Jump to content
BulForum.com

Много скъпо ли излиза да се позва Fring през Wap

Beauty

Recommended Posts

Ще може ли някой който е ползвал програмата Fring за скайп през Wap или GPRS на М-тел , да ми каже колко горе доло излиза и дали си заслужава да се ползва през тях.И дали в онлай положение без да се ползва се таксува?

Ще може ли някой който е ползвал програмата Fring за скайп през Wap или GPRS на М-тел , да ми каже колко горе доло излиза и дали си заслужава да се ползва през тях.И дали в онлай положение без да се ползва се таксува?
Изобщо не си заслужава какъвто и да било месинджър през GPRS, освен ако много ти е спешно и няма друг начин. Отделно седни почети малко що е WAP, GPRS, CSD, HSCSD, че нещо ти се размазват понятията.

Изобщо не си заслужава какъвто и да било месинджър през GPRS....

Не е точно така,ако ползваш пакет към тарифния ти план изобщо не е скъпо ;) Аз ползвам на Мтел-ската ми карта пакет M-Tel Surf 25 MB (9.90лв) което си е около 0.40 ст на мегабайт ;) Месинджърите гълтат мизерно малък трафик,ако е само за чат нямат практически изразходване :) Фринг ползвам само през wi-fi за разговори,ако няма точка наблизо само за чат...

И дали в онлай положение без да се ползва се таксува?

Има малък трафик-приложенито на определено време обменя данни със сървъра(промяна на статуса на контактите,държи връзката активна и тн.)но е пренебрежимо малък...Най-лесният начин е да си пуснеш пакет за примерно 1-2 месеца и да тестваш,ако не ти върши работа го спираш,до скоро вървеше оферта за 2 месеца безплатен M-Tel Surf 25 MB B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...