simbata Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Росонеро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 snatch, за какво използваш десктопа си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 snatch,айде да ми дадеш тапета си иначе..ето го и моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Мда и аз мразя икони по Desktop-a: Desktop Икони Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 моите иконки са на auto-hide menu-та.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 ето го новия Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 ето го и моя последен >>>-<<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 NFS...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Stenli, може ли да дадеш линк към този с пръстена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 моят ---------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 с каква програма си правите на десктопа да ви показва температурата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Земи тва Аudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Ами това е скрипт който се използва от DesktopX .С този DesktopX можеш да използваш разни такива готови скриптове за всичко : икони,теми и други глезотийки.В момента не се сещам за адреса от който да си го изтеглиш,но след малко ще го проверя и ще го пусна тук. http://www.stardock.com/products/desktopx/- официалната страница DesktopX - леко на локал Скрипта за времето инсталираш DesktopX, след това просто запускаш *.exe-то на скрипта за времето и си готов.Там само ще трябва да укажеш за коя локация искаш данните и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Старият:Новият: Ето го стария: http://free.hit.bg/eds/Icons%202.JPGИ новия: http://free.hit.bg/eds/EDS/dtop.jpg Бахти, как се оправяте с толкова икони, бе?!? А като видях до часовничето кво става и колко глупости държите направо ми стана зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Да се покажа и аз: 1. Стария - преди месец http://free.data.bg/tankobg/Pics/Desctop.JPG 2. Новият ми. http://free.data.bg/tankobg/Pics/desctop3.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Ето го моя.Не е нищо особено: Desk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 мерси за програмата edit: нещо не бачка тая програма :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 мерси за програмата edit: нещо не бачка тая програма :> Работи Поне при мен,аз ползвам тази която съм качил в play.evrocom.net Даже в момента както си личи от десктопа ми : позлвам я. Направи ли правилно нещата както съм описал в предният си пост ? DesktopX сам по себе си няма да го забележиш ако след инсталацията не използваш някой от скриптовете за промяна на нещо по Win-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Работи Поне при мен,аз ползвам тази която съм качил в play.evrocom.net Даже в момента както си личи от десктопа ми : позлвам я. Направи ли правилно нещата както съм описал в предният си пост ? DesktopX сам по себе си няма да го забележиш ако след инсталацията не използваш някой от скриптовете за промяна на нещо по Win-a при инсталацията на програмата ми вади още някаква грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Ами дай да видим каква е грешката,може да помогнем с нещо.Пък и можеш да я дръпнеш от data.bg (знам че там я имаше ),или да свалиш легално от страницата и да си намериш крак.Но наистина е много готина.Аз я ползвам в комбинация с Aston Shell : перфектно е за промяна на дизайна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Ами дай да видим каква е грешката,може да помогнем с нещо.Пък и можеш да я дръпнеш от data.bg (знам че там я имаше ),или да свалиш легално от страницата и да си намериш крак.Но наистина е много готина.Аз я ползвам в комбинация с Aston Shell : перфектно е за промяна на дизайна а този Aston Shell не ти ли товари много компютъра ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 знам,разхвърлян е много,ама все нещо ме мързи да го подредя... новия стария Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 http://shade.gotdns.org/php/desktop.jpg Това е fluxbox със един стил с име Gant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 имам едно малко офтопик питане към хората с десктопХ. инсталирах си я програмата, работи си добре, само че като отворя някакъв прозорец, какъвто и да е, закрива цялото старт меню все едно го няма. Опитах се да се разровя в настройките, нищо не открих, изтрих програмата и пак е така. Прозорците ми се качват върху старт менюто все едно го няма. някой има ли няква идея как да го оправя тва без да преинсталирам бозата? сори за оффтопика едит: оправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Ето как изглежда мойто десктоп4е .... мирката е допълнение към десктопа вървят ръка за ръка ... наблегнал съм на шрифтовете и размерите на всичко .... + изчестен изцяло десктоп .. А така изглеждаше преди няколко седмици .. не 4е съм фен на Ку4ака ама снимката съм е правил пред нас и ми ареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.