15614 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 търся два точно опрделени шрифта(fonts) - A4p ,A4U и техните производни Bold, Italic и т .н. Ако някой ги има нека ми ги прати. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
15614 Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Помогнете моля Тези шрифтове ми трябват много Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Някой, ако можеше да ти помогне щеше да го направи. Освен това вместо със следващия пост просто да мрънкаш, можеше да дадеш някаква смислена информация, за да може някой да ти помогне. Поне кажи за какво са ти, защото съдейки по имената са някакви custom шрифтове правени от кой знае кой аматьор. Предполагам ти трябват за да прочетеш нещо писано с тях....кажи какво е пък може и да се намери решение. Ако пък мислиш да пишеш нещо, все ще има нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
15614 Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Не е просто мрънкане С тези шрифтове са писани някои от стaтите в АПИС, а освен това знам че с тях може да се кирилизират почти всички останали шрифтове Пуснах темата защото ми се струва безсмислено да тегля пакети фонтове от някой торент без да знамм че ги има точно тези два Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.