AmX Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Предлагам работа за студенти (момчета) в подземен гараж на центъра. Работата е на смени по 24 часа, като след едно дежурство има 3 дни (72 часа) почивка. На месец се събират по около 8 работни дни. Стартова заплата 210 лева (на месец при 8 дежурства), плаща се на всеки 4 изкарани дежурства (две седмици) по 105 лева. Отлични условия за работа, уютен офис с телевизор и кабелна и компютър с интернет! Вечерно време има възможност за няколко часа сън. Изискванията към кандидатите са да бъдат бдителни и общителни, да могат да работят в екип и да не са несериозни и конфликтни личности. GSM за контакти:0899979374 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Не питам на ЛС защото вярвам, че всички ги интересува.Смяна от 24ч?Позволено ли е от закона това?Още един въпрос.Осигуряване има ли?Термина "стартова" какво индикира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 24часова смяна е направена заради студентите, тъй като на тях им е по удобно така, за да имат 3 почивни дни и да ходат на упражнения и лекции.. За дугите въпроси който се интересува от работата ще се уточнят на място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Не питам на ЛС защото вярвам, че всички ги интересува.Смяна от 24ч?Позволено ли е от закона това?Още един въпрос.Осигуряване има ли?Термина "стартова" какво индикира? 24 часова смяна последвана от 72 часа почивка е напълно законна и в такава форма може да я намериш и в кодекса на труда. самия аз съм работил по този начин към правителствена организация когато бях студент и мога да кажа че този тип работа предлага уникалната възможност кат си на работа да си почиваш от почивката а особенно по време на сесия го няма така рапространеното явление, че всичко ти е по-интересно от това да продължаваш да четеш пълната с терминогия книга по която ще те препитват след някой друг ден (е верно е че немах кабел и нет де) този тип работа е чудесна за студенти които искат да изкарват по някой лев и в същото време да имат все някакво свободно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 ако ми сложите и плейстейшън и безплатно барче с бира аз ще ви давам по 200лв ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ModEdit: Васко, не си далеч от истината - ако офертата е за същия паркинг, за който се сещам...работата е много айляк. Седи се на топличко, колите минават доста нарядко, разполагаш с интернет и кабелна, шефът е готин...ако аз бях студент - всякак щях да предпочета да си допълня стипендията (ако я имам)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat_Gosho Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 А в какво точно се състои работата-вдигане на бариери ли или просто стоене и пазене? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 Бариери няма .... има една желязна врата която вечер я затваряш..... общо взето стоиш и пазиш ... има точно определени хора които използват гаража и това са наемателите ,трябва да свикнеш с тях и да не се допускат външни лица в гаража ....... Има отделно и СОТ който при нужда се вика Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Аз съм студент (редовно обучение) и тай като сам имал опит в охранителна фирма, имам интерес към работата. Уточни каде точно се намира обекта и на място ли трябва да отида да се разбера :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 така офертата е мн. добра въпроса ми е понеже се още уча и съм на 17 и 9 месеца и ходя на даскало всеки месец сменям смяната (1,2) има ли възможност да се сменяме със приятел той да покрива половината сменя демек 12 часа аз другата той е на 18 като с него ще делим оповесената заплата ако е възможен такъв компромис и ви трябват сериозни и отговорни хора то ТоВА СМЕ НИЕ ще чакъм отговор дори и той да не е положителен Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Обявата отново е актуална с лека корекция на стартовата заплата 220 лева, останалите условия остават непроменени. Търсят се хора, които имат готовност да започнат до края на месеца, началото на следващият. За повече информация пишете ми ЛС-та или звънете директно на 0899979374 (Петков). @xm? по твоето запитване, така няма да се получи, ако сте двама можете да кандидатствате за две отделни работни места и ако ви се наложи да се сменяте, но така на половинки твърдо не. Вариянта със смяна на работните дни между колегите е честа практика ако се наложи заради изпит или лекции или друго. Работата е атрактивна за студенти, които немогат да си позволят работа на пълен работен ден, а имат нужда от допълнителни доходи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Обявата отново е актуална с лека корекция на стартовата заплата 220 лева, останалите условия остават непроменени. Търсят се хора, които имат готовност да започнат до края на месеца, началото на следващият. За повече информация пишете ми ЛС-та или звънете директно на 0899979374 (Петков). @xm? по твоето запитване, така няма да се получи, ако сте двама можете да кандидатствате за две отделни работни места и ако ви се наложи да се сменяте, но така на половинки твърдо не. Вариянта със смяна на работните дни между колегите е честа практика ако се наложи заради изпит или лекции или друго. Работата е атрактивна за студенти, които немогат да си позволят работа на пълен работен ден, а имат нужда от допълнителни доходи. Сигурно повечето от нормалните хора искат да почиват събота и неделя затова еднинственото вереме в което мога е събота и неделя падат се към грубо около 7,8 съботи и недели месечно (общо) ако мога да поемам само тях ми пиши и да почвам от следващите Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Спешно се търсят се още хора, условията са същите, заплатата за 8 дежурства е 220 лв. Може и ученици 12 клас. За момента вече не се търсят . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.