое *.ax файлче... Да имаше нещо такова...показваше ми някаква грешка с .ax файл.Той къде е?В system32?Да го делвам и този път да направя всичко нужно...без K-lite?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Да, там е. Трий го под Safe Mode и не слагай K-Lite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Да, там е. Трий го под Safe Mode и не слагай K-Lite. Направих всичко.Благодаря! Сложих му G400 и K-Lite и си настроих езика на субс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 След формат на ПЦ-то сам и няма да е лошо ако някой каже какво да си кача , защото не помня с какво бях преди Някакъв пакет ли беше или нещо друго нз ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 ЦЪК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 става въпрос за x264 кодека .... при мен филми с него тръгват само на media player classic. интересно ми е защо не мога да го "подкарам" с bsplayer да речем ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Искам да попитам как да пусна звук, с кой кодек. Значи проблема е следния : на Jarhead примерно или сериала РИМ (само 9та серия) гласът на хората ми звучи като на забавено. Все едно слушам извънземна реч. Как да го оправя? Много е неприятно, а имам Nemo codecs, DivX bundle, AC3, FFD SHOW. Мерси, справих се някак и го пуснах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Eto vi perfektnata kombinacia ot kodeci: 1. DivX posledna versia ili ako ne poslednata pone da e sravnitelno aktualna. 2. AC3 filter 0.70b V tazi kombinacia vsichki AVI-ta brumcat na pushka. Niama nikakvi grizi... pone ne i pod XP. Za Win98 ne sum si pravil truda da testvam kato horata, no dokolkoto sam imal vazmoznostta da opitvam, mai i tam polozenieto e sashtoto. Vsiakakvi kodek pakove sam izhvarlil ot upotreba zashtoto se okaza che kombinaciata DivX+AC3 varshi idealna rabota. Edinstvenoto, s koeto moze da ima grizi (i chat-pat mai ima) e s niakoi MPG failove, no men tova ne me plashi, az MPG ne gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Aze Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Някой знаели с кой кодек се отварят .rmvb филмчетата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Някой знаели с кой кодек се отварят .rmvb филмчетата? С RealPlayer би трябвало да се отвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 трябват ми декодери за ДВД предварително мерси :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Моля някой да ми каже как да реша проблема си: не знам поради каква причина снощи direct vob sub отказа да работи( а си го имам инсталирано), т.е. не се появява зелената стрелка долу до часовника и съответно като гледам филми онлайн събс. не се показват. Реших да си ънинсталирам кодека (К-лайт 2.44 ако има значение) и наново да го инсталирам, но пак нищо. мерси предварително Всъщност открих че само с браузъра на и-нет експлорър не тръгва. Когато отворя филм с Мозила всичко е точно. И какъв може да е проблемът с и-нет експлоръра ?! Много старнно Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 От известно време имам проблем с филмите...по-точно със субтитрите.Забелязвам, че филмите, които са със субтитри .srt си вървят без проблем, но другите филми с .sub започват да насичат ужасно и се получава разминаване на звука и картината...ако някой знае от какво може да е, и как да го оправя да казва плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Нещо филмите не ми тръгват онлайн. Какви ли не комбинации на кодеци направих и пак не тръгват. Зарежда си и изведнъж спира като ми активира бутона за play. Някакво решение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.