Jump to content
BulForum.com

Problem s WAREZ

Jorkis

Recommended Posts

Ne iskam administratorite da me razbirat pogreshno otnosno tozi topic. Jiveia v kurshiaka i ot dva dena niamam normalen dostup do warez, vklu4vat mi se saitovete na bratushkite :D Opitah se da se svurja sus support-a niakolko puti udarih na kamuk ta reshih tuk da pisha.

Moje li da dadete niakakvo info po slu4aia, zashtoto imam poznati koito si imat warez

Ne go priemaite tova kato mrunkane, oplakvane ot sorta 'are do koga shte vi 4akam da si opravite neta', zashtoto i takiva izpulnenia e imalo tuk, prosto iskam malko informacia, kolko mislite 4e shte trae tova

mersi predvaritelno

awe i az sum v karshiaka no nqmam takuv problem, no edin komshiq kaza 4e ne mu go otvarq a mu otvarq nqkuv site za koli. ne moga da ti pomogna s ni6to samo da ti kaja 4e sigurno problema e v tvoqta vruzka

Sega razbrah 4e ne e samo pri men :) mai DNS-ite neshto sa se precakali. Drugoto miasto kudeto niama e Vasil Aprilov ne znam si kolko

Sega razbrah 4e ne e samo pri men :) mai DNS-ite neshto sa se precakali. Drugoto miasto kudeto niama e Vasil Aprilov ne znam si kolko

Споко - аз също съм в Кършияка и вчера за около 20-30 мин беше така и при мен, но се оправи... Сигурно нещо наместват и бърникат... ще дойде, не е за постоянно..

@Jorkis аз в началото имах такъв проблем. Като напишех Warez.ru и ми се отваряше Руска автокомпания "ЛАИТ". Чак след 2-3 дена се усетих че съм си пуснал IP-Scramble на AdMuncher-a и ИП-то ми е замаскирано за Warez-a - затова не ме пускаше. Пробвай да напишеш http://www.warez.ru:8080/ и ако влизаш значи е от това...

О, да... тествайте и с http://mm.gen.wazzzup.net и ако ви дава 403 то наистина сте с прокси...

А при мен дава 404... но пък виждам уарез-а... :blink:

при смяната на DNS те не се ли коригират автоматично - нали за това е DHCP сървъра? Единствената причина наистина трябва да е ако си си бъзикал сам IP настройките, или си сложил някаква такава програма дето се меша там... Може и рестарт на модема/рутера/компа да оправи кашата...

Tukmo pisheh 4e i pri men dava 404 i niamam warez :), no az mm niamam ot kakto se vurzah kum evrokom, toest ot predi 3 sedmici, no si pomislih, 4e problema moje da e v mm, a iavno ne e bil tam :D

На каква ситуация попаднах в ЛАН-а:

1. Всички машини са закачени за Линукс рутер с работещ на него DHCP сървър за вътрешната мрежа.

2. На нито една от вътрешните машини не са вписани дадените от Dreamer DNS сървъри. Всъщност за DNS им е посочен рутера. Рутера има DNS кеш в който кешира известен брой адреси и използва за заявките си еврокомските DNS-и, автоматично подадени от DHCP сървъра на Евроком.

Никакви проблеми до 13.02. От 13 насам хората около мен с ХР не отварят уарез, а руския сайт. Хората с У98 и Линукс обаче нямат такъв проблем. Днес като ми казаха им указах на всички машини с ХР горните DNS-и вместо да използват този на рутера и положението се оправи. От което стигам до извода, че е нещо свързано с ХР, но какво все още не съм си играл да погледна - просто гледах да им го оправя днес и това е. Някой ден обаче ще погледна.

ave kvo pak ste naprail ve na men mi zarejda si4ko v warez ama bash pak win appz mi dava

Forbidden

You don't have permission to access /Win_Appz/ on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.48 (Unix) Server at www.warez.ru Port 8083

bih te li mi kazali v koe e problema ???????

splat.gif help.gif saeek.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...