AssassiN Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 На работното място най-често изглежда така, с разликата, че сега има доста малко неща на десктопа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Ей, така > Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Kое ли да си оставя? Впрочем първият е от много готина игра, още не съм я изиграл цялата обаче. Може да погледнете за нея, ако обичате нещо от сорта на third person run n hide игри с мислене ще ви хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Скайпа защо изглежда така? Скин ли е или си го нагласил някак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 това е skype gadjet за sidebar-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Така ми седи от както сложих уин 7 преди 1-2 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Понеже не обичам кича, го давам максимално опростено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Воала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Това е моя към момента. Ама се променя често. Картинката де, другото си е така, докато не ми потрябва някоя програма Джам 7 64бит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Нарисувах го скоро и не мога да спра да му се радвам ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Много добре се е получило, има за какво да му се радваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Нарисувах го скоро и не мога да спра да му се радвам ^^ Това skype gadget ли е. Как се казва и по-лек ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 кккк Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Нарисувах го скоро и не мога да спра да му се радвам ^^ А защо не си го сложил на цял екран, а така под ъгъл сниман с апарат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 А защо не си го сложил на цял екран, а така под ъгъл сниман с апарат? По-правилния въпрос е защо не е сниман върху дървена маса Иначе така се е получило доста добре със снимката и ме кефи повече отколкото ако беше само скицата на цял екран Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 По-правилния въпрос е защо не е сниман върху дървена маса Иначе така се е получило доста добре със снимката и ме кефи повече отколкото ако беше само скицата на цял екран Това също е вариант, но така с работите отзад ми се разваля ефекта поне на мен. Ако беше снимана на цял екран, можеше да се монтира върху дървена повърхност и да изглежда реалистично. Все пак не всеки има маса с ясно изявена дървена текстура вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Това също е вариант, но така с работите отзад ми се разваля ефекта поне на мен. Ако беше снимана на цял екран, можеше да се монтира върху дървена повърхност и да изглежда реалистично. Все пак не всеки има маса с ясно изявена дървена текстура вкъщи. А статията прочете ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Това ми е лаптопа (12"). Десктопа на компютъра е нещо подобно, но на по-голяма резолюция, с повече несортирани работи и по-лъскаво (Windows Server2008). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 А статията прочете ли? Не. Даже не я бях видял. Смешничко. Напомня ми на моите колежки, които ми пращаха 1 ред текст по Скайп в Word файл. Реално им казвах, "Прати ми адреса по скайп." Те отваряха един Word документ, пишеха адреса вътре, сейваха (придружено с цялата процедура на търсене на място за сейване, писане на име и т.н) документа, отваряха прозореца на Skype за изпращане на файл, намираха файла, избираха го и го изпращаха на мен. Аз седя на отсрещното бюро. Ако се протегнех, можех да я ударя зад врата за дето не мисли трезво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 А защо не си го сложил на цял екран, а така под ъгъл сниман с апарат? Донякъде идеята ми беше да не се вижда само колата а и разни неща отстрани. Нямаше да ми хареса да е цялото в бяло и светло кафяво Имам още една която се каня да я завърша от 2 седмици и все не намирам време Като е готова ще седи на мястото на тази дето е сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Ей тъй, за разнообразие...До скоро беше тапет с български МиГ-29 от Бургас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Малко прозрачност в работата ми на пцто хах, така де... буквално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.