Jorkis Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Ne iskam administratorite da me razbirat pogreshno otnosno tozi topic. Jiveia v kurshiaka i ot dva dena niamam normalen dostup do warez, vklu4vat mi se saitovete na bratushkite Opitah se da se svurja sus support-a niakolko puti udarih na kamuk ta reshih tuk da pisha. Moje li da dadete niakakvo info po slu4aia, zashtoto imam poznati koito si imat warez Ne go priemaite tova kato mrunkane, oplakvane ot sorta 'are do koga shte vi 4akam da si opravite neta', zashtoto i takiva izpulnenia e imalo tuk, prosto iskam malko informacia, kolko mislite 4e shte trae tova mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Iavno problema e neshto pri teb. Pri men warez.ru si se otvaria OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 awe i az sum v karshiaka no nqmam takuv problem, no edin komshiq kaza 4e ne mu go otvarq a mu otvarq nqkuv site za koli. ne moga da ti pomogna s ni6to samo da ti kaja 4e sigurno problema e v tvoqta vruzka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted February 14, 2004 Author Share Posted February 14, 2004 Sega razbrah 4e ne e samo pri men mai DNS-ite neshto sa se precakali. Drugoto miasto kudeto niama e Vasil Aprilov ne znam si kolko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Sega razbrah 4e ne e samo pri men mai DNS-ite neshto sa se precakali. Drugoto miasto kudeto niama e Vasil Aprilov ne znam si kolko Споко - аз също съм в Кършияка и вчера за около 20-30 мин беше така и при мен, но се оправи... Сигурно нещо наместват и бърникат... ще дойде, не е за постоянно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Вижте дали използвате следните DNS-и: 217.10.240.2 217.10.240.242 Ако не... сменяйте ги веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 @Jorkis аз в началото имах такъв проблем. Като напишех Warez.ru и ми се отваряше Руска автокомпания "ЛАИТ". Чак след 2-3 дена се усетих че съм си пуснал IP-Scramble на AdMuncher-a и ИП-то ми е замаскирано за Warez-a - затова не ме пускаше. Пробвай да напишеш http://www.warez.ru:8080/ и ако влизаш значи е от това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 О, да... тествайте и с http://mm.gen.wazzzup.net и ако ви дава 403 то наистина сте с прокси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 О, да... тествайте и с http://mm.gen.wazzzup.net и ако ви дава 403 то наистина сте с прокси... А при мен дава 404... но пък виждам уарез-а... при смяната на DNS те не се ли коригират автоматично - нали за това е DHCP сървъра? Единствената причина наистина трябва да е ако си си бъзикал сам IP настройките, или си сложил някаква такава програма дето се меша там... Може и рестарт на модема/рутера/компа да оправи кашата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted February 14, 2004 Author Share Posted February 14, 2004 Tukmo pisheh 4e i pri men dava 404 i niamam warez , no az mm niamam ot kakto se vurzah kum evrokom, toest ot predi 3 sedmici, no si pomislih, 4e problema moje da e v mm, a iavno ne e bil tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Da ne e toia 4ervia - Welch ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 q ,Dreamer is back . I na men mi dava 404. Oba4e ne sum pipal nikvi proxita nito sum si barnikal IP . s warez problemz nqmam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 pri men i dwete si gi otwarq bez problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Stranno, toia pat pri men vsichko si se otvaria bez problemi. Chesno kazano v posledno vreme ne sam imal nikakvi problemi s neta v kashti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 pri men i dwete si gi otwarq bez problem da i az niamam problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted February 14, 2004 Author Share Posted February 14, 2004 smenih si dns-a i se opravi warez, no ne i mm, idei ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 i na men v4era mi dava6e error 403 pa dnes se opravi ma neta e v gaza nemoga da cakam cql den batalnet na cs ima6e 400 lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Mmm ,ti se radvai ,4e vuobshte si imal net. Az po edno vreme vupreki ,4e modema mi davashe ,4e ima pc activity nemax nikav. neznam shto.No ve4e e Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 На каква ситуация попаднах в ЛАН-а: 1. Всички машини са закачени за Линукс рутер с работещ на него DHCP сървър за вътрешната мрежа. 2. На нито една от вътрешните машини не са вписани дадените от Dreamer DNS сървъри. Всъщност за DNS им е посочен рутера. Рутера има DNS кеш в който кешира известен брой адреси и използва за заявките си еврокомските DNS-и, автоматично подадени от DHCP сървъра на Евроком. Никакви проблеми до 13.02. От 13 насам хората около мен с ХР не отварят уарез, а руския сайт. Хората с У98 и Линукс обаче нямат такъв проблем. Днес като ми казаха им указах на всички машини с ХР горните DNS-и вместо да използват този на рутера и положението се оправи. От което стигам до извода, че е нещо свързано с ХР, но какво все още не съм си играл да погледна - просто гледах да им го оправя днес и това е. Някой ден обаче ще погледна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 www.warez.ru * oт DNS сървъра на Евроком: 195.161.114.176 * от друг DNS сървър: 195.161.115.103 Очевидно братушките са променили записа, мухахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 ave kvo pak ste naprail ve na men mi zarejda si4ko v warez ama bash pak win appz mi dava Forbidden You don't have permission to access /Win_Appz/ on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/2.0.48 (Unix) Server at www.warez.ru Port 8083 bih te li mi kazali v koe e problema ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Spox be 4ovek pii edno kafe i 6a se oprai i az 4akam ama go nqma ...... nadqvam se da nqma6 neotlojna rabota . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Ей не се научихте на малко търпение и тва е то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 am ok razor ste iz4akam stoto snosti mi go zarejdashe mai nepomna ve4e ama nqmam neotlojna rabota ste iz4akam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Nqma go i nqma da se poqvi zaedno s Linux_Appz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.