Beauty Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Ще може ли някой който е ползвал програмата Fring за скайп през Wap или GPRS на М-тел , да ми каже колко горе доло излиза и дали си заслужава да се ползва през тях.И дали в онлай положение без да се ползва се таксува? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Ще може ли някой който е ползвал програмата Fring за скайп през Wap или GPRS на М-тел , да ми каже колко горе доло излиза и дали си заслужава да се ползва през тях.И дали в онлай положение без да се ползва се таксува?Изобщо не си заслужава какъвто и да било месинджър през GPRS, освен ако много ти е спешно и няма друг начин. Отделно седни почети малко що е WAP, GPRS, CSD, HSCSD, че нещо ти се размазват понятията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Изобщо не си заслужава какъвто и да било месинджър през GPRS.... Не е точно така,ако ползваш пакет към тарифния ти план изобщо не е скъпо Аз ползвам на Мтел-ската ми карта пакет M-Tel Surf 25 MB (9.90лв) което си е около 0.40 ст на мегабайт Месинджърите гълтат мизерно малък трафик,ако е само за чат нямат практически изразходване Фринг ползвам само през wi-fi за разговори,ако няма точка наблизо само за чат... И дали в онлай положение без да се ползва се таксува? Има малък трафик-приложенито на определено време обменя данни със сървъра(промяна на статуса на контактите,държи връзката активна и тн.)но е пренебрежимо малък...Най-лесният начин е да си пуснеш пакет за примерно 1-2 месеца и да тестваш,ако не ти върши работа го спираш,до скоро вървеше оферта за 2 месеца безплатен M-Tel Surf 25 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.